QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 19, 00:11)
Eina nafik, kokią gėdą apturėjau šiandien ir jau antras kartas gyvenime, per mano ilgą liežuvį Turim tokį kaimyną pijoką, gyvena tolėliau per keletą namų, vakar atėjo paprašė nuvežt į draudimą, nes jo mašiną garda konfiskavo. Tai vyras šiandien jį ir jo bobą, ta boba tokia pat pagerianti, susireikšminus ir vaizduoja damą, nors yra visiška chamė, nuvežė tai šen, tai ten, po to vyras grįžo, išvažiavo maisto nupirkt, paskambinau sakau nu kur tu taip ilgai? A tie du dalbajobai bent ačiū pasakė? Ir iš kur aš turėjau žinot, kad tas kaimynas mašinoj tebesėdi
o garsas buvo įjungtas???
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 19, 09:00)
Parasei visiska nesamone.
O man tai reikia veiklos. Noriu i spektaklius, koncertus, noriu krepsio varzybu, noriu papietaut su draugem, noriu pavalgyti pietus valgykoje ir nestoveti prie puodu, noriu pasipuosti ir eiti darba. Noriu bendrauti gyvai su bendradarbemis. Man patinka mano kasdienis gyvenimas. Parasei kaip pensininke.
O man tai reikia veiklos. Noriu i spektaklius, koncertus, noriu krepsio varzybu, noriu papietaut su draugem, noriu pavalgyti pietus valgykoje ir nestoveti prie puodu, noriu pasipuosti ir eiti darba. Noriu bendrauti gyvai su bendradarbemis. Man patinka mano kasdienis gyvenimas. Parasei kaip pensininke.
o tu darbo metu tai darydavai?
Mylimukė ne apie tai rašė.
Man darbas iš namų patinka, sutaupau ANT kosmetikos, kvepalų, šuo vedžiojamas dažniau, laiko važiavimui sutaupau per dieną kokias dvi valandas, tad pliusų daug. O visa kita - koncertai restoranai ir etc po darbo juk