QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 26, 10:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72636218" data-time="1585204803"><div><p>Is Sviesos,
kaip sekasi su Duolingo? Kuriam lygi esi?
</p></div></blockquote><p>As dabar pristabdziau, nes greiciausiai man nereikes, kadangi keiciasi gyvenimo aplinkybes. Tiesiog mokytis naujos kalbos man tingisi. Dabar tiesa pasakius bandau python laisvu laiku krapstyt, nes darbui nebeuztenka tiesiog is lempos daryt googlinant ir neturint net baziniu ziniu.</p><p></p><p>O tau kaip su Duolingo? Kursai, beje vyksta? </p>
As uzsikabinau, smagu, jau atejau iki to lygio, kur mazai ka prisimenu, daugiau mokytis reikia
Vakar testuka padariau, A2 lygis kol kas. Butu gerai kalbejimo praktika kokia, nes cia sunkiausia, gyvas zmogus visai kitaip nei robotas.
Kursus kiek atidejo, bet irgi nutoliniu budu.
Suprantu, kaip del emigrantu jautiesi. Cia kaip kai kas sako, kad visi lietuviai degradai ir Lt like tik tie, kurie arba vagia, arba geru pazistamu turi
Na bet supranti, kad tu ne is tokiu, ir tau tas netaikoma. Kaip ir tu juk nesi bedante, islekus ant geresniu pasalpu
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 26, 10:51)
<p>O, jūs panos ar pastebėjote, koks vyksta kryptingas žmonių masių pjudymas?Kaimą su miestu, emigrantus su vietiniais,vairuotojus su pėsčiaisias, pavyzdžių galiu priminėti daug.Man kyla klausimas, kodėl,kam tai naudinga?Asmeniškai slegia tai.
</p>
O kas konkreciai juos specialiai pjudo? Sakyciau, media tik sau clickbaitus renka, todel jai aktualu kurti straipsnius, keliancius stiprias emocijas (bet kokias).
O siaip smagu, kad tam tikros grupes pradeda aktyviai kovoti uz savo interesus, pvz dviratininkai, gamtos, paveldo saugotojai.