Mona, nu nebuk tu juokinga. Jau man tu nepapasakosi, man vien pernai tris rove.
Man nenaudojo įrankuo su dviem rankenom 😄
Ai, tau su magnetu pagaliukas buvo, pritrauke danti ir pats iskrito
Mona, gal tau naujoviškai kaip nors traukia.
Mona, nu nebuk tu juokinga. Jau man tu nepapasakosi, man vien pernai tris rove.
Nu o tu neaiškink man, aš pasakoju savo patirtį, nemačiau jokių replių ir nejaučiau jokio rovimo jausmo. Tą ir noriu pasakyt Madam. Ir jokio skausmo nebuvo. Tik kol sukeidžia vaistus ir jau po kelių valandų kai atitirpsta atsiranda maudimas, bet koks ibuprofenas lengvai jį nuima, jei gerai viskas išrauta.
Nu aš neraunu pas tą odontologę, pas kurią šiaip taisausi. Einu į kliniką raut pas chirurgą.
Mona, nu ar tu durna? Niekada nera jokio skausmo, juk lidokainas suleidziamas.Po to net lupos nejauti. Bet dantys traukiami TIK REPLEMIS, ir niekuo kitu.
Zmones, neisprotekit. Jokiu naujoviu ner ir nebus.
Mona, nu ar tu durna? Niekada nera jokio skausmo, juk lidokainas suleidziamas.Po to net lupos nejauti. Bet dantys traukiami TIK REPLEMIS, ir niekuo kitu.
Tai sakai man meluoja? Paskutinį čia rovė krūminį. Jau net nebebijojau, nes beveik įpratus. Nieko nei klausiau, nei ką. Pats gydytojas pasakė, kad replių nenaudos, išims gražiai, kad būtų galima po to implantą dėt, kad gražiau sugytų. Gal meluoja tada, jei jau tu tokia tikra.
Jaučiu, reik eit pasikart, kol to danties neišrovė, bo nežinau kurios klausyt.
Su tavo tokia baime ir alpimais, tai tikiu, kad galejo pasakyti ir tai, kad uzpils skyscio ir dantis pats istirps.. Ir butum net patikejus
Jaučiu, reik eit pasikart, kol to danties neišrovė, bo nežinau kurios klausyt.
Tai tavo jau kliba, tai ten gal net marint nereiks.
Atraumatinis dantų šalinimas – procedūra, kurios metu pilnai nuskausminus aplinkinius audinius, dantis padalinamas pusiau ar į keletą segmentų, saugiai ir švelniai pašalinamas, tausojant aplinkines dantenas ir kaulo audinį. Po tokio danties šalinimo pacientai jaučia mažiau diskomforto, žaizda gyja sparčiau, susiformuoja kokybiškas kaulas. Jeigu žinote, jog pašalinto danties vietoje norėsite sriegtis implantą ir atkurti prarastą dantį konstrukcija ant jo, be abejo, dantis turėtų būti pašalintas atraumatiškai, kad būtų išsaugomas maksimalus kiekis kaulo ir dantenų, nes pakankamas kaulo tūris ir sveika dantena, užtikrins implanto ilgaamžiškumą.