Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Juk galima pasigooglint. Aš apie entropiją sužinojau, kai pirkau mopsą, domėjausi apie galimas ligas ir entropija yra viena iš jų

Aš ne neminėtina, tiek su lietuvių, tiek su anglų viskas ok biggrin.gif

Tingejau googlinti. ;D Ir buvau tikra, kad negali vienas zodis reiksti visiskai skirtingus dalykus ir dar tokiose srityse. Medicina ir fizika :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 20:58)
Tingejau googlinti. ;D Ir buvau tikra, kad negali vienas zodis reiksti visiskai skirtingus dalykus ir dar tokiose srityse. Medicina ir fizika biggrin.gif

Geras, rimtai tas pats žodis? Gyveni ir mokaisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 19, 19:48)
Kabo vienas toks smirdžius apačioj, ciokina.

Monteverte pastoviai sedi
As ja matau. Ir ka?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 20:55)

</div>
</blockquote>
<p>As dirbu svariose patalpose, kur kontroliuojamas dulkiu kiekis. Tai norint sulaikyti dulkes, mes nusirengiame iki apatiniu, apsirengiame du naujus sluoksnius, dvigubas pirstines, bet viskas atliekama tam tikra tvarka, nuo virsaus iki apacios, keiciant persirengimo patalpas i vis svaresnes. Mokiausi kaip rengtis, kokioje kambario dalyje atsistoti su tam tikru aprangos lygiu, kaip uzsimauti pirstines, kaip uzsideti kauke teisingai ir t.t. kad neuztersti aprangos. Visus daiktus valome keliais etapais su alkoholiu. Dar turime UV lempa, kurioje isryskeja daleles. Ir mes saugomes dulkiu, ne virusu, kurie yra mazesni, nematomi ir sunkiau nuvalomi.</p>
<p>Tai, ka tu darai yra logiska. Ir tai, as abejoju ar nusikratai virusu. As jei tureciau dezinfekcinio, varyciau ant produktu, drabuziu, bet neturiu. Uztat grizus is lauko persirengiu, virsutinius rubus laikau balkone.</p>

Oi, kaip man patiktu dirbt kaip tu dirbi wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 19, 21:27)
Monteverte pastoviai sedi
As ja matau. Ir  ka?

Ogi tą, kad anas sako, kad čia gali eiti tik idiotai, tai pats ant savęs užstūmė, nes nx čia eit ir skaityt😆
Atsakyti
Pasiguglinau ta jusu entropija, nu akurat dvi visai skirtingos reiksmes biggrin.gif

O tai yra dezinfekcinio jau vaistinese? Sake kazkiek ten tonu jau uzveze. Eisiu tik kai zinosiu, kad yra, ner ko ten tarp pensininku trintis.
Atsakyti

Oi, kaip man patiktu dirbt kaip tu dirbi wub.gif.

Po kiek laiko ima nebepatikti, ypac jei sergi. Kazkada slogavau, o popieriaus nera (dulkiu saltinis). Snypsciau i sertifikuotas sluostes, nors jos belekiek kainuoja ir keiciau pirstines kas 5 min. :) Mums dar uzdrausta greitai vaikscioti, nes kyla dulkes.

Beje, norint i tulika, turi persirengti. Tai visi kolegos zino kaip daznai sisioji. :D

Atsakyti
Airijoj jau 559 serga, 3 mirė
Atsakyti

Airijoj jau 559 serga, 3 mirė

Pas mane skaiciai dvigubinasi kas keleta dienu. As laukiu kada ims trukti lovu ligonineje ir tikiuosi nepatekti i ta zmoniu sarasa. 

O sefas kalasi su aukstesniais, kad galetume dirbti is namu, nes nors artimiausius kelis menesius darbui man reikia tik kompo, jiems kazkodel atrodo, kad mums reiketu eiti i darba. Jie patys nezino kodel, manau. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 21:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72631811" data-time="1584646040"><div><p>Oi, kaip man patiktu dirbt kaip tu dirbi vartotojo įkelta nuotrauka.
</p></div></blockquote><p>Po kiek laiko ima nebepatikti, ypac jei sergi. Kazkada slogavau, o popieriaus nera (dulkiu saltinis). Snypsciau i sertifikuotas sluostes, nors jos belekiek kainuoja ir keiciau pirstines kas 5 min. smile.gif Mums dar uzdrausta greitai vaikscioti, nes kyla dulkes.
</p><p>Beje, norint i tulika, turi persirengti. Tai visi kolegos zino kaip daznai sisioji. biggrin.gif
</p>

Mes net gripu ( tfu tfu tfu nesergam) ir nuo nieko nesiskiepyjam.

Bet pvz viesuosee vietose ar visbutyje wc apsipurksdavau spiritu ar uzdedavau popieriaus😂.
Sakau- man mikrobai ir zaraza visur vaidenasi.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 19, 21:34)
Pasiguglinau ta jusu entropija, nu akurat dvi visai skirtingos reiksmes biggrin.gif

O tai yra dezinfekcinio jau vaistinese? Sake kazkiek ten tonu jau uzveze. Eisiu tik kai zinosiu, kad yra, ner ko ten tarp pensininku trintis.

Eik tu i "Vilniaus degtine".
Atsakyti
O ciuckino letenas is apacios po vaikstyniu iejus apipurskiu vandens ir arbatmedzio et aliejaus purskalu.
Atsakyti
Vakar kaip tik pagalvojau, o jei koks trenktas suo atbegs prades padlyzintis prie svetinu zmoniu, turbut juk irgi gali lengvai virusa pernest?

Ant tuliku viesu as irgi dedu serveteles arba tik pritupiu.
Canbala is kur tu vis spirito turi, nesiojies su savim visur? biggrin.gif
Atsakyti

Švara,tvarka ir dezinfekcija yra gerai.Bet kas per daug, yra nebesveika.Kas gyvena per daug švarioje aplinkoje, to yra daug silpnesnis imunitetas.

Šuo viruso neperduos.Kažkokia info inteke buvo, bet ten pletkų lygyje.

Atsakyti