Greiskeli, 03 Kov 2021 - 11:09, parašė: nu kodel... anglu, sokio, muzikos, socialinis,logopedas,psichologas,mokyklos vadovybe.Pas mus vadovybė neskiepyta dar,psichologai irgii ne.socialiniai irgi ne..muzikos ir šokių neturim. O ką anglų? Anglų mokytojus skiepija?pas mus tai ne.
Galima papasakosiu? Prasidėjo galvos skausmai, vienoj vietoj, tokių niekada nebuvo, pvz, stipriau purtant galvą į šonus, staigiai nusižiovavus, atsistojant iš gulimos padėties, lipant laiptais žemyn. Toks nemalonus tinkt duoda į viršugalvio kairę pusę, bet iki minutės laiko ir praeina. Aišku, gūglė pranešė man apie aneurizmą arba dar ten visokias baisybes. Skambinu pspc, šeimistė paskiria kažką nuo neuraligės, nes atseit paūmėja pavasariais. Sakau, niekad panašių problemų nebuvo. Tai žodžiu geriu kažkokius epileptikų vaistus, nuo kurių jokių poveikio. Vienu žodžiu, kol pateksiu pas neurologą, ilga daina.
Pas mus vadovybė neskiepyta dar,psichologai irgii ne.socialiniai irgi ne..muzikos ir šokių neturim. O ką anglų? Anglų mokytojus skiepija?pas mus tai ne.
Jei yra pradines klases mokykloj.
Galima papasakosiu? Prasidėjo galvos skausmai, vienoj vietoj, tokių niekada nebuvo, pvz, stipriau purtant galvą į šonus, staigiai nusižiovavus, atsistojant iš gulimos padėties, lipant laiptais žemyn. Toks nemalonus tinkt duoda į viršugalvio kairę pusę, bet iki minutės laiko ir praeina. Aišku, gūglė pranešė man apie aneurizmą arba dar ten visokias baisybes. Skambinu pspc, šeimistė paskiria kažką nuo neuraligės, nes atseit paūmėja pavasariais. Sakau, niekad panašių problemų nebuvo. Tai žodžiu geriu kažkokius epileptikų vaistus, nuo kurių jokių poveikio. Vienu žodžiu, kol pateksiu pas neurologą, ilga daina.
Jez, eik privaciai, koleges vyrui aneurizma truko, dabar tik puse zmogaus veiksnaus liko.
o jie dirba?
Visada dirbo pasirodo
Tikrai, patekimas pas neurologą, paskui siuntimas ištirti, labai ilgai trunka. Kažkur reikia privačiai. Nes jei laukti pagal visą tvarką, tai arba savaime praeis, kol pateksi, arba bėda bus.
Gūglės geriau neskaityt, eina ji peklon.
Skaitau, geriau paskaityt ir nueit be reikalo, negu praziopsot.
I soliarumus eidavau anksciau geguzes men. labai saikingai padaryt pradzia. Dabar jau penki kokie metai neinu.
Vieną kart buvau.prieš 12metų. Draugė įkalbėjo.kažkaip labai mada.buvo.visur tie soliarumai ,kur bepasisuksi. Bet įspūdžio nepaliko.man niekas nepalieka įspūdžio.kartais tik užeina noras blakstienas prisiklijuot.bet palaukiu ir praeina noras.
Kažkokį dviprasmį postą vėl parašiau... 🙈🙈🙈
I soliarumus eidavau anksciau geguzes men. labai saikingai padaryt pradzia. Dabar jau penki kokie metai neinu.Nu aš ir galvoju gal bandyt vėliau
Siaip gerai, as labai po biski eidavau. 5,6,5,8....iki 10 min., ilgiau neisbudavau. Paskui gali drasiai prie juros.