Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 03 20, 22:02)
Ka yra? Sasla snd dviese savo kieme kepem.

Na ir puiku. O as maciau kas prie pliazu kepa buriais suvaziave.
Atsakyti

Ka yra? Sasla snd dviese savo kieme kepem.

Gerai jums,o aš kolektyvo nesurinkčiau.Karantinuojas visi. :P PIr kazaną kaip tai laikas būt užkurti  :ax: Nėra su kuo, o dėl savęs nekursiu.Už tai šunims rojus, kiekvieną dieną išvyką į mišką.Jei galan nesubjurs oras,žada lietų, važiuosim iš šnd.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 kovo 2020 - 08:43
Labas senai skaitytos.
Maniau, kad cia jus nenuobodziaujat. Bet klydau.
Kelios sunkiai protaujancios pasiilgo rietenu ir nuejo i kitas temas reikstis.
Tai kaip cia darysim?
Kol kas neskaiciau ka jus cia rasote... Tikiuosi visi gyvensime draugiskai karantinuose, kaip buvo pastarasias savaites.
Bet jei norisi pjautyniu visur tai jums rinktis.

Jus buvot prieme gera sprendima, saviizoliuotis. Jus labai toliaregiskos.
Bet jei jau taip nuobodu...
Atsakyti
Labai prasau, nereaguoti i pagerinto bandyma cia reikstis. NETERSKIME SAVO TEMOS.
Atsakyti

Kolektyvas sumažėjo?Nebėra su kuo pasipešioti?

Atsakyti

Labai prasau, nereaguoti i pagerinto bandyma cia reikstis. NETERSKIME SAVO TEMOS.

Per vėlai pamačiau,atsiprašau,į nereikalingus debatus veltis nesiruošiu.

Atsakyti
Lisitėja2, viskas OK wub.gif

Geros naujienos. Siaip malonu, kai visa zmonija susivienijo vardan vieno tikslo.

Proveržis: mokslininkai atsekė, kaip imuninė sistema reaguoja į Covid-19 virusą

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 21, 08:43)

<p>Gerai jums,o aš kolektyvo nesurinkčiau.Karantinuojas visi. tongue.gif PIr kazaną kaip tai laikas būt užkurti  ax.gif Nėra su kuo, o dėl savęs nekursiu.Už tai šunims rojus, kiekvieną dieną išvyką į mišką.Jei galan nesubjurs oras,žada lietų, važiuosim iš šnd.</p>

Tu viena gyveni?
Atsakyti

Tu viena gyveni

Aš pirmame namo aukšte gyvenu su mama, antrame namo aukšte gyvena brolis su žmona.Jų mergaitė gyvena ir mokosi Kaune.Mano sūnaus šeima gyvena atskirai.Fiziškai su jais šiuo metu nebendraujam.Nebent parke pasimatom.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 21, 15:38)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72632999" data-time="1584791952">
<div>
<p>Tu viena gyveni</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš pirmame namo aukšte gyvenu su mama, antrame namo aukšte gyvena brolis su žmona.Jų mergaitė gyvena ir mokosi Kaune.Mano sūnaus šeima gyvena atskirai.Fiziškai su jais šiuo metu nebendraujam.Nebent parke pasimatom.</p>

Kaip issamiai smile.gif
Su broliu gerai sutariat?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 21, 14:38)

<p>Aš pirmame namo aukšte gyvenu su mama, antrame namo aukšte gyvena brolis su žmona.Jų mergaitė gyvena ir mokosi Kaune.Mano sūnaus šeima gyvena atskirai.Fiziškai su jais šiuo metu nebendraujam.Nebent parke pasimatom.</p>

Tai negi ir su mama siuo metu nebendraujat?
Atsakyti

Mes nuvaziavom i parduotuve pasiruose kaip i kara. Ir visko gavom, net tualetinio. Dabar neaisku kaip suvalgyti tokia kruva maisto.  :rolleyes:

Mes, beje, turim FFP3 kaukes, kurios nuo viruso apsaugo. Ir mes vieninteliai apskritai su kazkokiom kaukem buvom. Kiti net respiratoriu nesideda. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 21 kovo 2020 - 16:18