Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tau konkrečiai dantį „kažkur” skauda ir neranda?

Tas skausmas klajojantis, kartais atrodo viršų, kartais apačią, bet negaliu konkrečių dantų nurodyt. Nuo šiltų gėrimų žiauriai skauda, atrodo apsisisiosiu, tai nebegeriu. Žymiai geriau lauke, kur vėsu. Arba atsigeriu vėsaus vandens, biški irgi atleidžia. 

O šiandien taip stipriai užšaldė, o man vis tiek skaudėjo  :blink: tikrai kažkas neaiškaus. Gydytojai nežino ką daryt, nebent iš eilės po vieną dantį visus kanalus valyt. Bet tai čia žiauru.

Atsakyti

Pulinys zandikauly? 

Atsakyti

Keista iš tikro, panoraminė turėtų rodyti problemą, ar daryta, Mona? Išvengtum visų dantų iš eilės krapštymo.

Atsakyti

Pulinys zandikauly? 

Keista iš tikro, panoraminė turėtų rodyti problemą, ar daryta, Mona? Išvengtum visų dantų iš eilės krapštymo.

Tai va, kad daryta panoraminė, jau du odontologai ją išstudijavo atidžiai ir nieko nemato. Manau ir pūlinį matytų. Ar ne?

Atsakyti

Tai va, kad daryta panoraminė, jau du odontologai ją išstudijavo atidžiai ir nieko nemato. Manau ir pūlinį matytų. Ar ne?

Matytų tikrai, bet nervo uždegimo kokio gali gal ir nematyt

Atsakyti

Manau matytų, man matė. Primink, o remontavo kažką iki šio skausmo ar pradėjai eit pas dantistus būtent dėl to, kad skauda?

Atsakyti

Nu blem,o kokių antibiotikų gal reiktų?

Atsakyti

Manau matytų, man matė. Primink, o remontavo kažką iki šio skausmo ar pradėjai eit pas dantistus būtent dėl to, kad skauda?

Taip įdomiai, nuėjau dėl išlūžusio tokio, pasakė reikia raut, sakau ok, išsirausiu ten, kur raunu visad, o jūs taisykit ką nors, ką reikia. Nu ir taisė vieną krūminį. Po taisymo man jį vis skaudėjo (čia beveik prieš mėnesį), bet nutariau pirma išsiraut tą, kur reikia ir tada žiūrėt kaip toliau. Išsiroviau, o tada tie skausmai jau neaišku kur kasdien vis stiprėt pradėjo. Tai dar yra mintis, kad gali būt tas, kurį taisė dar prieš rovimą. Tik kai gydytoja šiandien suleido stiprių vaistų tai sakė jei skauda dėl apatinio, tai suleidus tikrai nebegali skaudėt. O kaip skaudėjo, taip skaudėjo, nors užšalo pusė burnos. O viršuj pasak gydytojos nėra visai kam būt blogai. 

Atsakyti

Matai jau gėriau po rovimo, tai sakė dabar negert.

Atsakyti

Mistika

Atsakyti

Šiaip sau jų neskiria, turi būti uždegimas.

Atsakyti

Mistika

Iš tikrųjų... o man jau tokia neviltis, nes skausmas tai stiprus. Ir net nežinia ką daryt.

Atsakyti