Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Neklausei, bet gal geriau viešai nedetalizuok, jei matei kažkur  :D​ 

Nedetalizuosiu 😉 tik taip abstrakčiai pamenu galvoju kur man ji matyta, o po kurio laiko mintis tai gi čia ji turbūt. Ir miestas atitiko. Galvojau ir tu mane pažinai. Tik buvau su mb. Bet čia tas buvo prieš kokius du metus 😁

Atsakyti

Tai tavo jau kliba, tai ten gal net marint nereiks. 

Kai yra paslankumas, išsirauna labai greit ir lengvai, mano vienas protinis toks buvo.

Atsakyti

Taip, kruminis dantis dalinamas, suskaldomas. Tu repliu nieks nemato, aisku, kad jos mazos, ne tos, kur varztams traukyt. Ir tai yra dantu traukimo reples. 

Nebūtinai dalinamas. Man traukė per pastaruosius kelis metus protinį - mačiau cielą, tada dar 6 krūminį - irgi mačiau. 

Bet ėmė tikrai su replėm. Pirma su tokiu kaip kaltu nuo dantenų atitraukia, gal kiek ir atstumia nuo kaulo, bet išima su replėm. Nu bet tai ir kas? Nieko man visai tokio. Irgi tik spaudimą į kėdę jaučiu ir tiek. Trumpam. Rovimas tikrai visiškai lengva procedūra šiais laikais.

O su veido uždengimu man dantų higieną daro kartais. Tai uždengimas man nieko tokio, bet tas kandiklis, nu i nf..... lūpas pjauna.

Labas rytas.

Atsakyti

O tai kas yra tau?  :4u:

Aš vėl buvau pas odontologę, kitą, vėl tas pats, nieko, jau gaivino mane ten vaistų prileidus, nes kratytis pradėjau, kažkokia nesamonė. Nieks nieko neranda, skauda net užšaldžius, nežino jie kas čia galėtų būt. 

Mano pazistamai po danties traukimo buvo trisakio nervo pazeidimas ar kazkas panasaus. Gal ir tau taip. Neimanoma to patikrint?

Atsakyti

Mamai nakti tempa iki 38 pakilo, kaulus lauze, galva biski skaudejo, .

Tikiuosi, daugiau kazko nebus. 

Atsakyti

Greise, reik tikėtis, kad nieko daigiau nebus, nes ir taip jau nemažai yra ...  :4u:​ 

Atsakyti

Mamai nakti tempa iki 38 pakilo, kaulus lauze, galva biski skaudejo, .

Tikiuosi, daugiau kazko nebus. 

Ojėj, tikiuosi, tuo ir pasibaigs. Va, Pinot, netiesą rašė, kad šalutinių nebūna. Linkiu sveikatos, bet kuriuo atveju.

Atsakyti

Visiems skirtingai. Pinot tevuks Pfizeri gavo, ten antras skiepas bun bjauresnis. O Zeneca pirmas. 

Atsakyti

Reikėjo iškart sakyt, kad tokį savaitgalį buvai ir galbūt susitikom. O dabar, po dviejų metų, nelabai atgaminu ar galėjo taip būt, negaliu nei patvirtint ne paneigt  :hmm: 

Atsakyti

Visiems skirtingai. Pinot tevuks Pfizeri gavo, ten antras skiepas bun bjauresnis. O Zeneca pirmas. 

Gėrė kokio paracetamolio? Kaip dabar jaučiasi? Jai virš 80?

Atsakyti

Taip. Vis tik gerokai skirtingos tos vakcinos. Praktiškai visi kas Pfizer be pašalinių, o po Astra Zeneca ir kaulų laužymas, ir silpnumas kelias paras, ir aukšta temperatūra, ir galvos skausmas... gaila, kas Sėlijos mamai nedavė Pfizer  :4u:​ 

Atsakyti

Gėrė kokio paracetamolio? Kaip dabar jaučiasi? Jai virš 80?

Isgere ryte. Aisku, dar suni i miska pati vede, nors buvo su drauge susitarus. Jai 79.

Atsakyti