Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taip, atsižvelgiant į amžių, būtų atitinkamas kursas. Vietoj bereikalingos tikybos pamokos tai būtų gerokai naudingiau vaikams.

Tikyba niekada nebuvo privalomas, o pasirenkamas dalykas. Nenori, nerašyk ten vaiko. 

Atsakyti

Na rasei - kolidorius. Paduociau i teisma gimnazija.
Kas ne v kurse ,tai ta gimnazija visada varzesi del superprestizines su politechnikos instituto gimnazija.Tuteishoms nezinau kaip paaiskint.

Oj, Alta, nu ne lietuvių kalbos gal egzamine rašom.... pridarau klaidų iš minties nenutrūkstamos 😄 skubant. Kartais taisau, kartais ne....

Ir prisimink, aš mokiausi ne tais laikais, kai ji buvo super prestižinė ir varžėsi su kažkuo. Aš gi tais laikais, kai dar iki gimnazijos vardo jai buvo toli toli. Gi baigiau prieš 25 metus...

Atsakyti

Aš "nusirengimu" pavadinau paatviravimą tą...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 kovo 2021 - 18:30
Amadėja, žinai, psichologinis smurtas gali pasireikšti pvz. tylėjimu. Ir tu įsivaizduoji, kaip tuo psichologiniu smurtu galima piktnaudžiauti? Niekas galų nerastų, kaip ten kas ir prieš ką smurtauja.
Gerai, sakei kur ten ratifikuota ta konvencija. Tai tose šalyse jau psichologinio smurto nėra, ania? Nes yra realiai veikiantys teisės aktai ir mechanizmai pagal kuriuos tas psichologinis smurtas kaip rentgenu peršviečiamas ir aišku - yra jis ar ne. Teisiam ir baudžiam už jį ar ne.
Atsakyti

Jei dieds nenori bulbiu skust, tai tikru tikriausias psichologinis smurtas, va teip manau.  :flirt2:​ 

Atsakyti

Žodžiu, nuo durnumo vaistų nėr... 🙈🙈🙈

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:​ balsu susijuokiau, net turėjau pasakyt MB, ko juokiuosi 😄

Atsakyti

Arba atvirkščiai su tuo smurtu, diedas nenori skust bulbų, užsirauki, tyli tris dienas ir psio. Sukis, gražuoli, kaip tau patinka 😄😄😄

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 02, 18:31)
<p>Jei dieds nenori bulbiu skust, tai tikru tikriausias psichologinis smurtas, va teip manau.  flirt.gif​ </p>

O mane diedas šiandien privertė jam bubių išvirt. Visaip ten aiškino, kad jis laiko neturi ir pan., žodžiu, lipo man ant sąžinės, kol neiškenčiau ir išviriau. Nu ar ne smurtautojas?
Atsakyti

O mane diedas šiandien privertė jam bubių išvirt. Visaip ten aiškino, kad jis laiko neturi ir pan., žodžiu, lipo man ant sąžinės, kol neiškenčiau ir išviriau. Nu ar ne smurtautojas?

nu jo, isprievartavo tave psichologiskai, skias...  :unsure:​ 

Atsakyti

Konkretus! 

Bet juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis, ane 😄😄😄

Atsakyti

Yra dabar tikrai įvairios prevencinės programos. O privalomai tai visi per etikos pamokas ir apie bendravimą, pagarbą, pykčio valdymą, tinkamą požiūrį kitokius nesvarbu ar dėl odos spalvos, įsitikinimų, galimybių atžvilgiu ir t.t. mačiau mokėsi apie melą ir jo pasekmes, kaip atleisti ar neįskaudinti kito ir pan.

Pasidomėkite ko mokosi jūsų vaikai  :)

Tikrai ne tik rašyti ir skaičiuoti...

Etika nėra privaloma.

Atsakyti