Rytas tikrai gražus, saulėtas, pilnas varnėnų giesmės.Šunis pervedžiau per parkelį.Net keista,žmonių visiškai nėra.
Cambala,kaip mama?
Aciu, mergos. Is Sviesos, taip ir dariau dar pries menesi. Kai kas pardese i mane skersavo. Kas is tu reagentu jau dabar? Visi kaip tarakonai issilakste, tuos is viesbuciu paleidzia, yra ju piktu, agresyviu, nepatenkintu. Kas, kad jie pasizadejo karantino namie laikytis? Eis neapykantos ir nuoskaudu kupini ( na tokie, kur sake, kad kodel jis turi moket uz uzsisakyta maista, jei mes cia tokias nesamones sugalvojom) i pardes, vaistines, spjaudys savo seiles visur. Juk kiek yra slaptu kameru uzfiksuotaliftuose, viesajame transporte... Man tai reagento nereikia. Ir i ligonine nenoriu. Skambinsiu medikam til tada, kai dust pradesiu. O vakar vakare mamai greitaja kvieciau. Isgriuvo kai i wc vedziau Nualpo. Atvaziavo greitai, kaip tikri profai, pamatavo kraujospudi( cia baikes, nes as ta pati darau), padare kardiograma, cukru pamatavo. Ir viskas buvo normos ribose. Abu jie( is greitosios) su kaukem, pirstinem. O po ju as visa patalyne, grindis su dezinfekciniu prapurskiau. Ir mama irgi.Dabar supratau kodel tau vakar viskas juoda atrode. Tai taip ir neaisku kodel mama apalpo? O kaip siandien jauciasi?
Reaguojama, kai rasoma netiesa. Tu nori pateisinti "geruju" emigrantu dali, kuriu irgi zinoma yra, o mes geruju lietuviu idomu, ar tie, apie kuriuos galvoju 🤔😄 Yra visokiu organizaciju ir pavieniu asmenu, kurie seka visokias naujoves Lietuvoj, lygina su uzsienio patirtimi, patys siulo naujoves, fiksuoja pazeidimus,pranesa atitinkamoms institucijoms, aktyviai dalyvauja ivairiu projektu pristatymuose ir tt. Sunku pasakyti, kiek ko yra, manau pati daug ko dar nezinau, seku apie dviratininkus, aplinkos tvarkyma, gamtos apsauga, NT vystyma, kas paciai idomu. Turim Vilniuj visokiu apps'u, fb grupiu fiksuot visokiems dalykams, diskusijoms tarpusavy, su institucijomis. Svarbu sviesti visuomene, kas aplink juos dedasi, bei kartais reikia push'int ir institucijas.Jeigu galvoji apie ta, ka kazkada dviese aptareme, tai ne. O ka galima Vilniuje sekti apie NT vystyma?
Bet čia paradoksas, kuo daigiau sėdi namie, tuo mažiau padarai, vis atidėlioji. Ar man vienai taip?
Ot,nudžiuginai. Aš tik sėdžiu ir tyliu,kad visai nieko NEBESPĖJU.Pirmoji savaitė buvo darbinga, o šita, tai tempiasi kaip š virvė.
Va, sugalvojau pasiteisinimą- darbą reikia taupyti, nes karantinas bus iki Velykų.