As uzsikabinau, smagu, jau atejau iki to lygio, kur mazai ka prisimenu, daugiau mokytis reikia Vakar testuka padariau, A2 lygis kol kas. Butu gerai kalbejimo praktika kokia, nes cia sunkiausia, gyvas zmogus visai kitaip nei robotas.
Kursus kiek atidejo, bet irgi nutoliniu budu.
Suprantu, kaip del emigrantu jautiesi. Cia kaip kai kas sako, kad visi lietuviai degradai ir Lt like tik tie, kurie arba vagia, arba geru pazistamu turi Na bet supranti, kad tu ne is tokiu, ir tau tas netaikoma. Kaip ir tu juk nesi bedante, islekus ant geresniu pasalpu
Papildyta:
O kas konkreciai juos specialiai pjudo? Sakyciau, media tik sau clickbaitus renka, todel jai aktualu kurti straipsnius, keliancius stiprias emocijas (bet kokias).
O siaip smagu, kad tam tikros grupes pradeda aktyviai kovoti uz savo interesus, pvz dviratininkai, gamtos, paveldo saugotojai.
A2 mano poziuriu jau yra labai daug. Jei klausytum, skaitytum, progresas jau savaime vyktu. Jei pas mane viskas bus kaip mazdaug suplanavau, tikiuosi MB kalba pradeti mokytis.
Dabar beje daug kursu visokiu nemokamai yra. Uzsirasiau i paskaitas online apie musu baimes ir elgesi pokyciu metu (jie pas mane asmeniniai labai dideli, net koronos nereikia, nors tas ant virsaus dadeda...).
Kai Ubunte pastoviai vaziuoja ant Lietuvos, kaip zmones skursta, kaip blogai gyvena, jus gi irgi reaguojate. Ji gi ne viena karta sakiusi, kad jus Vilniaus burbule gyvenate, o va like - kitaip. Tik va veikia, vistiek ar ne? Nu tai mane irgi.
O kiek laiko tavo kursai truks?
O kaip tos grupes kovoja ir uz kokias teises?