Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

as nieko neperku, nes nesergu. Diedas angliuko, mezymo, maciau, turi.

Neatmenu, kada tempos turejau... 

Bet tai kaip tau gerai...

Atsakyti

O ką jūs turit vaistinėlėse?

Siaubo košmarą.

Kadangi mb, vos tik kažkas tokio sveikatai, bėga į vaistinę, tai pas mus klodai visko. Ir perka jis ne po vieną lapelį, kaip aš, bet visada po dėžutę. Tai yra ir su pasibaigusia data, mikstūrų, sirupų, tablečių, purškiklių, ampulių, tepalų. Sako, negalima išmesti į šiukšles, teoriškai reikia kažkur priduot, bet aš kol kas nežinau kur. Kokia vaistinė galėtų priimti pasenusius vaistus?

Maždaug dvi virtuvinės spintelės lentynėlės, dar dvi pintos gilios dėžės. Vieną kartą išmečiau į konteinerį, dabar bijau.

Atsakyti

Siaubo košmarą.

Kadangi mb, vos tik kažkas tokio sveikatai, bėga į vaistinę, tai pas mus klodai visko. Ir perka jis ne po vieną lapelį, kaip aš, bet visada po dėžutę. Tai yra ir su pasibaigusia data, mikstūrų, sirupų, tablečių, purškiklių, ampulių, tepalų. Sako, negalima išmesti į šiukšles, teoriškai reikia kažkur priduot, bet aš kol kas nežinau kur. Kokia vaistinė galėtų priimti pasenusius vaistus?

Maždaug dvi virtuvinės spintelės lentynėlės, dar dvi pintos gilios dėžės. Vieną kartą išmečiau į konteinerį, dabar bijau.

Aš pernai pridaviau. Bet sunervino. Pradžioj atrinkau namie viską, kas su pasibaigusiu galiojimu ir su visu maišu nužygiavau į vaistinę (benu, nes prie namų, bet man regis visos priima). 

Tai grįžau namo su tuo maišu atrūšiuot dar kartą. Pasirodo priima tik VAISTUS, jokių vitaminų, papildų. 

Atsakyti

Paracetamolio, kazko is ibu..., čiulpalu purskalu prie gerkles skausmo, angliuku, i ausi kazka lasinamo. Gal dar kokios nospos ar mezym tabletike guli, bet del situ nesu tikra.

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 03 02, 21:57)
<p>Aš tai net neįsivaizduoju, kaip namuose galima neturėt tokių elementarių vaistų kaip paracetamolis. Gi bet kada gali suskaust dantį, pakilt temperatūra ir t.t. </p><p>Pas mane yra įvairių vaistų nuo skausmo, dauguma tie patys ir temperatūrą muša, gerklei čiuplti, visokių theraflu, tada skrandžiui mezym plius nuo rūgštingumo. Nu ir dar visokių nesamonių 🙈😁</p><p></p><p>O ką jūs turit vaistinėlėse?</p>

Paracetamolio turiu - maža kas. Bet vis reikia atnaujinti, nes pasensta nesunaudotas. Nimesilio neseniai pirkau, nes sprandą buvo susukę biggrin.gif Tai liko 2 miltukai. Daugiau lyg nieko neturiu.
Atsakyti

Siaubo košmarą. Kadangi mb, vos tik kažkas tokio sveikatai, bėga į vaistinę, tai pas mus klodai visko. Ir perka jis ne po vieną lapelį, kaip aš, bet visada po dėžutę. Tai yra ir su pasibaigusia data, mikstūrų, sirupų, tablečių, purškiklių, ampulių, tepalų. Sako, negalima išmesti į šiukšles, teoriškai reikia kažkur priduot, bet aš kol kas nežinau kur. Kokia vaistinė galėtų priimti pasenusius vaistus? Maždaug dvi virtuvinės spintelės lentynėlės, dar dvi pintos gilios dėžės. Vieną kartą išmečiau į konteinerį, dabar bijau.
Visos, bet gerai mona parasė, kad tik vaistus. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 kovo 2021 - 22:49

Siaubo košmarą.

:blink:  :blink:  :blink:​ 

Atsakyti

:blink:  :blink:  :blink:​ 

Ir čia tik vaistai, o kiek dar papildų.

Praktiškai bet koks negalavimas tuoj papildo lentynas pilnu arsenalu. O neprireikia dažnai, ir stovi.

Dėl papildų, tai mano, aš juos suvartoju. Bet vaistai - mb ir negaliu atpratint.

Atsakyti

Pas mus būna lieks antibų tabletė, o vaistų yra... 

Pražiūriu vis

Atsakyti

vis tiek  nieko nepakeisi. Negali turėti įtakos įvykiams, tai netrizniok. Mačiau vienas atėjusias skiepytis  tookias susuktas bobulytes, kad klausimas kilo, kaip jos  išvis sugebėjo ateiti.

Nėra  jokių šalutinių po pirmo skiepo, apsiramyk, sakau.

Nu mano sūnui tai buvo tie šalutiniai, negalima taip teigt, kad nėra ir nebūna.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 03 03, 09:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72793647" data-time="1614713665"><div><p>vis tiek  nieko nepakeisi. Negali turėti įtakos įvykiams, tai netrizniok. Mačiau vienas atėjusias skiepytis  tookias susuktas bobulytes, kad klausimas kilo, kaip jos  išvis sugebėjo ateiti.</p><p>Nėra  jokių šalutinių po pirmo skiepo, apsiramyk, sakau.</p></div></blockquote><p>Nu mano sūnui tai buvo tie šalutiniai, negalima taip teigt, kad nėra ir nebūna.</p>

o kas buvo?
Atsakyti
Zmones, kodel jus verciat savo ir savo artimuju vidurius lauk ant visu apziuros. Kas buvo madam sunui yra jos sunaus ir jo gydytojo konfedianciali info. Madam, tu suvoki ,kad tai nesa ir teisines pasekmes.
Atsakyti