Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 22, 21:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72634058" data-time="1584902233">
<div>
<p>
Negasdinu. Korona nesiotojai gali but besimptomiai nesiotojai. Yra pilna str intike, ziniose</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Beje, mano mano draugė,ta iš ispanų,sausio mėn, sirgo kažkokiu ale gripu.Ji ir jos draugas turėjo aukštą tempą, slogą, ir siaubingą kosulį,iki vėmimo.Jos darbdavė lovoje gulėjo su deguonies kauke, o jos tėvukas pateko į ligoninę ir gulėjo po aparatais.Tai kur garantija, kad jie ten visi tos koronės neturėjo?Nes tame krašte be galo daug turistų iš Kinijos būna.

</p>

Nagi visai panasu i korona, gal tikrai jau prasirgo jie.

Mums namie jau atsibodo si tema. Sakem, kas pamines ta zodi is K, tai mesim 10ct i taupykle lotuliukas.gif

Bet kai karantinas paskelbtas, tai kazkaip dar labiau norisi i ta lauka. Tik mes varom kur i gamta siaip, ne i pazintinius takus ar parkus, bet vis tiek be proto daug zmoniu. Bent toks pliusas, zmones prisibus grynam ore.
Papildyta:
Sian ziurejom filma, Outbreak, apie pavojinga virusa, rode ten scena, kur tyrejai persirengia keliuose kambariuose keliais sluoksniais tokius skafandrus, tai prisiminiau Is Sviesos biggrin.gif
Siaio geras filmas, rekomenduoju. Bet man labiau patiko Contagion, neitiketinai daug sutapimu su nudiena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 22, 20:41)
Beje, mano mano draugė,ta iš ispanų,sausio mėn, sirgo kažkokiu ale gripu.Ji ir jos draugas turėjo aukštą tempą, slogą, ir siaubingą kosulį,iki vėmimo.Jos darbdavė lovoje gulėjo su deguonies kauke, o jos tėvukas pateko į ligoninę ir gulėjo po aparatais.Tai kur garantija, kad jie ten visi tos koronės neturėjo?Nes tame krašte be galo daug turistų iš Kinijos būna.

Lisitėja2, as siemet uztaikiau ant gripo, vyrelis grizes is Norvegijos apdovanojo. Temperatura 37.5, kosulys iki siol dar kankina, niekaip negaliu atsikratyti. Manau turi savo gydytojos telefona, paskambink pasikonsultuok, ka ji pasakys. Bent jau man antibiotiku reikejo, nors po chmeijos baisiai ju nenoriu, bet...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 22, 20:15)
<p>O tavo dukrai ne angina? Jus dabar Airijoje dar galite kreiptis i gydytojus, kol nera tukstanciu, bet sitas uzsibaigs greitai. Tu pagalvok, gal tikrai dabar verta, kad rimciau nesusirgtumete.</p>
<p> </p>
<p>p.s. Nemanau, kad cia korona tiesa pasakius.</p>
<p>p.s. O del katino sakiau - liko mazai laiko. Kita savaite sutvarkyk, nes tuoj viska uzdarys ir tavo veterinaras ligonineje zmones gydys, o ne katinus.

</p>

Nematau reikalo kreiptis, kai nėra aukštos temperatūros, dukrai nukrito ir nebekyla, nežinau kas per sh pas ją, bet ryjant neskauda. Pas tuos daktarus dėl kėkvueno pyrst lakstyt irgi nėra ko, turi jie ką veikt ir be mūsų. Nu ir aš nemanau, kad korona. Apokaliptinių vaizdelių irgi gal nereikėtų piešt. Tik kaži kaip bus su mokyklom, manau, kad po savaitės dar neatidarys, kaip planavo. Daviau pi**ulei dukrai, užsimanė eit pas draugę doh.gif

Atsakyti

Nenoriu savo gydytojos apkrauti.Juk pati žinai,kad medikai dirba nerealiais tempais.Net spaudimui reguliuoti vaistų nesikreipiu.Nusipirksiu pati.

Klausiau sūnaus, sakė,kad ne,požymiai ne tokie.Vaistininkas jis.

