Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai jau ir čipą suinstaliavo prie to pačio. Mano tai kolkas skeptiškai žiūri, bandžiau įkalbinėt, bet ne mano sveikatai.

Jo, ir zalios antenos kalasi :D​ 

Atsakyti

Tai jau ir čipą suinstaliavo prie to pačio. Mano tai kolkas skeptiškai žiūri, bandžiau įkalbinėt, bet ne mano sveikatai.

Vis tik tie senoliai labai savanaudiškai kai kurie elgiasi. Vakar per žinias sakė, kad apie pusę atsisako skiepytis. O juk pagrinde senolių mirtys ir bandymas juos apsaugoti ir laiko visus tokio lygio karantine. Tai ko norėti iš jaunimo tuomet, kai jų amžiaus grupėje apskritai mirčių praktiškai nerasta. Jauni turi skiepytis dėl senolių, nes senoliai nenori patys dėl savęs 🤔

Atsakyti

Skaitau, geriau paskaityt ir nueit be reikalo, negu praziopsot. 

Ne ta prasme neskaityt. 

Gydymosi prasme. jei skaitai ir ieškai ligos požymių, tai viena, jei pradedi gydytis savarankiškai pasiskaitęs pavyzdžių "o man buvo taip", tai tiesiog pavojinga.

O nueit su tokiais požymiais ir taip jau aišku, kad reikia.

Atsakyti

Kitas tik po 12 savaičių?

O kodėl 12? Mano tėvui sakė po 3. Tiesa, jis ne su Zeneca, o pfizer.

Ai, supratau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 03 kovo 2021 - 15:35

Vis tik tie senoliai labai savanaudiškai kai kurie elgiasi. Vakar per žinias sakė, kad apie pusę atsisako skiepytis. O juk pagrinde senolių mirtys ir bandymas juos apsaugoti ir laiko visus tokio lygio karantine. Tai ko norėti iš jaunimo tuomet, kai jų amžiaus grupėje apskritai mirčių praktiškai nerasta. Jauni turi skiepytis dėl senolių, nes senoliai nenori patys dėl savęs 🤔

Todėl, kad jie yra dundukai, atsiprašau. Vos tik kažkas kažką pasako, iškart ir tiki.  Vienintelis šaltinis TV, laikraštis ir agentūra VBS. O VBS, kaip žinia, veikia efektyviausiai.

Nekalbu apie tokius kaip Sėlijos mama, pažengusius.

Atsakyti

Ir ji nėra kokia neapsiskaičiusi. Ganėtinai protinga, kaip jos metuose, bet įsikala kokį baubą galvon ir viskas. Dar ir mano vietoj, sakė, nesiskiepytų :D​ 

Atsakyti

Ir ji nėra kokia neapsiskaičiusi. Ganėtinai protinga, kaip jos metuose, bet įsikala kokį baubą galvon ir viskas. Dar ir mano vietoj, sakė, nesiskiepytų :D​ 

Ką ten su ja ginčytis.

Aš į savo senolį jau ranka numoju, kai jis kokį briedą suskelia. Tik va, labai norėjo skiepytis, skirtingai, nei kiti.

Atsakyti

Tai Zeneca mamai ipyle. 

Aš sutikčiau ir su Zeneca, man dzin.

Atsakyti

Ką ten su ja ginčytis.

Aš į savo senolį jau ranka numoju, kai jis kokį briedą suskelia. Tik va, labai norėjo skiepytis, skirtingai, nei kiti.

Mano tai va prisigalvoja visokių keistų dalykų lygioje vietoje. Žinau, kas manęs laukia po jos ligoninės, tai net purto.

Atsakyti

Mano mama tai laukia labai to skiepo. Ir sieja tą skiepą ne tik su savo sveikata, bet laukia kol greičiau visus suskiepys ir nebereiks vienišauti. Pati irgi supranta, kad reikia prisidėti, o ne kad kiti tegul, o ji sau tyliai palauks užriby kol viskas susitvarkys.

Oi, pasiilgom vieni kitų. Jau pusę metų nesimatėm. Kiek gi galima...

Atsakyti

Butent. Daba Marijampoles ten toks nusenes daktaras Akelaitis  parase, kad jis nesiskiepys ir kitiems nepataria. O mama ji pazista gerai nuo partijos laiku. Tai sako, jis visada buvo atbulas, ka visi sakys, tai jis butinai priesingai. Ir baisiai demesio istroskes. Tai sako, jau sito durniaus gali klausyt tik tie, kas jo nepazista. 

Mano mama tai laukia labai to skiepo. Ir sieja tą skiepą ne tik su savo sveikata, bet laukia kol greičiau visus suskiepys ir nebereiks vienišauti. Pati irgi supranta, kad reikia prisidėti, o ne kad kiti tegul, o ji sau tyliai palauks užriby kol viskas susitvarkys. Oi, pasiilgom vieni kitų. Jau pusę metų nesimatėm. Kiek gi galima...
jo, nuo Visu sventu ir as nemaciau. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 03 kovo 2021 - 16:02

Karynkai - buvau privačioj klinikoj tam tikrus dalykus pasidaryt, priima vos ne iš karto, kainos žiaurios, ką man atlikinėjo, skausminga, diedai verktų, ko gero. Procedūra ilga. Bet jai ne tokie reiškiniai, rašau todėl, kad visur priima, tik mokėk.

Nepaminėjau, kad pas nervų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 03 kovo 2021 - 16:21