Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Atsakyti

Labas vakaras, jeigu nieko pries, prisijungciau prie saunios kompanijos :4u: 

Atsakyti

Na tai už naują temą ir jos nares !

Priedas  7c4c8cd049b18aeeb2e8afa32f14c8f9.jpg   24,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mazas pataisymas..parasem ne 4800 zinutes, o 4800 puslapius...zinuciu oj daug daugiau :) Ne, vis tik puslapiu apie 4080, o zinuciu apie 48500..biski nuliukas praleistas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 16 kovo 2020 - 10:14

Selena, sveika atvykus, junkis!  :4u:​ 

Atsakyti

Tik mes persikraustem i Tevu darzeli, kai SM pastrigo, gi sitokia priklausomybe turim, tai nervai neatlaike. Tai dabar sprendziam, kur pasilikt. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 16, 10:17)
<p>Tik mes persikraustem i Tevu darzeli, kai SM pastrigo, gi sitokia priklausomybe turim, tai nervai neatlaike. Tai dabar sprendziam, kur pasilikt. </p>

Aš senoj versijoje, tai man normaliai dabar darinėjasi
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Pasirodau. Turėčiau bonkę atsinešt, bet negaliu, kol kas dirbu biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Į seną versiją įleido.
Man nestriginėjo kažkaip įpatingai niekad SM. Jei ne iš pirmo, tai iš antro karto įeidavau.

TD nieko nesakau, viskas įprantama, bet kol kas supratau, kad citavimas tik vienos žinutės, negali kelių. Tas man nepatinka. Nors gal aš nemoku ten kažko.
Atsakyti

Pareinam kol kas i darzeli. Selena, tu irgi.  Ziuresim, kaip seksis. Ten yra savu privalumu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 16 kovo 2020 - 11:03

Pareinam kol kas i darzeli. Selena, tu irgi.  Ziuresim, kaip seksis. Ten yra savu privalumu. 

A kur čia tas darželis?

Su nauja tema :4u:

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2020 03 16, 16:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72629612" data-time="1584348981"><div><p>Pareinam kol kas i darzeli. Selena, tu irgi.  Ziuresim, kaip seksis. Ten yra savu privalumu. </p></div></blockquote><p>A kur čia tas darželis?
</p><p></p><p>Su nauja tema 4u.gif
</p>

Parasiau i AZ Ateik
Atsakyti

Parasiau i AZ Ateik

Ačiū, Virgute, atsivilkau :4u:

Čia fainiau :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marco'polo: 17 kovo 2020 - 16:20