Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Man tai irgi jokio nuostolio bent jau jei kalbam apie išvaizdą... neturiu nieko dirbtinio, priauginto, pripiešto ar įdėto, tai nėr ką taisyt ar atnaujint biggrin.gif Plaukai dažyti, bet iš esmės labai artima natūraliai spalvai, tai aš galiu ir metus laiko jų nedažyt, nusiplauna, atauga, bet jokio kontrasto nesimato biggrin.gif Kadangi nėr trumpai kirpti, tai ir augti gali kiek reikia be didesnių nepatogumų. Man tik žmonių ir pramogų trūksta... daugiau tai nieko. Nu ir į sporto klubą nueičiau su malonumu... Ale ką dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 kovo 2020 - 10:13
Plaukus soėjau prieš pat karantiną susitvarjyti, visa kita ramiai, nagai blakstienso savos, nereikia kažko daryti. Nagams išties poilsis, tepu tik gydomuoju laku.
Nesidažau 🤣
Atsakyti

Į sporto klubą noriu,pas draugytę į Ispaniją noriu, pas kitą draugę irgi noriu į svečius,arba ji galėtų ateiti.Galų gale noriu taip laisvai po Vln pc paslampinėti.Nu, vnž blondiniški norai pas mane :blush-anim-cl:

O jei,rimtai, tai suvokiu situacijos sudėtingumą, ir lieku namuose.Pardės, draugės,darbai,procedūros palauks.

Medikai kaip vargsta,kokie krūviai jiems dabar.Tik nesusirgdama pati ir nesusargdindama savo šeimos galiu jiems padėti.

Iš neturėjimo kas veikti, bandysiu kepti sūrio kremo pyragiukus. :essen:

Atsakyti
Pažiūrėjau Kurską, košmaras, rasieja iš Černobilio nepasimokė
Atsakyti

Pažiūrėjau Kurską, košmaras, rasieja iš Černobilio nepasimokė

As apie Beslana paskaiciau neseniai. Irgi siaubas visiskas. 

Atsakyti

As tiesa pasakius jau pradedu galvoti, kad anksciau susirgus turesi daugiau sansu issigelbeti, nes dar pataikysi i ta perioda, kai ligonineje bus lovu. Skaiciau, kad jauni irgi pasiekia kritine bukle, tik daugiau ju isgelbeja, nei senu. Tik va, jei pavyksta gauti pagalba. :huh2:

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 22, 13:25)
<p>As tiesa pasakius jau pradedu galvoti, kad anksciau susirgus turesi daugiau sansu issigelbeti, nes dar pataikysi i ta perioda, kai ligonineje bus lovu. Skaiciau, kad jauni irgi pasiekia kritine bukle, tik daugiau ju isgelbeja, nei senu. Tik va, jei pavyksta gauti pagalba. huh.gif

Buk gera, saugokis...
Jei uzsikresi, o situacija kiekviena diena keiciasi, nezinia kokia bus ji po savaites, kai reikes realios pagalbos. Tad geriau nerizikuok.

Mes visi, anksciau ar veliau sirgsime, bet geriau veliau, kas atsiras priemoniu skirtu kovai su virusu.

Nenusimink, i viska ziurek racionaliai, maziau emociju.
Atsakyti

Buk gera, saugokis... Jei uzsikresi, o situacija kiekviena diena keiciasi, nezinia kokia bus ji po savaites, kai reikes realios pagalbos. Tad geriau nerizikuok. Mes visi, anksciau ar veliau sirgsime, bet geriau veliau, kas atsiras priemoniu skirtu kovai su virusu. Nenusimink, i viska ziurek racionaliai, maziau emociju.

Zinoma, kad as saugausi ir saugosiuosi, kiek tai bus imanoma. 

Atsakyti
As noriu i kirpykla ir sportklubi. Visa kita - ne beda. Kirpykla irgi palaukti dad siek tiek gali, nors jau labai noreciau. Sportklubi darau namie ax.gif
Atsakyti
Ir aš bamue sportuoju, bet taip neatstoja klubo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 22, 16:33)
Ir aš bamue sportuoju, bet taip neatstoja klubo  unsure.gif

Taip, neatstoja. Bet geriau nei nieko.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 03 22, 15:36)
Taip, neatstoja. Bet geriau nei nieko.

Be abejo. Krutėt reikia 4u.gif
Atsakyti