Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Einat į soliariumus? 

Kiek noresiu,  tiek ir neisiu , perfrazuojant Alta. :D   man juokinga  uztvirtinti savo svarbuma zodeliais "ka noriu, ta rasau, kiek noresiu, tiek busiu, noresiu ateisiu, noresiu -ne" ir t.t. . Lyg  nebutu aisku, kad visos  rasome ka norime,  kaip norime ir kiek norime, neatsiklausdamos pvz., Altos. :D

Ne, soliariuman nejau, neinu ir nesiu.

Atsakyti

Konfidenciali info:  :topsecret:  mano vyras vakar gavo kvietima skiepytis pfizer vakcina. Uzpilde anketa,  tai matyt, kita savaite gaus pirmaji duri .  

Atsakyti

savaitė, 03 Kov 2021 - 10:15, parašė: Konfidenciali info: :topsecret: mano vyras vakar gavo kvietima skiepytis pfizer vakcina. Uzpilde anketa, tai matyt, kita savaite gaus pirmaji duri .
O kokiai čia jis kategorijai priklauso? Pašnabždėk į ausĘ😜
Atsakyti

Konfidenciali info:  :topsecret:  mano vyras vakar gavo kvietima skiepytis pfizer vakcina. Uzpilde anketa,  tai matyt, kita savaite gaus pirmaji duri .  

Kaip gerai. O jis priklauso kokiai nors pirmenybinei grupei? jeigu konfidenciali informacija, tai, žinoma, neatsakyk. :D​ 

Atsakyti

Mane taip veža altos posakiai.gyvenimas tokį prieskonį duoda.nu negaliu 😁😁😁

Atsakyti

Pasirodo, priklauso.  Patys nustebome, nes pagal amziu tai dar toli .

Atsakyti

savaitė, 03 Kov 2021 - 10:23, parašė: Pasirodo, priklauso. Patys nustebome, nes pagal amziu tai dar toli .
Tai į kurią pusę čia galvot?.nu bent užuominą.😁 Ligos,darbas?
Atsakyti

Pasirodo, priklauso.  Patys nustebome, nes pagal amziu tai dar toli .

Pedagogas?  :)​ 

Atsakyti

Buvau vakar kirpykloje, pirmadieni uzsirasiau, kita diena apsikirpau. Nustebau, nes tikejausi aziotazo. Tai tuscia te, kazkokia tarsi nublukusi mano kirpykla pasirode,  priemoniu irgi skurdokai ant stalelio stovejo, palyginus su senais gerais laikais. Kirpeja sake, kad bijo, jog vel neuzdarytu, kai tokia situacija. Beje, ten visas kolektyvas draugiskai persirgo korona rudeni, mano, kad nuo klientu. 

Atsakyti

Pradinukų?😊

Atsakyti

:bigsmile: Konfidenciali info: parase mamos drauge, kad jei ka, tai pasirupins ir mama ir sunim. (Jeigu atsiras baisuuuuus salutiniaiiiiii :yu:) ​ Tssssssss...  :topsecret:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 03 kovo 2021 - 11:06

Pradinukų?😊

nu kodel... anglu, sokio, muzikos, socialinis,logopedas,psichologas,mokyklos vadovybe. 

Atsakyti