Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

o kas buvo?

Naktį po skiepo tai šalta, tai karšta, skaudėjo galvą ir akis kelias dienas.

Atsakyti

Zmones, kodel jus verciat savo ir savo artimuju vidurius lauk ant visu apziuros. Kas buvo madam sunui yra jos sunaus ir jo gydytojo konfedianciali info. Madam, tu suvoki ,kad tai nesa ir teisines pasekmes.

Jokių teisinių pasėkmių niekas čia neneša. Tai yra įprasti požymiai, kurie gali ir po skiepo nuo pvz. erkių pasireikšt. Gal jau tiek nereikia sureikšmint :)​ 

Atsakyti
Kiek noresiu ,tiek reiksminsiu. Dar tave vel melage ,alkoholike dar ten kuo tave talibanas temos vadino? apsauks.Dar tau mazai?
Atsakyti

Alta proto balsas :)

O realiai nu tikrai, norisi apie kažką rašyt ir pagalvoji... prikibs vėl, gal nereik :)))

Apie vaikus, pvz., tai laikaus :)))))

Atsakyti

Einat į soliariumus? 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 03, 09:48)
<p>Einat į soliariumus? </p>

o jie dirba?
Atsakyti

Amadėja*, 03 Kov 2021 - 09:41, parašė: Alta proto balsas :) O realiai nu tikrai, norisi apie kažką rašyt ir pagalvoji... prikibs vėl, gal nereik :))) Apie vaikus, pvz., tai laikaus :)))))
Tikrai? Niekad nesi suabejojusi ar pasakiusi? Faktas,kad esi.
Atsakyti

Nea.aš nevaikštau  į soliariumus,netueiu blakstienų,antakių,nagų.nieko.tik plaukus dažausi ,nes esu žila nuo 16 metų.jei nebūčiau,tai nesidažyčiau.m

Mano silpnybė suknelės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 kovo 2021 - 10:01

Alta, tau viskas gerai?  :D​ 

Atsakyti

Nu mano sūnui tai buvo tie šalutiniai, negalima taip teigt, kad nėra ir nebūna.

Na, būna, būna, neteigiu. Bet ne itin kažkas baisaus. 

Atsakyti

Alta, tau viskas gerai?  :D​ 

o kaip tau atrodo? matosi juk.

Atsakyti

Jokių teisinių pasėkmių niekas čia neneša. Tai yra įprasti požymiai, kurie gali ir po skiepo nuo pvz. erkių pasireikšt. Gal jau tiek nereikia sureikšmint :)​ 

Paduos tave sunus i teisma. Alta sako, Alta zino :D​ 

Atsakyti