Moną skauda net skaityti 🙈
Kažin negali būti, kad šaknį netvarkingai išrovė ir liko ten kokia skeveldra 🤔
Bet tai negytų gal, o sako gražiai gyja viskas. Ir gal ta skeveldra nuotraukoj matytųsi?
Man protiniai trys išrauti. Vienas juokas buvo, kažkokie ne iki galo išsivystę turbūt. Nespėji gerai išsižiot, o jau sako, viskas.
Madam, nu nešik miltais kaskart (pšeprašam, bet kad nu..)
O dėl šaknų išsiraizgiusių irgi tiek bėdos, viską sutvarko geroj klinikoj.
Nešiku. Diena šnd chrenova Ačiū, Pinot.
Tu mane, Mona, dėl dantų apšviesk. Reikia protinį lupt, o man niekad danties netraukė. Tai, registruosiuos klinikon, tegul lupa. Dar mama "gerą" darbą nudirbo, sako, tavo šaknys gali būt kaip mano, iki kulnų apsiraizgę. Ai....
O tu, Mona, save žiūrėk, nepagailėk pinigų, svarbu tavo problemą nustatytų, bo nejuokinga.
Žinok kaip aš bijojau rovimo, iki alpimo. Bet va per tuos metus Kaune jau 4 išrovė, iš jų du protiniai. Vis tik šiais laikais tas rovimas palyginti niekas, tik baimė didelė. Jokių replių, galvų laikymo ar kažko panašaus, ko baiminamasi. Nuskausmina, tai ir yra skausmingiausia, kol vaistus suleidžia. Bet kai man kaskart leidžia taisant, tai čia net neskaitau skausmu. O tas "rovimas" tai ten jauti tokį lyg spaudimo, stūmimo jausmą, kažkaip apeina ratu, atkabina ir viskas 😊 pirmus kartus net nespėjau suprast, maniau tik pradeda dar, o žiūriu jau deda tamponėlį ir sako sukąst, viskas...
Tikrai nėra skausminga
Panašu, kad skausmas to taisyto ir gal negerai užtaisyto? Arba gal kokia infekcija įsimetė taisymo metu? Tavo vietoje gal kokio crb prašyčiau, jei uždegimas yra, turėtų parodyti. Arba, galbūt pažeidė kokį nervą betaisant, nors nežinau ar tai įmanoma
Gydytoja sakė, kad nors žiūrint nuotrauką iki nervo dar toli, bet būna mikro kaip siūleliai to nervo ir jeigu jį pažeidi, tai gali kilt nervo uždegimas. Tai šita versija dar neatmesta. O jei ne, tai tada lieka tas trišakis nervas turbūt, net nežinau 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nu kaip jokiu repliu, su replem traukia, tik tu ju nematai.
Trisakio nervo uzdegima drauges dukra turejo. Liko truputi persikreipus sypsena, kai nezinai, nesimato, kai zinai,biski matosi.
Nu nežinau, čia kai paskutinį rovė net pasakė, kad nebus replių. O ir kitus kartus jų nemačiau, o stebiu visad atidžiai. Bet negaliu ginčytis, maža ką, gal slepia jas kur už nugaros 😁
Gydytojas neurologas sako, kad trišakio nervo uždegimas gali kilti kaip pirminis susirgimas, tiesiog atsiradusi liga, arba gali būti sukeltas kitų ligų, pavyzdžiui, sinusito ar dantų ligų.
„Priklausomai nuo susirgimo skiriasi ir gydymo taktika, ir šiek tiek patys simptomai. Gydytojui tenka užduotis atskirti, kada susirgimas pirminis, o kada – antrinis, - paaiškino J. Fišas. - Pirmiausiai žmogus kreipiasi į šeimos gydytoją, kuris stengiasi suprasti, kas sukėlė ligą. Jei priežastis – odontologinės ar kitos problemos, siunčiama pas tos srities gydytojus, o jei neuralgija pirminė – tada pas neurologą.“
Pasak jo, jei šeimos gydytojas nenumano, kas galėjo sukelti skausmus ir nusprendžia žmogų siųsti pas neurologą, papildomai gali būti atlikti magnetinio rezonanso, kompiuterinės...