Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Aš irgi čia bigsmile.gifPriimsit? Labai aktyvi nebūsiu, bet bent kažkokią nostalgiją adekvačiai SM kompensuosiu smile.gif

Tai klasikinė moters individualios raiškos (o ji gali būti labai įvairi) nutildymo retorika: būk dvasingesnė, būk išmintingesnė...

Labai taikliai. Vienas is budu pastatyti moteri i  vieta. :) 

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 17:59)
Leksa, bet vat atvirai. Ar visi mes viską iš maisto produktų valgome ir patys?
Aš patalogiškai negaliu pakęsti grybų. Jokių, jokioje formoje. Namie visi grybams meldžiasi, o aš nevalgau. Na negaliu.

Aš pvz nemėgstu makaronų ir visko, kas iš jų pagaminta, lazanijos ir t.t. Gaminu, nes tiek vyras, tiek vaikai mėgsta, o sau verčiau ką kita susimakalioju, tai dar ir dėl to nuolaidžiauju vaikams, nes juk pati nevalgau makaronų, tai kaip galiu vaikus versti valgyti tai, kas jiems nepatinka biggrin.gif
Atsakyti

O jei ir atrodo, tai ką? Va Leksa sako, kaip išsiauklėjau, taip ir turiu. Bet bandau "kovot". Dukra pavalgė, sako i'm still hungry, tai sakau eik įsidėk dar. Nenori. Tai sakau, vadinasi, ne tokia ir alkana biggrin.gif

Tai nieko. Kai tu savo vaikus SM apibudini, gi negali susidaryti pilno paveikslo. Ko tavo vaikai nevalgo? Keliu produktu? Ar puse?

As vaikysteje klaikiai nevalgi buvau, bet kai pasiziuri, tai puse gaminamo maisto is tikruju ir nebuvo labai skanus. Bent jau kaip as suprantu kas yra skanu. 

Atsakyti

As dar niekaip nesuprantu ka zmones vadina “tobulejimu”. Ir darbe netgi. Darbas, kuriame galeciau “tobuleti”. As kazkaip konkreciai labai sneku. Noriu ismokti naujo ta ir ta, gauti daugiau atsakomybes, skirtingas, nemonotoniskas uzduotis ir t.t. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 02, 17:17)
Pastebejau, kad nuo zodzio "dvasingas" mane pradeda...

Jo, mano santykiai su šiuo ir panašiais "didingais" žodžiais irgi sunkūs... ir kuo toliau, tuo sunkiau man su jais...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 18:06)
Tai nieko. Kai tu savo vaikus SM apibudini, gi negali susidaryti pilno paveikslo. Ko tavo vaikai nevalgo? Keliu produktu? Ar puse?</p><p></p><p>As vaikysteje klaikiai nevalgi buvau, bet kai pasiziuri, tai puse gaminamo maisto is tikruju ir nebuvo labai skanus. Bent jau kaip as suprantu kas yra skanu.

Pvz padarau jautienos troškinį, dukra nevalgo, atseit jautiena nepatinka, o anksčiau valgydavo ir sakydavo, kad skanu. Abu vaikai sushi valgo tik su agurku, išverdi kokią sriubą, mums su vyru skanu, vaikai raukosi. Apie tokius patiekalus, kaip kugelis, cepelinai, bulviniai bulviniai blynai net nesvajot, kad valgytų. Arba, pvz padarau vištieną "chinese style", dukra valgo, sūnus ne. Nu žodžiu, stengiuosi nesukt galvos, iš bado nenumirs tikrai
Atsakyti
Tema nauja. 4u.gif
O man pavyzdziui svarbu zinot, kurios yra Zalgirio sirgales. Tos kurios ne, nepatinka is anksto. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 02 kovo 2020 - 18:33
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 17:45)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72621394" data-time="1583163852"> Man atrodo, kad dvasingumu, kaip ir perdėtu moteriškumu, susirūpinę labiausiai to neturintys. Tarsi kalbomis taptų dvasingesni ar moteriškesni</blockquote> Man atrodo, kad dvasingumas ir moteriskumas labai nuvalkioti zodziai patapo.  Vakar MB pasakiau, kad as nenoriu uz nieka moketi - kenkia mano moteriskiems reprodukciniams organams. biggrin.gif

Jis turbūt išsyk pasijuto tikru vyru wub.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 02, 17:56)
Aš irgi čia bigsmile.gif  Priimsit? Labai aktyvi nebūsiu, bet bent kažkokią nostalgiją adekvačiai SM kompensuosiu smile.gif
Tai klasikinė moters individualios raiškos (o ji gali būti labai įvairi) nutildymo retorika: būk dvasingesnė, būk išmintingesnė...

rolleyes.gif be a lady they say....
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 02, 18:31)
Tema nauja.  4u.gif
O man pavyzdziui  svarbu zinot, kurios yra  Zalgirio sirgales. Tos kurios ne, nepatinka is anksto. biggrin.gif  biggrin.gif

Dzin krepšinis išvis biggrin.gif
Man svarbu, kad vatnikų nebūtų ir neminėtinos trijulės tame tarpe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 02, 19:31)
Tema nauja.  4u.gif
O man pavyzdziui  svarbu zinot, kurios yra  Zalgirio sirgales. Tos kurios ne, nepatinka is anksto. biggrin.gif  biggrin.gif

Mane kai paskutinį kartą iš salės išvedė trys berniukai, saugodami nuo lietryčio fanų - esu labai atsargi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 19:36)
Dzin krepšinis išvis biggrin.gif

Man svarbu, kad vatnikų nebūtų ir neminėtinos trijulės tame tarpe biggrin.gif

Supratau. Tu man nepatinki. biggrin.gif

Is trijules Monteverte man netrukde. Bet ji pasirinko.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 19:37)
Mane kai paskutinį kartą iš salės išvedė trys berniukai, saugodami nuo lietryčio fanų - esu labai atsargi.

Nu va. Cia tai normalus zmogus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 17:25)
O manieji nemėgsta. Nervina kartais, vaikams kiekvienam atskirai, mums su vyru kita daryt. Kai pagalvoji, man vaikystėj ką paduodavo, tą ir valgydavau, net nekilo noras išdirbinėt to ano nevalgysiu

Musu sunaus skonis panasus su mano. Dominuojam biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 17:59)
Leksa, bet vat atvirai. Ar visi mes viską iš maisto produktų valgome ir patys?
Aš patalogiškai negaliu pakęsti grybų. Jokių, jokioje formoje. Namie visi grybams meldžiasi, o aš nevalgau. Na negaliu.

Vedarai, kraujiniai - galvą galiu pamesti dėl jų. Namie nei vieno norinčio. Net paprastų bulvių tarkių čia visi baidosi kaip velniaz kryžiaus.

Sampinjonai skanu. Arba dziovintu baravykai raugintu kopustu sriuboj.
Man vedarai patiko kazkada. Kol nesuvokiau kur jie sukisti.... O kraujinius vedarus kazkada vyrui " kysi" vienas dave...oi, kaip neskanu, ismeciau.

Atsakyti

Tema nauja. 4u.gif
O man pavyzdziui svarbu zinot, kurios yra Zalgirio sirgales. Tos kurios ne, nepatinka is anksto. biggrin.gifbiggrin.gif

O papai nesvarbu? :D 

Atsakyti