Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vieną kart buvau.prieš 12metų. Draugė įkalbėjo.kažkaip labai mada.buvo.visur tie soliarumai ,kur bepasisuksi. Bet įspūdžio nepaliko.man niekas nepalieka įspūdžio.kartais tik užeina noras blakstienas prisiklijuot.bet palaukiu  ir praeina noras.

Koks ten gali but ispudis, eini odos biski patamsint, melanina istraukt.

Zinau, kad kai kam patinka, kaip antidepresine  priemone. 

Atsakyti

Siaip gerai, as labai po biski eidavau. 5,6,5,8....iki 10 min., ilgiau neisbudavau. Paskui gali drasiai prie juros. 

Tai vat aš amžiais nusvylu vasaros pradžioj...lievai kaipnors

Atsakyti

Turiu UV spinduliu lempa veidui, seniai seniai pirkta, gal pries 30 metu, naudodavau veidui parudinti, dabar jau ne uz ka.  Turiu  savaiminio idegio lasus, kuriuos galima maisyti su kuno ar veido kremu,  pries tai reikia gerai nusveisti oda, kad tolygiai pasiskirstytu Paradise-Self-Tanning-Drops-30ml-Medium.

Atsakyti

Greiskeli, 03 Kov 2021 - 13:06, parašė: Koks ten gali but ispudis, eini odos biski patamsint, melanina istraukt. Zinau, kad kai kam patinka, kaip antidepresine priemone.
Nu džiaugsmo nesukėlė.suknelė,išvyka,nu bet kas sukelia kažkokį malonumą.o ten dzin iš viso.

Nu anksčiau buvo gi gražu tas įdegis,madinga.

Tartum su baltom kojom vos ne gėda išlįsti.o mantai dindzilinas.gi vistiek įdegs.vaikščiosi vaikščiosi ir įdegsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 kovo 2021 - 13:24

Nu džiaugsmo nesukėlė.suknelė,išvyka,nu bet kas sukelia kažkokį malonumą.o ten dzin iš viso.

Nu anksčiau buvo gi gražu tas įdegis,madinga.

Tartum su baltom kojom vos ne gėda išlįsti.o mantai dindzilinas.gi vistiek įdegs.vaikščiosi vaikščiosi ir įdegsi.

Aš tai jaunystėj vos ne depresuodavau, kad kojos kaip sūris baltos. Tik su amžium supratau, kad viskas čia ok, nebūtina visiems rudiems vaikščioti

Atsakyti

Tai Zeneca mamai ipyle. 

Atsakyti

Tai Zeneca mamai ipyle. 

Kitas tik po 12 savaičių?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 03 kovo 2021 - 14:12

Kitas tik po 12 savaičių?

Jo, geguzes pabaigoj. 

Atsakyti

marco'polo, 03 Kov 2021 - 13:35, parašė: Aš tai jaunystėj vos ne depresuodavau, kad kojos kaip sūris baltos. Tik su amžium supratau, kad viskas čia ok, nebūtina visiems rudiems vaikščioti
Mūsų jaunystėj buvo madinga.kietos panos visada buvo rudos.😁 Bet man visada buvo dzin.nu absoliučiai. Nu teko kelis kart nesėkmingai nusvilt.bet kam neteko.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 kovo 2021 - 14:18

Greiskeli, 03 Kov 2021 - 14:15, parašė: Jo, geguzes pabaigoj.
Ką ? Kodėl taip vėlai?ar čia taip turi būt?
Atsakyti

Ką ? Kodėl taip vėlai?ar čia taip turi būt?

nu po 12 savaiciu Zeneca. 

Atsakyti

Tai Zeneca mamai ipyle. 

Tai jau ir čipą suinstaliavo prie to pačio. Mano tai kolkas skeptiškai žiūri, bandžiau įkalbinėt, bet ne mano sveikatai.

Atsakyti