Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 22, 18:45)
<p>Aš irgi kažkokią zarazą susigraibiau.Tikrai ne koronė.Tempos nėra, tik sloga išlindo, vakar gerklė skaudėjo.Matyt prisilaksčiau po girias ir klonius.Už tai šunų kaip nėra, miega kanopas atmetę.
</p><p>Jei bus koronė, tai jau išsiveš su greituke, nereiks pačiai eiti.Tfu( 3 kartus) per petį.
</p>

Tu nezinai korone ar nekorone. Tiesiog gali buti lengu simttomu nesiotoja. Juk jau yra mediku atviri laiskai kad seimos gydytojai uzsikrete nuo pacientu, jie niekur ( gydytojai)nebuvo isvaziave. Per mokiniu atostogas daug kas malesi po S Italija.Po to i poliklinika. O kur dar pardes, vaistines, viesos istaigos, kaziys kovo 11 is svente..
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 22, 19:30)
Labas, merginos

paskaitau jus kartais. Is temos zinau tik cambala,, nes mes su ja bendavom tevu temoj.

Noriu paklausti IS SVIESOS: jei ant respiratoiaus skaiciukai FFP 2, jis tinkamas nuo coronos nesiot?

Atsiprasau uz ilindima. Geru pokalbiu ir likim sveikos

Labas. O tu is tevu karsinimo? Kaip gyveni? Turi dar ligoni?

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 22, 19:29)
Man šiandien kažkoks niūrumas, nieko nenoriu, kai pagalvoju, kad karantinas gali trukt iki gegužės. Pliys jei išeit negalima bus pasivaikščiot....

As tai noriu tanku ir kareiviu mieste. Nes kitaip nk nebus. Pilna slaistanciu ir besisaipanciu is situacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 22 kovo 2020 - 19:40
taip, is tevu kasinimo. Tis metus Panevezi buvau iskeitus i Kupiski, kur priziurejau mama iki paskutines jos gyvenimo minutes. Splio 1 d. palaidojau. Saugok savo mamyte.

cambalai
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 22, 19:30)
Labas, merginos

paskaitau jus kartais. Is temos zinau tik cambala,, nes mes su ja bendavom tevu temoj.

Noriu paklausti IS SVIESOS: jei ant respiratoiaus skaiciukai FFP 2, jis tinkamas nuo coronos nesiot?

Sveika, užeik dažniau smile.gif
Cambala, nenorėk, jokių sportų lauke nebūtų nieko...
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 22, 19:43)
taip, is tevu kasinimo. Tis metus Panevezi buvau iskeitus i Kupiski, kur priziurejau mama iki paskutines jos gyvenimo minutes. Splio 1 d. palaidojau. Saugok savo mamyte.

cambalai

Uzuojauta 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 22, 19:45)
Sveika, užeik dažniau smile.gif
Cambala, nenorėk, jokių sportų lauke nebūtų nieko...

Noriu.
Keliates anksti arba vakare begiojat. Kai mazai zmoniu. Ir su antsnukiais.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 22, 19:50)
Uzuojauta 4u.gif .
Papildyta:

Noriu.
Keliates anksti arba vakare begiojat. Kai mazai zmoniu. Ir su antsnukiais.

Jei bus kaip Ispanijoj, už tojį bėgimą nuo 600 eur bauda
Atsakyti

Labas, merginos

As tikrai nesu kaukiu eksperte, bet cia va galima paskaityti:

https://www.uvex-saf...ection-classes/

Siaip raso, kad nuo virusu reikia FFP3, bet FFP2 geriau negu nieko, manau.

Tik tos kaukes turi nesiojimo termina...

Mes patys po viena turim, tai nzn kiek laiko pades, o dar jas ir dezinfekuoti reikia pvz. palaikyti virs karstu garu.

Atsakyti

Kreiptis į medikus dėl 37.5 temperatūros? Nei kosiu, nei gerklę ar galvą skauda, sakyčiau pusiau sergu. Pas medikus dar velniai žino ką galima pasigaut. Vyras 26 turi appointment Dubline pas dermatologą, skambinom klausti ar priims, tai sakė priims tik anksčiau, bet nusprendė nerizikuoti ir nevažiuoti, velniop tuos appointmentus.

