Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Moonte @ 2020 03 23, 09:05)
Rytas  4u.gif

Mane siandiena uzpludo pesimizmas.

Moonte, laikykis! 4u.gif
Aišku, pirmosios dienos/savaitė, daug emocijų, o paskui apima miglotas jausmas ir pamąstymai kaip ir kada tai baigsis ir koks pasaulis bus po to...
Man vakar buvo niūru. Aš nekenčiu šalčio, tai tas oras dabar man brrr, nepatinka, nenoriu į lauką. Laukiu jau trečiadienio, kai bent +8, važiuosim į sodybą galvą pravėdinti, žalių dilgėlių aną savaitę jau buvo, kokteilis skanus gavosi.

Žiūriu kino pavasario filmus. "Parazitas"-truputį buvo aktualijų su šiandiena. Mylimuke, tu ne?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 23, 09:05)
Rytas  4u.gif

Aš vakar juo vadavausi verysad.gif
Oras šian gražus, reikės išeiti per pietus, po darbo
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 03 23, 10:11)
Moonte, laikykis!  4u.gif
Aišku, pirmosios dienos/savaitė, daug emocijų, o paskui apima miglotas jausmas ir pamąstymai kaip ir kada tai baigsis ir koks pasaulis bus po to...
Man vakar buvo niūru. Aš nekenčiu šalčio, tai tas oras dabar man brrr, nepatinka, nenoriu į lauką. Laukiu jau trečiadienio, kai bent +8, važiuosim į sodybą galvą pravėdinti, žalių dilgėlių aną savaitę jau buvo, kokteilis skanus gavosi.

Žiūriu kino pavasario filmus. "Parazitas"-truputį buvo aktualijų su šiandiena. Mylimuke, tu ne?

Mes Parazita jau pries kelias savaites paziurejom,tikrai neblogas. Gal reiks kazka paziureti, bet net programos neapziurejau dar smile.gif

Dievinu saule, tai ir keli laipsniai salcio visai nebaisus. Vakar apsukom rata aplink 3 ezerus (Tapeliu, Balzio ir dar kazkoks), kaip tik 10tukst zingsniu, grynas oras. O zmoniu knibzdelynas, kas siaip, kas su visais saslykais ir lauzais. Tik dideliu miniu nebuvo, visi praktiskai tik seimom,bent tas gerai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 23, 09:40)
Mes Parazita jau pries kelias savaites paziurejom,tikrai neblogas. Gal reiks kazka paziureti, bet net programos neapziurejau dar smile.gif

Dievinu saule, tai ir keli laipsniai salcio visai nebaisus. Vakar apsukom rata aplink 3 ezerus (Tapeliu, Balzio ir dar kazkoks), kaip tik 10tukst zingsniu, grynas oras. O zmoniu knibzdelynas, kas siaip, kas su visais saslykais ir lauzais. Tik dideliu miniu nebuvo, visi praktiskai tik seimom,bent tas gerai.

Gerai, kad mūsų vieta nuošali nuo žmonių..
Na nieko, aš atsigriebsiu žingsnių skaičiumi į savaitės pabaigą, bėgiosiu kaip nuo grandinės paleista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 03 23, 09:54)
Gerai, kad mūsų vieta nuošali nuo žmonių..
Na nieko, aš atsigriebsiu žingsnių skaičiumi į savaitės pabaigą, bėgiosiu kaip nuo grandinės paleista  biggrin.gif

jeigu to neuždraus...
Atsakyti
O musu trnere dabar pirmad - penktad darys onlime treniruotes.
" Parazitas" pradzioj uzkabino, bet nuo puses filmo kokua nesamone buvo. Taip ir nesupratau ko tas diedas is rusio uzmuse ta namo savininka...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 23, 10:00)
jeigu to neuždraus...

Kaip suprantu, posėdis trečiadienį, bent jau girdėjau, kad dėl karantino pratęsimo tada spręs..
Gal aš neturiu fantazijos įsivaizduoti visas tokių uždraudimų detales, kol kas netikiu kažkaip (atsiprašysiu po mėnesio galbūt vėl už per optimistinį požiūrį..), bet jei vieno šeimos nario ta vieta miške registruota kaip gyvenamoji vieta, tai gal negali neleisti.
Na, reikia mėgautis laisve, kol galim.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 23, 10:11)
O musu trnere dabar pirmad - penktad darys onlime treniruotes.
" Parazitas" pradzioj uzkabino, bet nuo puses filmo kokua nesamone buvo. Taip ir nesupratau ko tas diedas is rusio uzmuse ta namo savininka...

