Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 19, 00:11)
Eina nafik, kokią gėdą apturėjau šiandien ir jau antras kartas gyvenime, per mano ilgą liežuvį doh.gif Turim tokį kaimyną pijoką, gyvena tolėliau per keletą namų, vakar atėjo paprašė nuvežt į draudimą, nes jo mašiną garda konfiskavo. Tai vyras šiandien jį ir jo bobą, ta boba tokia pat pagerianti, susireikšminus ir vaizduoja damą, nors yra visiška chamė, nuvežė tai šen, tai ten, po to vyras grįžo, išvažiavo maisto nupirkt, paskambinau sakau nu kur tu taip ilgai? A tie du dalbajobai bent ačiū pasakė? Ir iš kur aš turėjau žinot, kad tas kaimynas mašinoj tebesėdi doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o garsas buvo įjungtas???
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 19, 09:00)
Parasei visiska nesamone. biggrin.gif

O man tai reikia veiklos. Noriu i spektaklius, koncertus, noriu krepsio varzybu, noriu papietaut su draugem, noriu pavalgyti pietus valgykoje ir nestoveti prie puodu, noriu pasipuosti ir eiti darba. Noriu bendrauti gyvai su bendradarbemis.  Man patinka mano kasdienis gyvenimas. Parasei kaip pensininke.  biggrin.gif

o tu darbo metu tai darydavai?smile.gif
Mylimukė ne apie tai rašė.
Man darbas iš namų patinka, sutaupau ANT kosmetikos, kvepalų, šuo vedžiojamas dažniau, laiko važiavimui sutaupau per dieną kokias dvi valandas, tad pliusų daug. O visa kita - koncertai restoranai ir etc po darbo juk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 18, 19:31)

<p>Tai ir dabar su kaukem niekas nevaiksto. Kai rasiau, kad keli atvejai, tai ir buvo keli. Turejau kitaip rasyti? smile.gif </p>

Prie ko cia kaukes? Tu tada tiesiog nesupratai viruso pavojaus.
Atsakyti
Nepaisant sutaupymo kosmetikai ir kelionėms, man darbas iš namų nepatinka... Manau vienintelis įmanomas variantas efektyviam ilgalaikiam darbui iš namų yra tada, kai nėra vaikų (arba jie jau paaugliai, kai iš esmės gali viskuo patys pasirūpinti) ir yra tinkamai įrengta darbo vieta (ne sofa, lova ar virtuvė...). Nors ir tai tik tiems, kurie sugeba nepainioti darbo iš namų su atsotogomis "pasitikrinant kompą karts nuo karto". Didžioji dalis bendradarbių dirba iš namų ir mano subjektyvia nuomone jų efektyvumas yra gerokai mažesnis nei darbe, nors vaikų dauguma neturi...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 19, 09:16)
Nepaisant sutaupymo kosmetikai ir kelionėms, man darbas iš namų nepatinka... Manau vienintelis įmanomas variantas efektyviam ilgalaikiam darbui iš namų yra tada, kai nėra vaikų (arba jie jau paaugliai, kai iš esmės gali viskuo patys pasirūpinti) ir yra tinkamai įrengta darbo vieta (ne sofa, lova ar virtuvė...). Nors ir tai tik tiems, kurie sugeba nepainioti darbo iš namų su atsotogomis "pasitikrinant kompą karts nuo karto". Didžioji dalis bendradarbių dirba iš namų ir mano subjektyvia nuomone jų efektyvumas yra gerokai mažesnis nei darbe, nors vaikų dauguma neturi...

jei darbai nepadaromi, tuomet, žinoma, iš namų dirbti negerai.
Na, bet gal po savaitės dar kalbėsiu kitaip, sakysiu noriu į darbąąąbiggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 19, 09:18)
Na, bet gal po savaitės dar kalbėsiu kitaip, sakysiu noriu į darbąąąbiggrin.gif

Aš kadangi prieš tai dvi savaites namie sėdėjau, tai man jau gana buvo biggrin.gif
Atsakyti

Sakydavau,kad noriu nors savaitę nieko neveikti,pabūti namuose.Va, dabar tą turiu.Ir man nepatinka.