O tavo dukrai ne angina? Jus dabar Airijoje dar galite kreiptis i gydytojus, kol nera tukstanciu, bet sitas uzsibaigs greitai. Tu pagalvok, gal tikrai dabar verta, kad rimciau nesusirgtumete.

p.s. Nemanau, kad cia korona tiesa pasakius.

p.s. O del katino sakiau - liko mazai laiko. Kita savaite sutvarkyk, nes tuoj viska uzdarys ir tavo veterinaras ligonineje zmones gydys, o ne katinus.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 22, 20:00)
Jei bus kaip Ispanijoj, už tojį bėgimą nuo 600 eur bauda

Lb gerai. Sportuosim tik savo kieme.
O tie eurai turetu eit i SAM. Reagentam, plausiu ventiliatorism, gydytoju algom.
Atsakyti

Tu nezinai korone ar nekorone. Tiesiog gali buti lengu simttomu nesiotoja.

Nebegąsdink,būk gera.

Corona eina aštriai ir staigiai, o man vieną dieną gerklė paskaudėjo,kitą dieną užkimau dabar nosis užgulė.O, jei atvirai, aš nežinau ką į kėdę sodinausi,nežinau,kur tie klientai bastėsi.Maisto atsargų turiu savaitei, galiu sėkmingai karantinuotis.Beje, pas mus parke niekur nemačiau besibūriuojančių žmonių, visi vaikšto atskirai.Taip,kad karinės parengties nereikia.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 22, 20:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sapniukass" data-cid="72634024" data-time="1584898228"><div><p>Labas, merginos

Atsiprasau uz ilindima. Geru pokalbiu ir likim sveikos</p></div></blockquote><p>As tikrai nesu kaukiu eksperte, bet cia va galima paskaityti:
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.uvex-safety.com/en/knowledge/safety-standards/respiratory-protection/ffp-protection-classes/'>https://www.uvex-safety.com/en/knowledge/safety-standards/respiratory-protection/ffp-protection-classes/</a>
</p><p></p><p>Siaip raso, kad nuo virusu reikia FFP3, bet FFP2 geriau negu nieko, manau.
</p><p>Tik tos kaukes turi nesiojimo termina...
</p><p></p><p>Mes patys po viena turim, tai nzn kiek laiko pades, o dar jas ir dezinfekuoti reikia pvz. palaikyti virs karstu garu.
</p><p></p><p></p>

Visos kaukes gerai. Jei jos keiciamos po kazkiek valandu.l( net tos paprastos ) Taip skelbia MEDIKAI. O buvusio psichiatro pezaliones nebeverta isiklausyt. Debilas konkretus.
Kadangi LT tu kaukiu nera( vaistineje ir medikais neoasirupino), tai plikis su sypsenele skelbe kad kaukes neapsaugo.
Lb apsaugo kaukes su anglim. Yra paprastu med trisluoksniu su anglim( viena puse pilja, kita balta) , yra ffp2 , ffp3
Tas ir pirkit.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 22, 20:35)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72634027" data-time="1584898756">
<div>
<p>Tu nezinai korone ar nekorone. Tiesiog gali buti lengu simttomu nesiotoja.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nebegąsdink,būk gera.</p>
<p>Corona eina aštriai ir staigiai, o man vieną dieną gerklė paskaudėjo,kitą dieną užkimau dabar nosis užgulė.O, jei atvirai, aš nežinau ką į kėdę sodinausi,nežinau,kur tie klientai bastėsi.Maisto atsargų turiu savaitei, galiu sėkmingai karantinuotis.Beje, pas mus parke niekur nemačiau besibūriuojančių žmonių, visi vaikšto atskirai.Taip,kad karinės parengties nereikia.</p>

Negasdinu. Korona nesiotojai gali but besimptomiai nesiotojai. Yra pilna str intike, ziniose
Atsakyti

Negasdinu. Korona nesiotojai gali but besimptomiai nesiotojai. Yra pilna str intike, ziniose

Beje, mano mano draugė,ta iš ispanų,sausio mėn, sirgo kažkokiu ale gripu.Ji ir jos draugas turėjo aukštą tempą, slogą, ir siaubingą kosulį,iki vėmimo.Jos darbdavė lovoje gulėjo su deguonies kauke, o jos tėvukas pateko į ligoninę ir gulėjo po aparatais.Tai kur garantija, kad jie ten visi tos koronės neturėjo?Nes tame krašte be galo daug turistų iš Kinijos būna.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 22, 20:27)
Lb gerai. Sportuosim tik savo kieme.
O tie eurai turetu eit i SAM. Reagentam, plausiu ventiliatorism, gydytoju algom.

Tu name gyveni? Tuomet taip, gerai
Atsakyti