Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

na bet vistiek reikia pakosėt ar ką, sergančiam, kad šalia esantis pasigautų unsure.gif
Atsakyti

Apie tą virusą sklinda daug gandų, viskas dar tyrimų lygyje.Niekas nieko dar dorai nežino.

Bet,va,kad pardėje žmonės laikosi atstumo, tai man patinka.Nemėgstu,kai prekes krauna vos ne ant galvos.

Atsakyti

Prie ko cia kaukes? Tu tada tiesiog nesupratai viruso pavojaus.

Tai tu apie kaukes rasai jau antra karta. Primeni, jog niekas nenesioja pas mane. Nu nenesioja, ka as dabar galiu padaryti. ;) 

O siaip as nemaniau, kad Europoje taip isplis, nes pas mus jis seniai atsirado, vasario pradzioje, tiesiai is Kinijos, bet apsiribojo 10 susirgusiu zmoniu milijoniniame mieste. Uzdare viena imone, visus artimus zmones izoliavo ir pasibaige. 

Beje, zmones pas mane ramiai reaguoja. Spauda, politikai irgi. Nebuvo pranesimu spaudai 3ia valanda nakties ir nuolatinio pranesimejimo, kad daromas eilinis tyrimas. Kol kas medikai susitvarko, mirtingumas itin mazas, tai arba cia medicinos sistema gera, arba tyla pries audra...

Atsakyti

Telefonas ant vairo, kalbėjom per garsiakalbį, neišgirst neįmanoma biggrin.gifAi dzin

Vakar nuėjom į pardę, žmonės per kelis metrus atokiai stovi, su guminėm pirštinėm. Prasilenkėm pardėj su būreliu žmonių, vienas vyriškis striukę ant veido užsitraukė einant pro šalį doh.giflygtai ta striukė apsaugotų

Kita karta buk atsargesne. Arba siaip nevartok tokiu issireiskimu. :) 

Airijoje daug serganciu? 

Atsakyti

jei darbai nepadaromi, tuomet, žinoma, iš namų dirbti negerai.
Na, bet gal po savaitės dar kalbėsiu kitaip, sakysiu noriu į darbąąąbiggrin.gif

Sakysi zinok. As anksciau dirbdavau kartas nuo karto, bet dabar jau gana ilgai ir nusimato minimum 1,5 savaites, tai kazkaip jau nelabai. :) Dar oras lauke super, tai tik ir norisi i gamta vaziuoti. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 10:48)
Tai tu apie kaukes rasai jau antra karta. Primeni, jog niekas nenesioja pas mane. Nu nenesioja, ka as dabar galiu padaryti. ;) </p><p>O siaip as nemaniau, kad Europoje taip isplis, nes pas mus jis seniai atsirado, vasario pradzioje, tiesiai is Kinijos, bet apsiribojo 10 susirgusiu zmoniu milijoniniame mieste. Uzdare viena imone, visus artimus zmones izoliavo ir pasibaige. </p><p></p><p>Beje, zmones pas mane ramiai reaguoja. Spauda, politikai irgi. Nebuvo pranesimu spaudai 3ia valanda nakties ir nuolatinio pranesimejimo, kad daromas eilinis tyrimas. Kol kas medikai susitvarko, mirtingumas itin mazas, tai arba cia medicinos sistema gera, arba tyla pries audra...</p><p></p>

Man uztenka Italija paziuret. Ir faktas yra toks, kas Europoje per trumpesni laika mirtingumas didesnis nei Azijoje.

Panasi situacija ir Ispanijoj - gydytojas sprendzia kam padeti, o ka issiusti i namus tiesiog numirt, nes neturi kito pasirinkimo. Video apacioj
https://www.15min.lt...ti-1134-1290432

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 19 kovo 2020 - 10:59

Man uztenka Italija paziuret. Ir faktas yra toks, kas Europoje per trumpesni laika mirtingumas didesnis nei Azijoje.

