Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 20, 07:40)

Canbala is kur tu vis spirito turi, nesiojies su savim visur? biggrin.gif

Anksciau jei i kelione tai i maza buteliuka su purkstuku isipildavau is vaistines salicilo spirito. Lb patogu, i rankine ar kisene telpa.
O dabar tai vyro ir mano auto ispilstyti purskiami buteliukai su dezinfekciniu skysciu guli.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 20, 07:49)
<p>Švara,tvarka ir dezinfekcija yra gerai.Bet kas per daug, yra nebesveika.Kas gyvena per daug švarioje aplinkoje, to yra daug silpnesnis imunitetas.
</p><p>Šuo viruso neperduos.Kažkokia info inteke buvo, bet ten pletkų lygyje.
</p>

Kiekvienas su savais tarakonais. Man ant svaros.
Apie sunis tai as irgi netikiu. Nes kiek zmoniu laiko kates, sunis, tai jei virusas jiems persiduotu, butu senai visi usmire.
Atsakyti
Ok, palyginus su kai kuriom, aš iš vis nieko nedarau biggrin.gif Ir nesiruošiu daryti biggrin.gif Rankas plaunu ir įeidama/išeidama iš pardės jas dezinfekuoju. Viskas.

Nebijau aš tų virusų, namie nėra pagyvenusių žmonių, dėl kurių reikėtų pergyvent, kontaktų su žmonėm stengiuosi neturėti. O mes visi aš esu tikra net jei ir užsikrėstume, pasveiktume be didesnių bėdų. Neturiu jokio pagrindo manyti, kad imunitetas nusilpęs kurio nors.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 20, 08:17)
Ok, palyginus su kai kuriom, aš iš vis nieko nedarau biggrin.gif Ir nesiruošiu daryti biggrin.gif Rankas plaunu ir įeidama/išeidama iš pardės jas dezinfekuoju. Viskas.

Nebijau aš tų virusų, namie nėra pagyvenusių žmonių, dėl kurių reikėtų pergyvent, kontaktų su žmonėm stengiuosi neturėti. O mes visi aš esu tikra net jei ir užsikrėstume, pasveiktume be didesnių bėdų. Neturiu jokio pagrindo manyti, kad imunitetas nusilpęs kurio nors.

Tai esat naslaite, vyro( jei turit) irgi tevu nera? Ar nebebendraujat su tevais?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 20, 09:21)
Tai esat naslaite, vyro( jei turit) irgi tevu nera? Ar nebebendraujat su tevais?

Su tėvais dabar rekomenduoja bendrauti nuotoliniu būdu. Jei ko reikia - paskambina, nuveži ir palieki prie durų. Per langą bučkį perduodi ir namo.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 16:06)
<p>As skaitau visas iniciatyvas Lietuvoje ir negaliu tvardytis. Blyn, kaip grazu.  wub.gif Va cia ir yra Lietuva.  wub.gif </p>

Ciniško chirurgo paskyroje pamačiau vakar, nuostabu smile.gif Dar pagalvojau, kad mankurtė vietoj apsivožtų perskaičius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 20, 08:21)

Kadangi su visais gyvenam daugiau nei 100 km atstumu, tai fiziškai nė su vienais nesusitinkam ir neplanuojam artimiausiu metu ;) Niekam pagalbos nereikia, tai nėra poreikio susitikimams. Internetas ir telefonai yra. Kol kas nėra duomenų, kad šitom priemonėm virusas sklistų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 20 kovo 2020 - 08:26
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 20, 08:23)
Su tėvais dabar rekomenduoja bendrauti nuotoliniu būdu. Jei ko reikia - paskambina, nuveži ir palieki prie durų. Per langą bučkį perduodi ir namo.

Kai kam lengva pasakyt, o kitiems tiesiog sunku padaryt. Mano mama pas mus gyvena.
O kaimynei nunesu jos prasytus produktus ir palieku uz duru.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 20, 08:24)
Ciniško chirurgo paskyroje pamačiau vakar, nuostabu smile.gif Dar pagalvojau, kad mankurtė vietoj apsivožtų perskaičius  biggrin.gif

Apie ka cia snekat?
Atsakyti
Aš suprantau, kad baisu turėtų būti tiems, kurie su gyvena kartu su artimaisiais, patenkančiais į didžiausią rizikos grupę... Tokiu atveju ir aš matyt labiau saugočiaus.
Atsakyti
aš irgi dezinfekuojuosi nedaug, rankos, rankenos...
Gminaitė rašo, Brazilijoj jos pažįstamui virusas-JOKIŲ simptomų nebuvo, vieną dieną biški galvą paskaudėjo ir viskas. Ištyrė (nes buvo Londone)-korona. Manau, daugelis net nežino, akd yra užkrečiami...

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 03 20, 08:28)
Kai kam lengva pasakyt, o kitiems tiesiog sunku padaryt. Mano mama pas mus gyvena.
O kaimynei nunesu jos prasytus produktus ir palieku uz duru.
Papildyta:

Apie ka cia snekat?

Mykolas Kleck fb paskyra, pažiūrėk, su foto Lietuvos gamtos postas
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 20, 08:49)
Šuo viruso neperduos.Kažkokia info inteke buvo, bet ten pletkų lygyje.

Neturejau omeny, kad jis susirgs ir uzkres kitus, bet juk jeigu galim nuo daiktu uzsikresti ar net nevedinamoj patalpoj, tai nuo sunio, kuris pasitryne prie sergancio, o paskui atejo prir sveiko zmigaus, tai negi nepernestu?

Mama mus kviete i svecius, nes ji atostogauja ir neturi ka veikt. Liepiau neisprotet biggrin.gif
Seneli sunku sulaikyt, 86 m, sake laksto visur unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 20 kovo 2020 - 08:41
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 20, 08:34)

Mykolas Kleck  fb paskyra, pažiūrėk, su foto Lietuvos gamtos postas

Saunu!
Airijos Danguole rimtai nusprogtu. Gerai kad tos smarves sitoj temoj ner. Nes pasipiltu kaip pas ja ubuntijoj...

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 20, 08:40)

Seneli sunku sulaikyt, 86 m, sake laksto visur  unsure.gif

Oi, tu dar ur seneli turi 4u.gif .
Papildyta:
Paskaiciau maisto turgus dirba. Vaziuosiu mesos. Su kauke. Pofig kas ka galvos.
Nupirksiu mesos, uzmarinuosiu sasla.

Pradejau galvot apie nerinius vaseliu arba nertus zaislus. Veiklos tai norisi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 20, 09:34)
Mykolas Kleck  fb paskyra, pažiūrėk, su foto Lietuvos gamtos postas

Nerealu, kokie mes lietuviai esam wub.gif
Atsakyti