Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

https://www.facebook.com/groups/354651378348514/permalink/1089555228191455/ 

Nežinau ar rodys, bet jei rodys, paklausykit, kalba mergaitė apie būsimą vyrą  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Nežinai kokią vakciną gaus?

nea. 

Nu ji viena gyvena, del to pergyvenu. 

Atsakyti

nea. 

Nu ji viena gyvena, del to pergyvenu. 

viskas bus gerai, ne paliegus juk, be to, yra telefonas, gal ir draugių, kam paskambinti, jei blogai bus. Bet nebus. 

Aha, o sakei, kad nepanikierė esi. :)​ 

Atsakyti

Viskas ok bus 

Atsakyti

viskas bus gerai, ne paliegus juk, be to, yra telefonas, gal ir draugių, kam paskambinti, jei blogai bus. Bet nebus. 

Aha, o sakei, kad nepanikierė esi. :)​ 

jei ji salia butu, tai nepanikuociau. Biski triznioju. 

Atsakyti

jei ji salia butu, tai nepanikuociau. Biski triznioju. 

vis tiek  nieko nepakeisi. Negali turėti įtakos įvykiams, tai netrizniok. Mačiau vienas atėjusias skiepytis  tookias susuktas bobulytes, kad klausimas kilo, kaip jos  išvis sugebėjo ateiti.

Nėra  jokių šalutinių po pirmo skiepo, apsiramyk, sakau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 02 kovo 2021 - 21:36

Skaičiau, kad važiuoja į namus skiepyti, kurie patys neturi galimybių atvykti. Gal tik ne visose savivaldybėse 🤔 . Šiaip puiku, kad pasirūpina visais.

Atsakyti

Nėra  jokių šalutinių po pirmo skiepo

Žiūrint koks skiepas. Visaip gali būti. Geriau tegul eidama skiepytis užsuka į vaistinę paracetamolio dėl visa ko.

Atsakyti

vis tiek  nieko nepakeisi. Negali turėti įtakos įvykiams, tai netrizniok. Mačiau vienas atėjusias skiepytis  tookias susuktas bobulytes, kad klausimas kilo, kaip jos  išvis sugebėjo ateiti.

Nėra  jokių šalutinių po pirmo skiepo, apsiramyk, sakau.

Itariu, kad Zeneca gaus.  Nusipirko paracetamolio, turi. 

Atsakyti

Itariu, kad Zeneca gaus.  Nusipirko paracetamolio, turi. 

Aš tai manau pfizer gaus. Kažkaip visur sako, kad vyresnius juo skiepija..

Atsakyti

Aš tai net neįsivaizduoju, kaip namuose galima neturėt tokių elementarių vaistų kaip paracetamolis. Gi bet kada gali suskaust dantį, pakilt temperatūra ir t.t. 

Pas mane yra įvairių vaistų nuo skausmo, dauguma tie patys ir temperatūrą muša, gerklei čiuplti, visokių theraflu, tada skrandžiui mezym plius nuo rūgštingumo. Nu ir dar visokių nesamonių 🙈😁

O ką jūs turit vaistinėlėse?

Atsakyti

Aš tai net neįsivaizduoju, kaip namuose galima neturėt tokių elementarių vaistų kaip paracetamolis. Gi bet kada gali suskaust dantį, pakilt temperatūra ir t.t. 

Pas mane yra įvairių vaistų nuo skausmo, dauguma tie patys ir temperatūrą muša, gerklei čiuplti, visokių theraflu, tada skrandžiui mezym plius nuo rūgštingumo. Nu ir dar visokių nesamonių 🙈😁

O ką jūs turit vaistinėlėse?

as nieko neperku, nes nesergu. Diedas angliuko, mezymo, maciau, turi.

Neatmenu, kada tempos turejau... 

Atsakyti