Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Karynkai - buvau privačioj klinikoj tam tikrus dalykus pasidaryt, priima vos ne iš karto, kainos žiaurios, ką man atlikinėjo, skausminga, diedai verktų, ko gero. Procedūra ilga. Bet jai ne tokie reiškiniai, rašau todėl, kad visur priima, tik mokėk.

Nepaminėjau, kad pas nervų.

Įdomu, kas tas žiaurios. Šimtai, tūkstančiai? Aš daugiau 100 eur nesu sumokėjus, aišku mano ir tyrimai ten paprasti gan (krandžio, širdies darbo ir pan.). 

Atsakyti

Įdomu, kas tas žiaurios. Šimtai, tūkstančiai? Aš daugiau 100 eur nesu sumokėjus, aišku mano ir tyrimai ten paprasti gan (krandžio, širdies darbo ir pan.). 

Aš mokėjau daugiau. Aišku, kad ne tūkstančiai. 200 eurų.

Atsakyti

Aš mokėjau daugiau. Aišku, kad ne tūkstančiai. 200 eurų.

Nu aišku nemažai ir abidna, kad dėl skubos tenka darytis privačiai. 

Kaip ir odontologai, kosmosus kainuoja 😳

Atsakyti

Dantistam ne tiek sumokam. Nors dantu ligos nei smercium, nei neigalumu negrasina. 

Atsakyti

Nu aišku nemažai ir abidna, kad dėl skubos tenka darytis privačiai. 

Kaip ir odontologai, kosmosus kainuoja 😳

Jo, teko skubiai, nes vis tik operacija laukia ir nedelsiant.

Atsakyti

Žvengiu 🤣🤣🤣

[URL=https://www.part.lt/perziura/3f3671415ef99f2a90b36bc5cdc393a8280.jpg]3f3671415ef99f2a90b36bc5cdc393a8280.jpg[/URL]

Atsakyti

Petras į žvejybą neis, jam skauda galvą-pasakė Vilma, tiesindama sulankstytą keptuvę

Atsakyti

O tai kas yra tau?  :4u: 

Aš vėl buvau pas odontologę, kitą, vėl tas pats, nieko, jau gaivino mane ten vaistų prileidus, nes kratytis pradėjau, kažkokia nesamonė. Nieks nieko neranda, skauda net užšaldžius, nežino jie kas čia galėtų būt. 

Atsakyti

O mes atvykusia santechnika i astunta auksta vilkom. Vonia diedas ant galvos nese... akmens mases kriaukle sunki, paimt nepatogi, jezus... 

Atsakyti

O mes atvykusia santechnika i astunta auksta vilkom. Vonia diedas ant galvos nese... akmens mases kriaukle sunki, paimt nepatogi, jezus... 

Eina sau... gyvi dar?

Atsakyti

Ką operuos?

Kai jūs didmiesčiuose, gal jums paprasčiau, nes jei per kartą neaišku, važinėt nelabai yra kai per kelis kartus. Pasimetus, nežinau. Siuntimas turi būt kitą sav, gal su juo kur ieškosiu, nes pas mus eilės tai nežinau, talonų nėra ir neaišku kada bus.

Atsakyti

O tai kas yra tau?  :4u:

Aš vėl buvau pas odontologę, kitą, vėl tas pats, nieko, jau gaivino mane ten vaistų prileidus, nes kratytis pradėjau, kažkokia nesamonė. Nieks nieko neranda, skauda net užšaldžius, nežino jie kas čia galėtų būt. 

Tau konkrečiai dantį „kažkur” skauda ir neranda?

Atsakyti