"Parazite" galima įžiūrėti daug prasmių. Kad ir nudurti iš bukos neapykantos, jog kažkas pasiekė ir gyvena gerai, o tu esi tas parazitas, gebantis kovoti už būvį tokiomis parazitiškomis formomis...

"Priekaištauju sau, kad nejaučiu žmogiškos užuojautos. Kodėl nejaučiu simpatijos tai vargstančiai šeimynėlei? Kodėl jie man atgrasūs? Ar kad savo virtuvėje aptikau tarakonus? Ar kad jie primena bolševikus iš Rusijos istorijos, kai vien iš klasinės neapykantos gali paimti peilį ir nudurti kitą žmogų? O gal filmo idėja yra gal giliau: neįmanoma užsibrėžti privačios ribos, ko siekia turtingasis sumanusis filmo veikėjas. Į privačią erdvę būtinai įsismelks parazitai. Kad ir korono viruso pavidalu."
Atsakyti

Kas nutiko?Tikiuosi ne sveikata pablogėjo?

Man vakar buvo liūdesio banga užplaukus, net sūrio pyragėlius kepiau,iš neturėjimo kas veikti.Šnd jau viskas gerai,eisiu kambarinių gėlių persodinėti,nes vis laiko nebuvo. :ax:

Atsakyti

"Parazite" galima įžiūrėti daug prasmių. Kad ir nudurti iš bukos neapykantos, jog kažkas pasiekė ir gyvena gerai, o tu esi tas parazitas, gebantis kovoti už būvį tokiomis parazitiškomis formomis...

"Priekaištauju sau, kad nejaučiu žmogiškos užuojautos. Kodėl nejaučiu simpatijos tai vargstančiai šeimynėlei? Kodėl jie man atgrasūs? Ar kad savo virtuvėje aptikau tarakonus? Ar kad jie primena bolševikus iš Rusijos istorijos, kai vien iš klasinės neapykantos gali paimti peilį ir nudurti kitą žmogų? O gal filmo idėja yra gal giliau: neįmanoma užsibrėžti privačios ribos, ko siekia turtingasis sumanusis filmo veikėjas. Į privačią erdvę būtinai įsismelks parazitai. Kad ir korono viruso pavidalu."

O man to turtuolio nudurimas visai kitaip pasirode. Vargso dukra buvo suzeista, bet turtuolis ta akimirka rupinosi savo vaiku, reke ant to vargso, kad anas duotu jam masinos raktelius. Man butent ir pasirode, kad vargas turtinga nudure del to, kad pastarasis rupinosi pats savimi krizes akimirka ir apskritai visos istorijos metu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 23, 10:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kristi_na" data-cid="72634316" data-time="1584951385"><div><p>"Parazite" galima įžiūrėti daug prasmių. Kad ir nudurti iš bukos neapykantos, jog kažkas pasiekė ir gyvena gerai, o tu esi tas parazitas, gebantis kovoti už būvį tokiomis parazitiškomis formomis...

</p></div></blockquote><p>O man to turtuolio nudurimas visai kitaip pasirode. Vargso dukra buvo suzeista, bet turtuolis ta akimirka rupinosi savo vaiku, reke ant to vargso, kad anas duotu jam masinos raktelius. Man butent ir pasirode, kad vargas turtinga nudure del to, kad pastarasis rupinosi pats savimi krizes akimirka ir apskritai visos istorijos metu.
</p>

Aha, gera pastaba! Nes realiai nei tie vargšai, nei turtingi neatrodė labai simpatiški filme: tokie ganėtinai infantilūs ir, aišku, pirmiausia apie save galvojantys. Kaip ir tie kiti. Aš vis galvojau ar čia toks tos kultūros žmonių matymas, ar tie rytietiški kodai yra tinkami ir mūsų kultūrai.
Ir šiaip, tai nebuvo tas filmas, kurį yra malonu ir jauku žiūrėti, labiau jau atgrasus jausmas lieka. Kaip kokių dviejų tipų virusų kovą stebėti, tai kas, kad vienų luobas kvapnus ir geriau atrodo...
Atsakyti
aš l mėgstu prancūzų komedijas, rekomenduokit gerų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 23, 11:06)
aš l mėgstu prancūzų komedijas, rekomenduokit gerų

biggrin.gif Man tai pranc komedijos lb smegenine atpalaiduoja biggrin.gif
Gal ka issirinksi
https://youtu.be/GFU76m7wlZA
Atsakyti