Vaikštom kol galim aplink, šuo turbūtb labiausiai karantinu patenkintas
Su broliu gerai sutariat?
Su broliuku sutariu gerai.Juk jis man vienintelis brolis liko.Reikia mylėti ir branginti, kol dar turiu.
Su mama aš gyvenu, kaip galiu su ja nebendrauti?Žinoma, nenorėčiau jai viruso užnešti.Bet gi reikia į parduotuvę,reikia į vaistinę.Negali gi visiškai izoliuotis.
Kažkaip l keista tiek laiko su sesėm ir mama nesimatyt
Juk brolio seima gali mamai virusa uznesti. Dabar ir reikia taip elgtis.
Mano mociute va niekaip negali susitvardyti ir vis nueina kazkur, nors artimieji apiperka ja.
Kažkaip l keista tiek laiko su sesėm ir mama nesimatyt
Nieko keisto, pasikalbam per atstumą.
Sūnaus šeimyną tik parke pamatau, jokio fizinio kontakto nėra tarp mūsų.O be to aš ir nelinkus su kuo nors susitikus glebesčiuotis ir bučiuotis.
</p><p>Sūnaus šeimyną tik parke pamatau, jokio fizinio kontakto nėra tarp mūsų.O be to aš ir nelinkus su kuo nors susitikus glebesčiuotis ir bučiuotis.
</p>
Tai mes dažnai bendraujam, matomės, todėl krista, kai to negalime. Neramu, kad mamai vienai bus sudėtinga, ta vienatvė
<p> </p>
<p>Mes, beje, turim FFP3 kaukes, kurios nuo viruso apsaugo. Ir mes vieninteliai apskritai su kazkokiom kaukem buvom. Kiti net respiratoriu nesideda. </p>
Musu sunus su mergaite snd grizo . Uzsakomuoju skrydziu. Karantinuosis, pas mus nevaziuos.
Pas mama einu su kauke.
Snd buvau pardej su kauke. Visi atstumo laikosi, bet vienas debilas uzpakaly prisiklijavo, lyg eile greiciau eitu.
Dar praeita sekmadieni visom buvau sms issiuntus, kad nedirbsiu. Dvi bombarduoja skambuciais ir sms" jom ls labai reikia". Durnes. Viena tai med istaigoj dirba...
Papildyta:
As irgi. Iki sitos zarazos visalaik su vyru ryte/ vakare / pietu ar taip susitike pasibuciuodavom. Dabar tik cmokinames i zanda...
As irgi. Iki sitos zarazos visalaik su vyru ryte/ vakare / pietu ar taip susitike pasibuciuodavom. Dabar tik cmokinames i zanda...
Jokio skirtumo, i zanda ar lupas. Mes buciuojames be apsikabinimo, kai grizta, tik lupos
Siandien beveik teisinga miska radau, zmoniu tik pora sutikau.
Mama kviete i svecius, bet gal nerizikuosim.
Musu sunus su mergaite snd grizo . Uzsakomuoju skrydziu. Karantinuosis, pas mus nevaziuos.
Pas mama einu su kauke.
Snd buvau pardej su kauke. Visi atstumo laikosi, bet vienas debilas uzpakaly prisiklijavo, lyg eile greiciau eitu.
Dar praeita sekmadieni visom buvau sms issiuntus, kad nedirbsiu. Dvi bombarduoja skambuciais ir sms" jom ls labai reikia". Durnes. Viena tai med istaigoj dirba...
Papildyta:
O sunui kas nors maisto nupirks? I parduotuve irgi nereiketu.
Turi daug kaukiu? Mama tikrai saugoti reikia ir manau cia ilgai uztruks.
Nu dabar visos gris i naturalia isvaizda.
Tam esu as😁- mamasa. Jau pries tris dienas vyrui daviau sarasa ir isakyma papildyt jo saldytuva. Be to Barbora yra. Ir mergaites tevai supratingi.
Nzn, kiek turi kaukiu, cia tas pats klausti ar jie turi prezervatyvu ar naudoja kt😂😂. Snd skelbiu.lt pirkau tas kur su anglim. Vnz pas mus menesi tikrai nebevaziuos. Bet man ramiau kai jie bus LT.
Nu dabar visos gris i naturalia isvaizda.
Oi, ne visos,nesulauksi Aš jau pati nusišviesinau plaukus,nors tą darbą atlieka kolegė.Akys ir antakiai permanentas,blakstučių neturiu.Su nagais bus blogiau.Laką nusiimsiu pati,manikiūrą pati šiokį tokį pasidaryti moku,tik su lakavimu blogai.Neturiu net paprasto lako.Ai, vaidinsiu,kad nagams duodu pailsėti
Šnd vėl saulėta graži diena, vėl lėksime su šuniais per miškus. Ir man judesys, ir jiems į sveikatą.
Ai, dar "kaciukas" liks nedepiliuotas