Mirtingumo statistika priklauso nuo to, kiek zmoniu tirta. Italai tyre tik sunkiausius, todel manau tas 10% mirtingumas su tuo ir susijes. 

As taip itariu ten serga simtais kartu daugiau, nei nustatyta ir mirtingumas atrodo didesnis. Korejoje tyre labai daug zmoniu, nustate visus atvejus, net ir lengvus, ir dalinant mirciu skaiciu is visu susirgusiuju gaunasi mazi skaiciai.

Lietuvoje man atrodo labai mazai tiria. Viltis, kad zmones neis is namu ir neplatins, net jei uzsikrete bus. Pasveiks patys ir tiek.

Tikriausiai ir kitos priezastys prisideda - greitas plitimas, uzkrautos ligonines, medicinos trukumai. 

Blogiausia, kad mazai kas zinoma dabar. As beje tuo 3 m atstumu nepasitikeciau. Kinijoje autike uzsikrete zmogus, nors uzkrato nesiotojas jau islipes buvo...

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 11:01)
<p></p> As beje tuo 3 m atstumu nepasitikeciau. Kinijoje autike uzsikrete zmogus, nors uzkrato nesiotojas jau islipes buvo...</p>

As tik parasiau ka skaiciau apie viruso svori.
As be coronis visur mikrobus matydavau😂, visalaik pardej viska is toliau imdavau. O dabar visus parsinestus
produktus ( pakuotes) su spirituota servetele nuvalau ir tik tada isdelioju😂.
Tai aisku kad autobuse uzsikretes kinas sedejo ar laikesi kazkur, islipo, ilipo kitas, paciupijo virusa ir susirgo. Arba oro ikvepe kartu su zaraza.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 19, 10:49)
Kita karta buk atsargesne. Arba siaip nevartok tokiu issireiskimu. smile.gif Airijoje daug serganciu? </p>

Spėju, netgi jei nebūčiau pasakius žodžio dalbajobai, niekas nebūtų pasikeitę, nes tas diedas, matėsi, užsigavo, kai išlipo iš mašinos demonstratyviai, garsiai ištarė ačiū, kad aš išgirsčiau lotuliukas.gif

Patvirtinta 366
Papildyta:
Pliat, išpyliau katino vaistus doh.gif dabar reikia važiuot į kitą miestą dar nusipirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 19 kovo 2020 - 11:26

As tik parasiau ka skaiciau apie viruso svori.
As be coronis visur mikrobus matydavau😂, visalaik pardej viska is toliau imdavau. O dabar visus parsinestus
produktus ( pakuotes) su spirituota servetele nuvalau ir tik tada isdelioju😂.
Tai aisku kad autobuse uzsikretes kinas sedejo ar laikesi kazkur, islipo, ilipo kitas, paciupijo virusa ir susirgo. Arba oro ikvepe kartu su zaraza.

Tai as dabar supratau, kodel taip reaguoji i sita.

As siaip nepanikavau (iki pirmadienio), bet nejau i darba, kai galejau is namu dirbti, dezinfekavom rankenas, stalus, peles, klaviatiras darbe, atidarinejom langus su šefe, jau koks menuo. :) 

Atsakyti
Man ne tik šiui metu, bet ir apskritai, tokius kurie kosėja, čiaudėja neprisidengę norisi nup..t nuo vaizdo
Atsakyti

Spėju, netgi jei nebūčiau pasakius žodžio dalbajobai, niekas nebūtų pasikeitę, nes tas diedas, matėsi, užsigavo, kai išlipo iš mašinos demonstratyviai, garsiai ištarė ačiū, kad aš išgirsčiau lotuliukas.gif

Patvirtinta 366
Papildyta:
Pliat, išpyliau katino vaistus doh.gifdabar reikia važiuot į kitą miestą dar nusipirkt

O kaip tavo katinas? As neskaiciau kuri laika SM.

Atsakyti