Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu aš neraunu pas tą odontologę, pas kurią šiaip taisausi. Einu į kliniką raut pas chirurgą. 
Chirurgas tikrai naudoja reples. Jos mažutės, visai gražios, ne tokios kaip buity  :D​  Šiaip, nenoriu ginčytis, gal nesu girdėjus apie naujausius rovimo būdus  :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 03 kovo 2021 - 22:42

Kuo skirias atraumatinis dantų šalinimas nuo paprasto?

Atraumatinis dantų šalinimas – procedūra, kurios metu pilnai nuskausminus aplinkinius audinius, dantis padalinamas pusiau ar į keletą segmentų, saugiai ir švelniai pašalinamas, tausojant aplinkines dantenas ir kaulo audinį. Po tokio danties šalinimo pacientai jaučia mažiau diskomforto, žaizda gyja sparčiau, susiformuoja kokybiškas kaulas. Jeigu žinote, jog pašalinto danties vietoje norėsite sriegtis implantą ir atkurti prarastą dantį konstrukcija ant jo, be abejo, dantis turėtų būti pašalintas atraumatiškai, kad būtų išsaugomas maksimalus kiekis kaulo ir dantenų, nes pakankamas kaulo tūris ir sveika dantena, užtikrins implanto ilgaamžiškumą.  

Įdomu, kaip tas danties padalinimas vyksta.

Atsakyti

Ryt einu pas burnos  chirurgą dėl kitų dalykų, reiks užklaust, kaip ten su tom replėm yra 😁

Atsakyti

Dažniausiai dantis padalinamas į kelias dalis ir pašalinamas smulkiais intrumentais – taip apsaugomi aplinkiniai audiniai, po operacijos jausti mažiau diskomforto, mažėja komplikacijų tikimybė. 

Atsakyti

Jaučiu, reik eit pasikart, kol to danties neišrovė, bo nežinau kurios klausyt.

Daktaro. Pavalgyk prieš, nes nejausi pusė lūpos keletą valandų  :D​ 

Atsakyti

Ryt einu pas burnos  chirurgą dėl kitų dalykų, reiks užklaust, kaip ten su tom replėm yra 😁

Būtinai. Ir papasakok, ką sakė.

Atsakyti

Dažniausiai dantis padalinamas į kelias dalis ir pašalinamas smulkiais intrumentais – taip apsaugomi aplinkiniai audiniai, po operacijos jausti mažiau diskomforto, mažėja komplikacijų tikimybė. 

Tau irgi dalino taip dantį?  

Atsakyti

Būtinai. Ir papasakok, ką sakė.

O gali būti, kad mes vieną kartą matėmės? Biški ne į temą 😁 nepamenu, gal jau klausiau kada

Atsakyti

Tau irgi dalino taip dantį?  

Nu man taip atrodo, bet negaliu garantuot.

Atsakyti

Man  nieko nedalino, nes aš tą dantį pasiėmus dar apžiūrėjau. Bet ir replių nebuvo. Mačiau švirkštą, po to traukė, mačiau instrumentą, bet nelabai tai buvo replės, gal kokios mažos nebent. Na, tiesiog nežinau. o buvau neįsibaiminus, be to, ten įdomu apsidairyt.

o kai sriegė implantą, tai bjauru buvo. Uždengta paklode, tik ties burna ir nosim anga palikta, nieko nemačiau, bet nemalonu labai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 03 kovo 2021 - 23:02

O gali būti, kad mes vieną kartą matėmės? Biški ne į temą 😁 nepamenu, gal jau klausiau kada

Neklausei, bet gal geriau viešai nedetalizuok, jei matei kažkur  :D​ 

Atsakyti

Taip, kruminis dantis dalinamas, suskaldomas. Tu repliu nieks nemato, aisku, kad jos mazos, ne tos, kur varztams traukyt. Ir tai yra dantu traukimo reples. 

Atsakyti