Na ir puiku. O as maciau kas prie pliazu kepa buriais suvaziave.
Na ir puiku. O as maciau kas prie pliazu kepa buriais suvaziave.
Ka yra? Sasla snd dviese savo kieme kepem.
Gerai jums,o aš kolektyvo nesurinkčiau.Karantinuojas visi. PIr kazaną kaip tai laikas būt užkurti Nėra su kuo, o dėl savęs nekursiu.Už tai šunims rojus, kiekvieną dieną išvyką į mišką.Jei galan nesubjurs oras,žada lietų, važiuosim iš šnd.
Maniau, kad cia jus nenuobodziaujat. Bet klydau.
Kelios sunkiai protaujancios pasiilgo rietenu ir nuejo i kitas temas reikstis.
Tai kaip cia darysim?
Kol kas neskaiciau ka jus cia rasote... Tikiuosi visi gyvensime draugiskai karantinuose, kaip buvo pastarasias savaites.
Bet jei norisi pjautyniu visur tai jums rinktis.
Jus buvot prieme gera sprendima, saviizoliuotis. Jus labai toliaregiskos.
Bet jei jau taip nuobodu...
Kolektyvas sumažėjo?Nebėra su kuo pasipešioti?
Labai prasau, nereaguoti i pagerinto bandyma cia reikstis. NETERSKIME SAVO TEMOS.
Per vėlai pamačiau,atsiprašau,į nereikalingus debatus veltis nesiruošiu.
Geros naujienos. Siaip malonu, kai visa zmonija susivienijo vardan vieno tikslo.
Proveržis: mokslininkai atsekė, kaip imuninė sistema reaguoja į Covid-19 virusą
<p>Gerai jums,o aš kolektyvo nesurinkčiau.Karantinuojas visi. PIr kazaną kaip tai laikas būt užkurti Nėra su kuo, o dėl savęs nekursiu.Už tai šunims rojus, kiekvieną dieną išvyką į mišką.Jei galan nesubjurs oras,žada lietų, važiuosim iš šnd.</p>
Tu viena gyveni?
Tu viena gyveni
Aš pirmame namo aukšte gyvenu su mama, antrame namo aukšte gyvena brolis su žmona.Jų mergaitė gyvena ir mokosi Kaune.Mano sūnaus šeima gyvena atskirai.Fiziškai su jais šiuo metu nebendraujam.Nebent parke pasimatom.
<div>
<p>Tu viena gyveni</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš pirmame namo aukšte gyvenu su mama, antrame namo aukšte gyvena brolis su žmona.Jų mergaitė gyvena ir mokosi Kaune.Mano sūnaus šeima gyvena atskirai.Fiziškai su jais šiuo metu nebendraujam.Nebent parke pasimatom.</p>
Kaip issamiai
Su broliu gerai sutariat?
<p>Aš pirmame namo aukšte gyvenu su mama, antrame namo aukšte gyvena brolis su žmona.Jų mergaitė gyvena ir mokosi Kaune.Mano sūnaus šeima gyvena atskirai.Fiziškai su jais šiuo metu nebendraujam.Nebent parke pasimatom.</p>
Tai negi ir su mama siuo metu nebendraujat?
Mes nuvaziavom i parduotuve pasiruose kaip i kara. Ir visko gavom, net tualetinio. Dabar neaisku kaip suvalgyti tokia kruva maisto.
Mes, beje, turim FFP3 kaukes, kurios nuo viruso apsaugo. Ir mes vieninteliai apskritai su kazkokiom kaukem buvom. Kiti net respiratoriu nesideda.