Noriu laisvai judėti, noriu ko nors naujo pavasariui, noriu pas draugę,noriu į gym'ą, galų gale noriu į kokį spektaklį.

Reikia gėles persodinėti,vazonų nėra.Galima intiku užsisakyti, bet gausiu po kelių dienų, gal ir noro persodinėti nebebus?

Taupyti kosmetikai ir kvepalams?Skamba kaip iš bobulkos lūpų.

Va, plaukus nusidažiau,kaip mat geriau pasidarė :ax:

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 19, 09:23)
Aš kadangi prieš tai dvi savaites namie sėdėjau, tai man jau gana buvo  biggrin.gif

aaa, man dar tik trečia diena biggrin.gif
Papildyta:
Man labiausiai trūksta sporto klubo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 19, 10:03)
o tu darbo metu tai darydavai?smile.gif
Mylimukė ne apie tai rašė.
Man darbas iš namų patinka, sutaupau ANT kosmetikos, kvepalų, šuo vedžiojamas dažniau, laiko važiavimui sutaupau per dieną kokias dvi valandas, tad pliusų daug. O visa kita - koncertai restoranai ir etc po darbo juk smile.gif

Ne viska smile.gif
As netaupau nei kvepalams, nei kosmetikai.
Iki darbo man netoli.
Pietauju darbo pietu metu. Atejai. Ko nori pasirinkai ir pavalgai. Gaminti nereikia. Kartais pietaujam (ar po darbo is karto vakarieniaujam) su draugem is kitu darbu. Ruostis nereikia, nes jau su tinkama apranga.

QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 19, 10:16)
Didžioji dalis bendradarbių dirba iš namų ir mano subjektyvia nuomone jų efektyvumas yra gerokai mažesnis nei darbe, nors vaikų dauguma neturi...

Visiskai pritariu.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 19, 10:18)

Beda ta, kad dirbantis namuose galvoja, kad darbas padarytas, nors pilna klaidu, nepadaryta laiku, ne taip suprato. Imi ir pati sutvarkai, nes jau nervuoja skambinti ar rasyti vis.
Atsakyti
netaupau ir aš, ko reikia ar noriu tą ir perku, bet faktas, kad susitaupo dabar biggrin.gif
Manau, kad tokio darbo iš namų gal jau ir nebeturėsime šiame gyvenime, tad pasistenkime pasimėgauti kažkuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 19, 10:34)
netaupau ir aš, ko reikia ar noriu tą ir perku, bet faktas, kad susitaupo dabar biggrin.gif

Tai kiek tu ten tos kosmetikos kasdienai naudoji, kad susitaupo? Nebent labai daug. biggrin.gif
Plaukus dazau, kerpu, plaunu nepriklausomai ar darbe dirbciau ar namuose. Krema naudoju tiek pat. Na gerai tusas, piestukas, blizgis, bet tai kiek jau ten jo susinaudoja kasdien. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 19, 09:03)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o garsas buvo įjungtas???

Telefonas ant vairo, kalbėjom per garsiakalbį, neišgirst neįmanoma biggrin.gif Ai dzin

Vakar nuėjom į pardę, žmonės per kelis metrus atokiai stovi, su guminėm pirštinėm. Prasilenkėm pardėj su būreliu žmonių, vienas vyriškis striukę ant veido užsitraukė einant pro šalį doh.gif lygtai ta striukė apsaugotų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 19 kovo 2020 - 10:00
Kinu gydytojas, tyrinejantis si virusa, rase kad jis pakankamai sunkus. Reikia laikytis 3 m atstumo, tada jis nukris ant zemes, o ne zmogui.
Atsakyti