Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dabar galvoju, kodėl taip anksti dėl tos komunijos kalba ėjo, nežinau.

Atsakyti
Reportažas per žinias. Metinukas užsivertė virdulį verdančio vandens 🙈 . Oi tokius vijurkus, dar neturinčius savisaugos instinkto, reikia žiūrėti ...
Atsakyti

Maniskis tai metus ejo vienas pats sekmadieniais, as gal triskart metuose nuejus buvau i misias.  O dukra tai tikybos mokytoja pilnai sutvarke, nuejau tik i iskilmes, tada dar lengvai leido.Aprangos buvo, kas kaip norejo. Dukrai mano vestuvine suknia nukirpom, sunus su baltais marskinukais. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 02 kovo 2021 - 19:51

Pasikeitė viskas, tapo privaloma tėvams kartu dalyvaut mišiose, jeigu neaiteini ten kažkiek kartų, išbraukia.

Atsakyti

Reportažas per žinias. Metinukas užsivertė virdulį verdančio vandens 🙈 . Oi tokius vijurkus, dar neturinčius savisaugos instinkto, reikia žiūrėti ...

Mano klasiokes dukra buvo i karsto vandens bliuda isisedus, nudege lyt. organus ziauriai. Labai bijojau tu apsiplikymu, maniskius issaugojau. 

Atsakyti

Pasikeitė viskas, tapo privaloma tėvams kartu dalyvaut mišiose, jeigu neaiteini ten kažkiek kartų, išbraukia.

Gal čia nuo parapijos priklauso, ar nuo kunigo. Nes aš žinau, kad mano dukros klasiokė, ėjo tik į pamokėles ir nebuvo nei vienose mišiose. Ir priėjo tos komunijos... bet čia buvo prieš 5 metus.

Su mažąja, tai pernai reikalų buvo, toj pačioj bažnyčioj veiksmas. Vaikams mišios privaloma lyg ir, rinko parašus į lapelius, kad dalyvavo mišiose. Bet, kad tėvams būtų privaloma.... tikrai  ne. Buvo tokių, kurie vaiko prie bažnyčios mašinose laukdavo, kol vaikas mišiose.

O kad kas neprieitų, jį išvytų, išbrauktų, ar kažką - negirdėjus. Gi jiems bile tik daugiau tų vaikų. Visad taip maniau 😄

Atsakyti

Gal ir nuo parapijos, nežinau. Vienas pažįstamas eidavo su draugės sūnum vietoj tėvo, kai ji negalėdavo, nes reikėdavo kaskart uždėt parašą. Po mišių savaitgaliais vykdavo paskaita tėvams kol vaikai užsiimdavo su mokytoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 02 kovo 2021 - 20:13

Oi,dabar sunkiai.vyras bandė vežiot sekmadieniais vegetarę.po to praleido gal du kartus

Vieną kart su reikalu,kitą kart pramiegojo.ir išmetė.daugiau bandymų nebuvo.kadangi abi lankė etiką.,tai ir kalbų nebuvo.

Atsakyti

Oho, eina sau, visai jau išpindėję jie ten  :blink:  :blink:​ 

Atsakyti

Šiandien labai įdomų faktą radau facebooke, kad prieš 8 000 000 metų, va tokie žemėje gyveno. Tikrai nežinojau.

Pridėta:

Atsakyti

O mes saviškės dar net nekrikštijom. Net nežinau ar krikštyt. Nu mes tikrai anei kiek nepraktikuojantys, net tuoktis bažnyčioj negalvojam. Tai nežinau kaip čia su tom krikštynom daryti.

Atsakyti

Fėja*, 02 Kov 2021 - 20:19, parašė: Oho, eina sau, visai jau išpindėję jie ten :blink: :blink:
Tai vyras labai pyko.😀😀😀 ,,Vat taip ir reik jiems krikščionių,musulmonai tuoj užvaldys viską"😀
Atsakyti