Vis tiek,su tokiais požymiais mane karantinuotų namuose.O namuose, be pašalinių žmonių taip ar taip sėdžiu.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 22, 22:52)
<p>Nenoriu savo gydytojos apkrauti.Juk pati žinai,kad medikai dirba nerealiais tempais.Net spaudimui reguliuoti vaistų nesikreipiu.Nusipirksiu pati.
</p><p>Klausiau sūnaus, sakė,kad ne,požymiai ne tokie.Vaistininkas jis.
</p><p>Vis tiek,su tokiais požymiais mane karantinuotų namuose.O namuose, be pašalinių žmonių taip ar taip sėdžiu.
</p>

Na argi jie visi be isimties dabar uzimti? As manau didziuju miestu pagrindiniu ligoniniu gal uzimti. Kiti gal net nosi krapsto, nes zmones is baimes nebeeina.
Vaistu receptiniu gali telefonu parasyt, ypac jei nuolat juos geri.
Atsakyti
Užkratas šiandien dar sykį, kitomis akimis pažiūrėjome....
Atsakyti

Nagi visai panasu i korona, gal tikrai jau prasirgo jie.

Mums namie jau atsibodo si tema. Sakem, kas pamines ta zodi is K, tai mesim 10ct i taupykle lotuliukas.gif

Bet kai karantinas paskelbtas, tai kazkaip dar labiau norisi i ta lauka. Tik mes varom kur i gamta siaip, ne i pazintinius takus ar parkus, bet vis tiek be proto daug zmoniu. Bent toks pliusas, zmones prisibus grynam ore.
Papildyta:
Sian ziurejom filma, Outbreak, apie pavojinga virusa, rode ten scena, kur tyrejai persirengia keliuose kambariuose keliais sluoksniais tokius skafandrus, tai prisiminiau Is Sviesos biggrin.gif
Siaio geras filmas, rekomenduoju. Bet man labiau patiko Contagion, neitiketinai daug sutapimu su nudiena. smile.gif

Va gaila, pas mus fotografuoti* uzdrausta, tai net mano seima nemato kur dirbu ir kaip viskas atrodo. :)

Tiksliau, uzdrausta platinti nuotraukas ir daryti jas su savo kameromis. Darbo tikslais fotkinam kasdien.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 22 kovo 2020 - 23:31

Nematau reikalo kreiptis, kai nėra aukštos temperatūros, dukrai nukrito ir nebekyla, nežinau kas per sh pas ją, bet ryjant neskauda. Pas tuos daktarus dėl kėkvueno pyrst lakstyt irgi nėra ko, turi jie ką veikt ir be mūsų. Nu ir aš nemanau, kad korona. Apokaliptinių vaizdelių irgi gal nereikėtų piešt. Tik kaži kaip bus su mokyklom, manau, kad po savaitės dar neatidarys, kaip planavo. Daviau pi**ulei dukrai, užsimanė eit pas draugę doh.gif

Tai jei pabloges, dar turesi laiko nueiti, manau. Nera ko tikrai rautis staigiai.

Siaip salys skirtingai ziuri i viska. Man draugas pasakojo Korejoje del visko visi eina, super sistema isvystyta ir lb greitai isgydo. KIta drauge Turkija lb gyre. Daug tyrimu daro, greitai ir paslaugiai. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 22, 23:27)
<p>Tai jei pabloges, dar turesi laiko nueiti, manau. Nera ko tikrai rautis staigiai.</p>
<p>Siaip salys skirtingai ziuri i viska. Man draugas pasakojo Korejoje del visko visi eina, super sistema isvystyta ir lb greitai isgydo. KIta drauge Turkija lb gyre. Daug tyrimu daro, greitai ir paslaugiai. smile.gif</p>

O pas airius niekas greitai nevyksta. Mūsų GP šūdų šūdas, tai pas jį ir nesikreipiam, teko porą sykių vykt į emergency, prasivariau koją vos ne iki kaulo su veidrodžio šuke, atvykau pusę 9 vakare, grįžau namo 3 nakties. Vyrui skaudėjo krūtinės plote, tai negali skųstis, tyrimus darė, bet vėlgi, ilgai ir nuobodžiai lauki, tada praleidom emergency 11 valandų, tai buvo rekordas per visą laiką, kiek yra tekę laukt
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 23, 00:31)
O pas airius niekas greitai nevyksta. Mūsų GP šūdų šūdas, tai pas jį ir nesikreipiam, teko porą sykių vykt į emergency, prasivariau koją vos ne iki kaulo su veidrodžio šuke, atvykau pusę 9 vakare, grįžau namo 3 nakties. Vyrui skaudėjo krūtinės plote, tai negali skųstis, tyrimus darė, bet vėlgi, ilgai ir nuobodžiai lauki, tada praleidom emergency 11 valandų, tai buvo rekordas per visą laiką, kiek yra tekę laukt

Košmaras unsure.gif
Labas litras, nauja, manau, ne paskutinė karantino savaitė prasidėjo 4u.gif
Atsakyti
Rytas 4u.gif

Mane siandiena uzpludo pesimizmas.
Atsakyti

Rytas 4u.gif

Mane siandiena uzpludo pesimizmas.

Kodel?

Atsakyti