Kaip faina o apmulciavus kaip graziai
Dukros neistempiu i lauka. Jai euforija - atostogos, miega kiek nori, prie kompo
Vet sakė, kad jis yra "lucky boy". Na ir tikrai, po tokios ligos labai dažnai katinai neatsigauna. Mūsų atveju, manau, padėjo tai, kad katiną nuvežėm iškart kai tik pasidarė blogai, o jei nieko nebūtų buvę namuose, turbūt jo jau nebeturėtume. Kol kas ant vaistų, bet vaikšto, valgo ir naglai bando į lauką išsprukt 29 d važiuojam pasirodyt. Dar teks neblogai pakratyt kišenę, vašim patikrint širdį ir pas oftalmologą, viena akis blogai atrodo, entropija, priežastys neaiškios, reikės operacijos
Karys
Jau Vilniuj zada 800 budinciu pareigunu,vaikys susiburimus, kazkokie apribojimwi bus.
Vet sakė, kad jis yra "lucky boy". Na ir tikrai, po tokios ligos labai dažnai katinai neatsigauna. Mūsų atveju, manau, padėjo tai, kad katiną nuvežėm iškart kai tik pasidarė blogai, o jei nieko nebūtų buvę namuose, turbūt jo jau nebeturėtume. Kol kas ant vaistų, bet vaikšto, valgo ir naglai bando į lauką išsprukt 29 d važiuojam pasirodyt. Dar teks neblogai pakratyt kišenę, vašim patikrint širdį ir pas oftalmologą, viena akis blogai atrodo, entropija, priežastys neaiškios, reikės operacijos
Oho, sveikinu, issaugojot savu namu zveri!!!
Entropija tu jau mini kelinta karta, bet lietuviskai cia yra fizikinis terminas, nusakantis kiek arti termodinamines pusiausvyros yra sistema .
Siaip tvarkyk sita liga greiciau, nes tuoj bus viskas uzdaryta.
Nėra jokių atostogų. Pamokos vyksta pilnu tempu.
Grynai apie mane😂 - produktu pakuotes plauna ir sulaiko kvepavima.
O su mano dukra išvis topas, atėjo, sako mama, žinau, kad sakysi ne, bet mano draugai sneaking out naktį, ar galiu eiti susitikti Ji eitų į lauką, jei tik kas leistų
Entropija tu jau mini kelinta karta, bet lietuviskai cia yra fizikinis terminas, nusakantis kiek arti termodinamines pusiausvyros yra sistema .</p>
Siaip tvarkyk sita liga greiciau, nes tuoj bus viskas uzdaryta.
Kol kas. O kaip bus, ateitis parodys, labai džiaugiuosi, kad jis išgyveno, vet matėsi irgi nelabai tikėjo, kad atsigaus.
Neįkirtau paryškinto Entropija, kai akies vokas užsisuka į vidų ir blakstienos braižo akį. Kas keisčiausia, taip yta tik 1 akiai
Kadangi is Sviesos prie mokslininku( bent taip manau), todel ir zino kitus terminus.
O siaip is Sviesos( tik meuzpyk, as tik nuotaikai praskaidrint, nepiktai ) asociacija su
https://domusgalerij...ute-flyte-flyte
Dar nikas toks .
Noreciau tokios lemputes, kazkada Oze maciau, buvo 219, bet tos pardes neber ir pinigu gaila.
Yra kaciu, sunu ligos entropija ir ektropija. Su vokais cia.
Kadangi is Sviesos prie mokslininku( bent taip manau), todel ir zino kitus terminus.
O siaip is Sviesos( tik meuzpyk, as tik nuotaikai praskaidrint, nepiktai ) asociacija su
https://domusgalerij...ute-flyte-flyte
Dar nikas toks .
Noreciau tokios lemputes, kazkada Oze maciau, buvo 219, bet tos pardes neber ir pinigu gaila.
Sitas geras. As galvojau GKB ligos pavadinima is anglu kalbos keistai isverte.
Tai mano nikas ir atejes is prietaiso, kuris skleidzia sviesa. Ko cia pykt.