Ar sustabdė - matysim. Ar pristabdė ir tai buvo efektyvu - taip pat. Ar visgi finale visur bus tas chaosas - aš nežinau. Vien dėl tų Jūsų nurodytų pavyzdžių manau, kad Lietuva elgiasi teisingai šiuo metu. Arba bent jau teisingiau nei tos šalys, kurios nedaro nieko. Bet gyvenimas yra toks dalykas, kur kai kurie dalykai ir jų (ne)teisingumas pasimato tik iš istorinės/laiko perspektyvos. Visko gyvenime būna.
Aisku, gal gris liep, rugseji, gal spali. Visgi dabar ten zmones be deguonies nemirsta. Korejoje mirtingimas apie 0,3, Italijoje apie 8%. Toks ir skirtumas.
Su laiku gal atsiras vaistu, gal skiepu.
Kokia tu protinga. Kaip as tave myliu❤❤❤
Cambala
Nea, ne laikas, o ITalija,
Is Sviesos ir kitos SM merginos, kiek galit saugokit save...
Taigi sakau, laikausi visų rekomendacijų - plaunu rankas, dezinfekuoju jas įeinant į PC ir išeinant iš jo, be reikalo ten nevaikštau. Laikausi atstumų, nesusitikinėju su žmonėmis (draugais, kolegomis, giminėmis, etc.). Tiesiog nesiskandinu dezinfekcinėse priemonėse.
Ar tikrai? Nes is jusu pasisakymu ir pasaipeliu apie si virusa ( bent anksciau) galima jus pamatyt kaip tuos du slidininkus( is Kauno, kurie saipesi is viruso, gyresi slidinedami Dolomituose) arba kaip tas mamasas, kurios dabar parkuose su vaikaus buriuojasi.
Pasimaivysiu, as pirmoji "Geltonam karuciui", kai dalyvavau ju paskaitose, parodziau mulco galimybes, tai anie tapo dideli to mulco fanatais.
https://ekofrisa.lt/...iu-mulcius-60-l
Superinis dalykelis. Per sausra puikiai lako dregme, laidi orui, svarbiausia palijus nereikia judinti zemes, nes nesusiplaka, ir raveti, jei kartais islenda kokia zolyte, vienas malonumas, nes lukstai birus, piktzoles saknis lengvai "issikasa". Lusktai yra letai, augalams labai patinka. Mano visi gelynai mulciuoti grikiu lukstais.
Papildyta:
Cambala, visu musu reakcija yra skirtinga. Tiesiog Hmmm yra napaveiki emocijom, daugiau racionaliai mastanti. Na pripazinkim, tai ka ji isvardino daranti, kad nesirgtu ir kitus neapkrestu, daro teisingai.
Kaip ir Is Svisos rase, VISI mes, anksciau ar veliau sirgsime, svarbu, kad tai vyktu palaipsniui, ne taip kaip Europos pietuose.
Hmmm is esmes raso ta pati, ji zino kad teks sirgti. Beje ir as zinau, kad susirgsiu, zinoma, geriau veliau, po vakcinacijos, nuo viruso
Va kur dejosi antivakceriai, ko anie dabar nesisklaido... Kiguolis-melagis sedi ausis suglaudes.
Nu tikrai Nepaisant mano asmeninių nuomonių, net ir karantino dviejų savaičių laikiausi labai sąžiningai, nors buvau pačioj pirmoj bangoj tarp tų, kur karantinas buvo tik lengvai rekomenduojamas, o ne griežtai privalomas ir jokios ES šalys dar nebuvo išsigandusios, o Italijos krizė dar buvo tik priekyje, o ne jau įvykęs faktas.
Cambala, visu musu reakcija yra skirtinga. Tiesiog Hmmm yra napaveiki emocijom, daugiau racionaliai mastanti. Na pripazinkim, tai ka ji isvardino daranti, kad nesirgtu ir kitus neapkrestu, daro teisingai.
Kaip ir Is Svisos rase, VISI mes, anksciau ar veliau sirgsime, svarbu, kad tai vyktu palaipsniui, ne taip kaip Europos pietuose.
Hmmm is esmes raso ta pati, ji zino kad teks sirgti. Beje ir as zinau, kad susirgsiu, zinoma, geriau veliau, po vakcinacijos, nuo viruso
Va kur dejosi antivakceriai, ko anie dabar nesisklaido... Kiguolis-melagis sedi ausis suglaudes.
Hmmm eina i darba, nors galetu dirbti is namu.
Taip. Į darbą, kuriame nėra žmonių (be tų dviejų kituose aukštuose, su kuriais fiziškai nesusitinku), nes visi dirba iš namų. Mes net grafiką susidarę, kur įsirašom kada kas planuoja fiziškai patalpose būt, kad nesusitikt vienoj vietoj
Jai darbe patogiau. Kita vertus is to ka ji rase, apie savo darba, jai ten mazai rizikos apsikresti. Su zmonemis tiesiogiai nekontaktuoja. Laikos higienos reikalavimu.
Na nezinau, kazkaip stengiuosi laikytis viduriuko, nepulti i krastutinumus. Realiai vertinti situacija. As tikiu, kad zmones sugeba ivertinti savo rizikas. Gal ir klystu.
Tai aisku
Man tik ir norisi detis apsaugos kostiuma, akinius, kauke ir visus purkst su dezinfekciniu😂.