Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

MB parsisiunte zaidimu, uzsisake pulteli, nori VR akiniu ar ko ten. Neteksiu dabar vyro amziams biggrin.gif
Pasidariau plauku kauke nakciai.
Ryt reiks sturmuot koki atokesni miska g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 27, 23:06)
Užsisvajojau apie bėgimo takelį.

O kam? Ryte anksti keltis ir mars s i trasa.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 27, 23:41)
MB parsisiunte zaidimu, uzsisake pulteli, nori VR akiniu ar ko ten. Neteksiu dabar vyro amziams  biggrin.gif

Vaikis vnz.
Papildyta:
MB parsisiunte zaidimu, uzsisake pulteli, nori VR akiniu ar ko ten. Neteksiu dabar vyro amziams  biggrin.gif

Vaikis vnz.
Atsakyti
O kam du kartus kartot? biggrin.gif
Man netrukdo kazkaip. Tiksliau, gerai, kad netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 28, 00:58)
O kam? Ryte anksti keltis ir mars s i trasa.

Mes - mieste ir aš gyvenu su paranojiku.
Kiekviena mano išvyka - panikos priepuolis.
Atsakyti
Pasidariau plauku kauke nakciai.
Ryt reiks sturmuot koki atokesni miska g.gif

Mylimuke, mes turim tokį draugą, jis kuria VR žaidimus, nuvarom pas jį pažaisti, žiaaauriai man smagūs kai kurie ten yra! smile.gif Beje, "Beat saber" žaidimas-tai Nr. 1 tarp virtualių berods, žinok, jį žaidžiant ir mankštiniesi, aš nejuokauju-mes būdavom kartais gerai uždusę, ten toks ritminis žaidimas, su muzika ir judesiu, šitą būtinai būtinai pasižiūrėkit, užkabina stipriai, man jis toks subalansuojantis protą ir kūną, nes reikia ir susikaupimo ir judesio. Jei tik pasigooglini apie jį, o nežaidi, gali nesuprasti kas ten tokio užkabinančio, nu kardukais mojuoji, pamanyk, čia reikia pabandyti.

Viskas, varom į kaimuką, paskutinė šilta diena, reikia išnaudoti.
Skambinau vakar savo kirpėjui, jis toks kaip ir draugas iš senų laikų, liūdnas, ką, sako, darbo nėra. Tai siūlė atvaryti apsikirpti ar nusidažyti...turbūt ir randa tų klienčių. ech, ir jo gaila, ir pikta, ir tuo pačiu suprantu, kad tikrai neisiu pas jį šiuo metu..
Atsakyti
Ar jau galima jurginus sodint?
Atsakyti
Kristina,
Mano vienas senas pazistamas zaidzia VR tuo visus, irgi sake ta pati, ziauriai uzkabina ir daug judesio. Bet as tai ant tiek neazartiska esu, man jokie zaidimai nelimpa, ypac kompiuteriniai. Stalo dar visai smagu butu pazaist, bet reiktu kazka naujo isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 03 28, 08:16)

Skambinau vakar savo kirpėjui, jis toks kaip ir draugas iš senų laikų, liūdnas, ką, sako, darbo nėra. Tai siūlė atvaryti apsikirpti ar nusidažyti...turbūt ir randa tų klienčių. ech, ir jo gaila, ir pikta, ir tuo pačiu suprantu, kad tikrai neisiu pas jį šiuo metu..

Ech, ne viena Katazyna savo marmuze grazina. Pikta ant tokiu. Nu bliamba, visiem to darbo, pinigu ir bendravimo norisi.
Mes vakar i vaistine vaziavom. Vyra nusiunciau, pati masinoj sedejau. Vieta prekybcentris. Atvaziavo golfas norvegiskais nr, islipo trys bernai lietuviskai rekaujantys.
Nufotkinau masina, prekybcentris kad matytusi ir nusiunciau e.policijai kad patikrintu ar jie neturi karantinuotis.

Atsakyti

Ar jau galima jurginus sodint?

Jei sodinsi į talpas šiltnamyje, ir po mėn išneši į lauką, tada gali .Į atvirą gruntą jokiu būdu nepatariu.Sušals,gi jų tėvynė P.Amerika.

Aš nedirbu, bet ir mano klientai neskambina.Matomai supratingi žmonės.

Nepateisinu tokių kaip Katažina.Ir dar įžūliai  meluoja.Įsivaizduoja,kad visi durni ir taip jau patikės,kad kosmetologė alergijas gydo.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 28, 09:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72637316" data-time="1585376298"><div><p>Ar jau galima jurginus sodint?</p></div></blockquote><p>Jei sodinsi į talpas šiltnamyje, ir po mėn išneši į lauką, tada gali .Į atvirą gruntą jokiu būdu nepatariu.Sušals,gi jų tėvynė P.Amerika.
</p><p>Aš nedirbu, bet ir mano klientai neskambina.Matomai supratingi žmonės.
</p><p>Nepateisinu tokių kaip Katažina.Ir dar įžūliai  meluoja.Įsivaizduoja,kad visi durni ir taip jau patikės,kad kosmetologė alergijas gydo.
</p>

Reiktu maziau brudo ant veido tept, susiziuret gyvenimo buda, mityba. Ir eit pas odos gydytoja.

Kazin kaip given gyvena. Ji tokia soc gyvenimo fanate, keliauninke, turbut jai sunku karantinas.
Atsakyti

Reiktu maziau brudo ant veido tept, susiziuret gyvenimo buda, mityba. Ir eit pas odos gydytoja.

Kad taip būtų paprasta.Tada ir gyd.alergologų nebereikėtų.

Po šito karantino pasipils alergijos.Nes per daug sterili aplinka irgi negerai.Mano oda pastoviai sudirgusi.Nes aš darbe visada naudoju dez.priemones.Va ir dabar,akių vokai niežti.Tiesiog per daug chemijos ant savęs užsipyliau.

Atsakyti

O kam du kartus kartot? biggrin.gif
Man netrukdo kazkaip. Tiksliau, gerai, kad netrukdo biggrin.gif

Maniskis buvo pradejes zaisti. Tai isejus kazkur, palikdavau ir rasdavau toje pacioje pozoje, tik ant stalo budavo tuscia lekste. 

O siaip tai SM irgi tokia pati priklausomybe. 

Atsakyti