Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai dabar atsigule ir guli. Dabar, pi vaistu, jauciasi geriau. Tai cia viskas ok, jei daugiau nieko nebus. 

Atsakyti

Isgere ryte. Aisku, dar suni i miska pati vede, nors buvo su drauge susitarus. Jai 79.
Tai numušė vaistai. Įdomu, kaip popiet bus, kai vaistai baigs veikt. 

Vakar girdėjau, kad Texase paleido verslus dirbt, nuėmė visiems kaukes žodžiu grįžo į gyvenimą žmonės. Nesigilinau labai, nežinau, kodėl  nusprendė taip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 04 kovo 2021 - 09:35

Reikėjo iškart sakyt, kad tokį savaitgalį buvai ir galbūt susitikom. O dabar, po dviejų metų, nelabai atgaminu ar galėjo taip būt, negaliu nei patvirtint ne paneigt  :hmm:

Nu gal ne taip semiai, bet žorikėlio dar nebuvo 😁 

Man atrodo tuo metu nebendravai sm, tai taip ir liko. Šiaip prisiminiau ir tiek 😊

Atsakyti

Ojėj, tikiuosi, tuo ir pasibaigs. Va, Pinot, netiesą rašė, kad šalutinių nebūna. Linkiu sveikatos, bet kuriuo atveju.

Nu tu čia tąsai mane jau trečią kartą.Visi  žino, kad būna, ir aš žinau.  1.Rėmiausi savo tėvuko pavyzdžiu  2. stengiausi nuraminti sėliją.

O kad būna, tai žinau ir net turiu pavyzdžių iš pačių medikų, kad buvo ir po 1, ir po 2 skiepo. Bet trumpai ir praeina, neišsivysto niekas daugiau. Nors ir nedarbingumą teko imti po 2.  Tai ką, nesiskiepykim dėl to?

Atsakyti

Nu tu čia tąsai mane jau trečią kartą.Visi  žino, kad būna, ir aš žinau.  1.Rėmiausi savo tėvuko pavyzdžiu  2. stengiausi nuraminti sėliją.

O kad būna, tai žinau ir net turiu pavyzdžių iš pačių medikų, kad buvo ir po 1, ir po 2 skiepo. Bet trumpai ir praeina, neišsivysto niekas daugiau. Nors ir nedarbingumą teko imti po 2.  Tai ką, nesiskiepykim dėl to?

Netąsau, Pinot. Visko būna ir su visais. Iš tikrųjų džiaugiuosi, kad tavo tėveliui pasisekė.

Atsakyti

Moterys, per sėdėjimą namie, numarinau beveik visas gėles. Kaip pas jus?

Atsakyti

O kuo čia sedėjimas dėtas?

Atsakyti

O kuo čia sedėjimas dėtas?

Gal iš neturėjimo ką veikt perlaistė ar pan.  :)

Atsakyti

Nesugyveno su gėlėmis  :D 

Dar nesubrendau gėlėms ant palangių. 

Atsakyti

Neturi gėlių? Aš myliu savo mamą,bet mano vaikystės namuose buvo kitaip nei pas visus.nebuvo gėlių,paveikslų.daugybę metų mano tėvai išsivertė su vestuvinėm dovanom(puodai,spinta,šaldytuvas,patalynė).aišku kažką ir įsigijo ,bet vis vis taupė taupė.. Todėl man taip gražu buvo pas   drauges matyt  gėles,paveikslus,interjero detales.Visada žinojau ,kad kai užaugsiu,mano namuose bus paveikslai ir gėlės. Va, ko buvo ,tai knygų   kalnai.Nes mano mama  tokioj įstaigoj dirbo,kur knygų gaut nebuvo problema.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 kovo 2021 - 11:20

Gal iš neturėjimo ką veikt perlaistė ar pan.  :)

Čia rimtai. Pastebėjau, kad ir aš laistau per daug. Lendu prie storalapių ir zamiokulkų, o kie gerai gyvena, kai mažiau lendama.

Atsakyti

Nesugyveno su gėlėmis  :D

Dar nesubrendau gėlėms ant palangių. 

Čia manai, brandos požymis? :D 

Aš visada mėgau gėles, ir lauke, ir namie. Va, ant palangių tai neturiu, nes  visos gėlės gana didelės, kur jau ten užgriozdinsi.

Be to, ir vaizdą į gamtą užstotų.

Atsakyti