Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Man ne tik šiui metu, bet ir apskritai, tokius kurie kosėja, čiaudėja neprisidengę norisi nup..t nuo vaizdo

As tikrai sau prisiekiau neiti i darba, jei nereikia, kai sekanti karta sirgsiu. SIta ir siaip darau, bet kartais mus spaudzia ateiti. Ir nesioti kauke, lauke, pardese, darbe, kai dar turesiu ligos simptomu. Sitas virusas mirtinas, bet ir lengvesnius nera ko dalinti pasauliui. Jauciu kiti kaip i dura ziures, bet tai ka. Yra tu kaukiu pirkti, kai pasibaigs sitas virusas, nusipirksiu i atsarga ir nesiosiu.

Atsakyti
Kazkada prekybcentry per juodaji penktadieni maciau siaubu siauba - skurliu pardej mama drabuzius rinkosi, tetis prie iejimo stovejo sau ramiai. Vienas vaikas gal 3 ju ant zemes atsigules rankom kojom makaluoja, o kitas maziukas maxes prekiu veziman isodintas vezimelio rankena laizo/ kramto...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 11:35)
As tikrai sau prisiekiau neiti i darba, jei nereikia, kai sekanti karta sirgsiu. SIta ir siaip darau, bet kartais mus spaudzia ateiti. Ir nesioti kauke, lauke, pardese, darbe, kai dar turesiu ligos simptomu. Sitas virusas mirtinas, bet ir lengvesnius nera ko dalinti pasauliui. Jauciu kiti kaip i dura ziures, bet tai ka. Yra tu kaukiu pirkti, kai pasibaigs sitas virusas, nusipirksiu i atsarga ir nesiosiu.
</p>

As tai nesergu, bet i parde eisiu su kauke.
Siaip jau 4 dienas niekur nebuvau( rytinis begimas ir pasivaiksciojimo su suniu nesiskaito), bet jau atsibodo , noriu dirbt , noriu veiklos kazkokios. Darze nepasikapstysi, nieks neauga dar.
Atsakyti

Kazkada prekybcentry per juodaji penktadieni maciau siaubu siauba - skurliu pardej mama drabuzius rinkosi, tetis prie iejimo stovejo sau ramiai. Vienas vaikas gal 3 ju ant zemes atsigules rankom kojom makaluoja, o kitas maziukas maxes prekiu veziman isodintas vezimelio rankena laizo/ kramto...
Papildyta:
As tai nesergu, bet i parde eisiu su kauke.
Siaip jau 4 dienas niekur nebuvau( rytinis begimas ir pasivaiksciojimo su suniu nesiskaito), bet jau atsibodo , noriu dirbt , noriu veiklos kazkokios. Darze nepasikapstysi, nieks neauga dar.

As kalbu ne apie dabar, bet apskritai elgesi veliau. Azijoje jau visi kaukes nesioja, turetu ir Europoje sita mada ateiti.

Man atrodo dar ilgai nedirbsi. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 11:50)

</p><p>Man atrodo dar ilgai nedirbsi. smile.gif
</p>

Tikrai ilgai nedirbsiu. Net kai karantinas pasibaigs. Man visos rodysis coronines, be to is kur as zinosiu, kad ta mano moteris, kur ateidavo prie mamos, nera viruso nesiotoja.
Kaip gerai kad suni turim, tai nors yra ka veikt.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 12:01)
As beje tuo 3 m atstumu nepasitikeciau. Kinijoje autike uzsikrete zmogus, nors uzkrato nesiotojas jau islipes buvo..

Kasiulevicius apie rizikos dydi aplinkiniams

https://www.lrt.lt/n...nuo-serganciuju

Panasu, kad patalpoj tas virusas skraido ir gali paciupt per daiktus, per ora, kuo ilgiau buni, tuo didesne tikimybe.
Geriausia but namie arba grynam ore per atstuma.
Atsakyti
Panašu, kad teks pradėti bėgioti.
Stadione daug sportuojančių šiomis dienomis, o kas daryt...Pasiilgau savo klubo..
Atsakyti
Labukas, pavasarinbes geles Jums, merginos.
vartotojo įkelta nuotrauka

Siandiena fotkinau, kai su sunimis vaiksciojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 kovo 2020 - 12:39
Baigsiu darbus eisiu į trasą. Kasdien einam dabar.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 19, 12:38)
Baigsiu darbus eisiu į trasą. Kasdien einam dabar.

Kad dabar zmoniu parkuose nemazai. Rizika.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 19, 12:40)
Kad dabar zmoniu parkuose nemazai. Rizika.

ne, mes į stadioną, vaikai su paspirtais dviračiais, šalia žmonių nebūnam , einam toliau
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 19, 12:42)
ne, mes į stadioną, vaikai su paspirtais dviračiais, šalia žmonių nebūnam , einam toliau

Saunuoliai.

Mes visi sodyboje.
Kas grizo is kelioniu i sodyba neileidziami. Tenka miestuose, karantine sedeti. O ir po jo, sutarem, kad nevaziuotu i sodyba.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 19, 12:23)
Kasiulevicius apie rizikos dydi aplinkiniams

https://www.lrt.lt/n...nuo-serganciuju

Panasu, kad patalpoj tas virusas skraido ir gali paciupt per daiktus, per ora, kuo ilgiau buni, tuo didesne tikimybe.
Geriausia but namie arba grynam ore per atstuma.

Protingas man tas Kasiulevicius atrodo. Drasiai galetu keist Veryga. Veryga apart draudimu nk nesugeba. Gerai kad pries savaite nupirkau 3 pakelius vit C ( visiems menesio kursas), tai nereiks eit i vaistine.
Dabar kai karantinas, pacios didziausi zarazos vietos yra parduotuves ir vaistines.
Atsakyti