<p>Ten kur buvo gydytoju smegenys, kurie vaziavo i uzsieni ir ramiai grizo i darbus. </p>
Bus patraukta baudziamon atsakomyben
Nes realiai Ukmergrs kvaisa, nesiizoliavus po keliones
kalta del keliu senoliu mirties.
Bus patraukta baudziamon atsakomyben
Nes realiai Ukmergrs kvaisa, nesiizoliavus po keliones
kalta del keliu senoliu mirties.
Tai, kad tokiu daug buvo. Ignalinoje gi irgi. As pletku apie tokius gydytojus dar daugiau girdejau, nei spaudoje raso. Cia visi sneka apie budulius, bet juk ne jie pirmieji ignoravo prasyma izoliuotis.
Iš šviesos, nors tu gyveni ne LT,apie tave nei viena neatsiliepia blogai.Aš net negalvoju,kad tu esi išvykelė.Nebereaguok taip skausmingai.
Ooo, Cambala,tai tu daržininkė-virtuozė.Mama tik vakar pomidorus pasėjo.Apšvietimo neturiu ir pirkti nesiruošiu.Dar ir šiltnamis pas mus nevarpytas.Gal šnd tai padarysiu.
Bobute, kaip katinukas?
Is Sviesos
Ar tu asmeniskai viska priimi? 99proc komentaru apie emigrantus taves neliecia.
O del gydytoju tu teisi.
Kai raso “emigrantas”, tai liecia ir mane. As ir esu emigrante. Kol kas bent jau.
O geriausiai poziuri i isvykusius parode balsavimas del dvigubos pilietybes. Mane net kai kurie draugai nustebino savo poziuriu.
Susikirtau su vienu zmogumi tada, nes jo argumentas buvo mol
mokesciu nemokate, o pilietybes norite. Zinau db kaip jis mokesciu pats venge, nors pinigu daug turi. Kaip ironiska.
Dabartinis emigrantu pludimas (kitaip negaliu pavadinti) tiesiog atspindi, ka zmones masto. Pilnas FB, Delfi apie bedancius emigrantus keltu griztancius, nors kaip jau paaiskejo, jie jokie emigrantai.
Kai kuriu reakcijos, lyg snekos apie emigrantus man neskirtos primena toki vietini, kuris pludo imigrantus is kitu saliu, man salia sedint. Tik is specifiniu saliu. Suprask - man neskirta. Ziurkes jie, sake. Tik as labai gerai suprantu, kad situacijai pasikeitus, atsiradus kokiam straipsniui apie baisius lietuvius, nusikaltelius, vietiniu darba vagiancius, as buciau prie tu ziurkiu.