Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Moonte @ 2020 03 02, 18:22)
Skanus tie perogai...
Stengiuosi visiskai atsiriboti nuo ifno apie liga, skaitau minimaliai.

Negaliu. Darbe nuo praėjusios savaitės pastoviai sulaukdavau klausimo kur buvau slidinėti. Ir ar tikrai ne Šiaurės Italijoje. O dar su sloga grįžau...
Dabar kolega iš Venecijos parskridęs, namie savaitę laiko jau tupi. Mažojo mokykloje “rekomendacijos” privaloma tvarka namie karantinuotis.
Paranoja level 9000
Atsakyti

Geras pastebejimas. Pastebejau, kad nuo zodzio "dvasingas" mane pradeda...

Mane irgi.

Atsakyti
Man atrodo, kad dvasingumu, kaip ir perdėtu moteriškumu, susirūpinę labiausiai to neturintys. Tarsi kalbomis taptų dvasingesni ar moteriškesni
Atsakyti

O manieji nemėgsta. Nervina kartais, vaikams kiekvienam atskirai, mums su vyru kita daryt. Kai pagalvoji, man vaikystėj ką paduodavo, tą ir valgydavau, net nekilo noras išdirbinėt to ano nevalgysiu

As jau antra karta matau, kad tave vaikai ant pirstu galu stato. Tau paciai neatrodo?

Atsakyti

Man atrodo, kad dvasingumu, kaip ir perdėtu moteriškumu, susirūpinę labiausiai to neturintys. Tarsi kalbomis taptų dvasingesni ar moteriškesni
Man atrodo, kad dvasingumas ir moteriskumas labai nuvalkioti zodziai patapo.  Vakar MB pasakiau, kad as nenoriu uz nieka moketi - kenkia mano moteriskiems reprodukciniams organams. :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 02 kovo 2020 - 17:46

O kokio dydzio pas jus tie “mazi” papai ir kuo tai blogai? 

Pas mane B, as visada buvau tuo patenkinta, nes papai dera prie likusiu gabaritu. Koks D dydis iskristu is bendro vaizdo, visi spoksotu, butu sunkiau begti pvz ir labiau oda issitampytu. :) Mazi papai priduoda lengvumo figurai. Visada atrodai daugiau mergaitiska. Man tai labai tinka. 

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 18:25)
O manieji nemėgsta. Nervina kartais, vaikams kiekvienam atskirai, mums su vyru kita daryt. Kai pagalvoji, man vaikystėj ką paduodavo, tą ir valgydavau, net nekilo noras išdirbinėt to ano nevalgysiu

kaip issiauklejot, taip ir turi. Musu seimoj to irgi nebuvo. Nieks niekam tikrai atskirai negamino. Valgai kas yra, nepatinka - susitepi sumustini.
Atsakyti
Aš irgi čia bigsmile.gif Priimsit? Labai aktyvi nebūsiu, bet bent kažkokią nostalgiją adekvačiai SM kompensuosiu smile.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 02, 17:44)

Tai klasikinė moters individualios raiškos (o ji gali būti labai įvairi) nutildymo retorika: būk dvasingesnė, būk išmintingesnė...

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2020 03 02, 18:53)
kaip issiauklejot, taip ir turi. Musu seimoj to irgi nebuvo. Nieks niekam tikrai atskirai negamino. Valgai kas yra, nepatinka - susitepi sumustini.

Na mes irgi ta taikom, bet pikta ziuret, kad tas sumustinis ant sumustinio ir gaunasi, kad suda valgo.
Papildyta:

Pastininke, aisku priimsim 4u.gif visada smagu su adekvaciom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2020 03 02, 18:53)

Leksa, bet vat atvirai. Ar visi mes viską iš maisto produktų valgome ir patys?
Aš patalogiškai negaliu pakęsti grybų. Jokių, jokioje formoje. Namie visi grybams meldžiasi, o aš nevalgau. Na negaliu.

Vedarai, kraujiniai - galvą galiu pamesti dėl jų. Namie nei vieno norinčio. Net paprastų bulvių tarkių čia visi baidosi kaip velniaz kryžiaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 02 kovo 2020 - 18:03
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 17:45)
Man atrodo, kad dvasingumas ir moteriskumas labai nuvalkioti zodziai patapo.  Vakar MB pasakiau, kad as nenoriu uz nieka moketi - kenkia mano moteriskiems reprodukciniams organams. biggrin.gif

O labiausiai nuvalkiota tų žodžių samplaika smile.gif Puikiai atsakėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 02, 17:44)
nekilo noras išdirbinėt to ano nevalgysiu</blockquote>
As jau antra karta matau, kad tave vaikai ant pirstu galu stato. Tau paciai neatrodo?

O jei ir atrodo, tai ką? Va Leksa sako, kaip išsiauklėjau, taip ir turiu. Bet bandau "kovot". Dukra pavalgė, sako i'm still hungry, tai sakau eik įsidėk dar. Nenori. Tai sakau, vadinasi, ne tokia ir alkana biggrin.gif
Atsakyti