O tai kas yra tau?
Aš vėl buvau pas odontologę, kitą, vėl tas pats, nieko, jau gaivino mane ten vaistų prileidus, nes kratytis pradėjau, kažkokia nesamonė. Nieks nieko neranda, skauda net užšaldžius, nežino jie kas čia galėtų būt.
Ką operuos?
Kai jūs didmiesčiuose, gal jums paprasčiau, nes jei per kartą neaišku, važinėt nelabai yra kai per kelis kartus. Pasimetus, nežinau. Siuntimas turi būt kitą sav, gal su juo kur ieškosiu, nes pas mus eilės tai nežinau, talonų nėra ir neaišku kada bus.
Na, kol kas neviešinsiu, parašysiu privačiai, jei ką.
Na, kol kas neviešinsiu, parašysiu privačiai, jei ką.
Na sveikatos, jei norėsis pasipasakoti, rašyk 😌
Sory, kad įsikišu. Dėl dantų skausmo gali būt ir trišakio nervo uždegimas My Webpage Labai pavcjinga liga, pažįstamų rate garbaus amžiaus žmogui liūdnai baigėsi.... Gal nukreips teisinga kryptim šis straipsnis.
Rytoj jau kaip tik planuoju šeimos gydytojai pasiskambinti, nes irgi kyla panašių minčių. Dėkui.
Moną skauda net skaityti 🙈
Kažin negali būti, kad šaknį netvarkingai išrovė ir liko ten kokia skeveldra 🤔
Tu mane, Mona, dėl dantų apšviesk. Reikia protinį lupt, o man niekad danties netraukė. Tai, registruosiuos klinikon, tegul lupa. Dar mama "gerą" darbą nudirbo, sako, tavo šaknys gali būt kaip mano, iki kulnų apsiraizgę. Ai....
O tu, Mona, save žiūrėk, nepagailėk pinigų, svarbu tavo problemą nustatytų, bo nejuokinga.
Paskaičiau tą straipsnį, visai tikėtina, kad monai tas trišakis nervas. Esu ir aš girdėjus panašų atvejį.
Taip įdomiai, nuėjau dėl išlūžusio tokio, pasakė reikia raut, sakau ok, išsirausiu ten, kur raunu visad, o jūs taisykit ką nors, ką reikia. Nu ir taisė vieną krūminį. Po taisymo man jį vis skaudėjo (čia beveik prieš mėnesį), bet nutariau pirma išsiraut tą, kur reikia ir tada žiūrėt kaip toliau. Išsiroviau, o tada tie skausmai jau neaišku kur kasdien vis stiprėt pradėjo. Tai dar yra mintis, kad gali būt tas, kurį taisė dar prieš rovimą. Tik kai gydytoja šiandien suleido stiprių vaistų tai sakė jei skauda dėl apatinio, tai suleidus tikrai nebegali skaudėt. O kaip skaudėjo, taip skaudėjo, nors užšalo pusė burnos. O viršuj pasak gydytojos nėra visai kam būt blogai.
Panašu, kad skausmas to taisyto ir gal negerai užtaisyto? Arba gal kokia infekcija įsimetė taisymo metu? Tavo vietoje gal kokio crb prašyčiau, jei uždegimas yra, turėtų parodyti. Arba, galbūt pažeidė kokį nervą betaisant, nors nežinau ar tai įmanoma
Tu mane, Mona, dėl dantų apšviesk. Reikia protinį lupt, o man niekad danties netraukė. Tai, registruosiuos klinikon, tegul lupa. Dar mama "gerą" darbą nudirbo, sako, tavo šaknys gali būt kaip mano, iki kulnų apsiraizgę. Ai....
Man protiniai trys išrauti. Vienas juokas buvo, kažkokie ne iki galo išsivystę turbūt. Nespėji gerai išsižiot, o jau sako, viskas.
Madam, nu nešik miltais kaskart (pšeprašam, bet kad nu..)
O dėl šaknų išsiraizgiusių irgi tiek bėdos, viską sutvarko geroj klinikoj.
Panašu, kad skausmas to taisyto ir gal negerai užtaisyto? Arba gal kokia infekcija įsimetė taisymo metu? Tavo vietoje gal kokio crb prašyčiau, jei uždegimas yra, turėtų parodyti. Arba, galbūt pažeidė kokį nervą betaisant, nors nežinau ar tai įmanoma
taigi pasidomėk įmestu straipsniu, labai aišku, ir greičiausiai ir bus tai.
Nu *****.kodėl daktarams nekyla šita trišakio versija?
B.lemba pasirodo keiksmažodis🙄