O man nekyla rankos nieko daryt, nežinau kaip prisiverst. Oras gražus, tingiu šunis išvest ir apskritai ką nors daryt
O taip tik dabar yra ar jau kuris laikas? Tu i darba eini?
Vakar ir šiandien. Kažkokia zaraza prikibo, sloga ir temperatūra 37.5, dukrai vakar buvo 38, gerklė nuėjus baltom dėmėm, šiandien jaučiasi geriau, aš kol guliu ok, bet atsistojus atrodo visam kūne nėra jėgų. Gal ne corona
Kreipkis i medikus. Kiek skaiciau, labai daug turejai kontaktu, su nepazistamais, del katinelio. Del sventos ramybes, reaguok i simptomus, kad nebutu pervelu. Budrumas tokiais atvejais nepamaisys.
Sveikatos tau ir tavo mergytei
Vakar ir šiandien. Kažkokia zaraza prikibo, sloga ir temperatūra 37.5, dukrai vakar buvo 38, gerklė nuėjus baltom dėmėm, šiandien jaučiasi geriau, aš kol guliu ok, bet atsistojus atrodo visam kūne nėra jėgų. Gal ne corona
Oj, tai sergi ir sirk, negi tu nori dabar laukais lakstyti?
Vaistu tikiuosi turite.
Aš irgi kažkokią zarazą susigraibiau.Tikrai ne koronė.Tempos nėra, tik sloga išlindo, vakar gerklė skaudėjo.Matyt prisilaksčiau po girias ir klonius.Už tai šunų kaip nėra, miega kanopas atmetę.
Jei bus koronė, tai jau išsiveš su greituke, nereiks pačiai eiti.Tfu( 3 kartus) per petį.
Papildyta:
Omg https://m.facebook.c...p;id=1214683580
</p><p>Jei bus koronė, tai jau išsiveš su greituke, nereiks pačiai eiti.Tfu( 3 kartus) per petį.
</p>
Man kelias dienas irgi rytais lyg kažkiek sloga, o šiandien gerklė paskaudėjo, irgi vakar pasivaikščiojom nemažai, ryte pakimusi tokia buvau, bet paskui kažkaip išsivaikščiojo, tfu tfu. Draugei skambinau ryte krenkšėdama, ta jau išsigando dėl manęs Paskui kažkas atsiuntė ale kinų patirties apibendrinimą-vienas iš jų yra gerti daug šiltų skysčių su kokia citrina ar panašiai, tai iš karto ir ėmiau gerti arbatas visokias, gerai, padėjo
Dabar į bet kokį simptomą kaip per padidinamą stiklą nejučiom imi žiūrėti...Ir žinai, kad taip darai.
paskaitau jus kartais. Is temos zinau tik cambala,, nes mes su ja bendavom tevu temoj.
Noriu paklausti IS SVIESOS: jei ant respiratoiaus skaiciukai FFP 2, jis tinkamas nuo coronos nesiot?
Atsiprasau uz ilindima. Geru pokalbiu ir likim sveikos