Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Moonte @ 2020 03 18, 14:33)
Mano mama ruosia biciu piki.

1 citrinos sulciu. Bet ji  deda visa susmulkinta citrina, nes jai patinka zieves poskonis.
1 dideli sauskta medaus, negailint, su kaupu.
4 didelius saukstus biciu pikio.

Viska sumaiso, palaiko para, karts nuo karto pamaisydama.
Kiekviena diena suvalgo po puse arbatinio saukstelio.
4u.gif

Aciu 4u.gif . Mamai profilaktiskai eisiu duot.
Nupirkau vit C, vyrui i burna sukisu po valgio, nes anas tai nieko pats negers, nieko jam nereikia.
Atsakyti

Tik klausykit, kaip sitoje temoje ramu. As negaliu patiketi. Reikejo seniai nauja sukurti.

Kaip sakoma-netark dievo vardo be reikalo. :topsecret:Džiaugtis reikia tyliai.Aš tą patį pagalvojau.

Man vienai nėra bloga.Esu intravertė.Žmonių reikia minimaliai.Betgi ir pas draugę noriu, ir per pardes perlėkti rūpi.Naujų batelių noriu,jau viziją turiu.O dabar pardės uždarytos visos.

Jau dabar padariau daug  buities darbų, tik spintų dar nesusitvarkiau.Bet nežinau ar tikslinga tvarkyti, nes galvoju sekciją keisti.Esu minkštą kampą užsisakiusi, tai pristatymas dviem savaitėmis vėluos,o gal ir daugiau.Tai su sekcija dar delsiu.

Ežiuolės preparatai stiprina imunitetą.Iš nuogirdų čia,labai nesidomėjau.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 18, 15:22)
.Naujų batelių noriu,jau viziją turiu.O dabar pardės uždarytos visos.

Garantuoju, kad karantinas bus ilgiau. Ir pardes uzfarytos bus ilgiau. O kai viskas nuslugs ir prades dirbt - visi nores issiparduot, darys nuolaidas.

Imunitetu nesiskundziam, bet profilaktiskai dabar reiktu visiems pasistiprint.
Atsakyti
Internetines pardes dirba.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 18, 14:20)
<p>Man vienatve negresia, nes galiu ilgai buti viena. Va is namu dirbti yra zymiai sunkiau.
</p><p>Kaip jus tvarkotes?
</p><p></p><p>Namuose pilna veiklos, dar valgyt reikia ieskoti, visi pastoviai skambina...
</p><p></p><p></p><p>Tik klausykit, kaip sitoje temoje ramu. As negaliu patiketi. Reikejo seniai nauja sukurti.
</p>

Aš džiaugiuosi, dirbdama namuose, žymiai daugiau padarau. Artimieji žino, kad dirbu, skambina tik po darbo valandų, valgyt pasidaryt puikiausiai galima spėti per pertraukėles, tik, va, galvoju į miegamąjį persikelti dirbti, toliau nuo pagundų
Atsakyti
Tą dieną kai visi pradėjo dirbti iš namų, aš pradėjau dirbti iš darbo. Kontakto su žmonėm neturiu - atvažiuoju nuosavu automobiliu, sėdžiu viena, visame pastate yra gal kokie trys žmonės skirtinguose aukštuose, su kuriais kontakto jokio neturiu, patalpos kasdien dezinfekuojamos. Tyla, ramybė, visos priemonės darbui po ranka. Bent dalį laiko tikrai taip dirbsiu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2020 03 18, 15:32)

As drabuziu ar batu neperku internetu. Galima aisku grazint nepatikus, bet kam bereikalingas rupestis ir siuntu mokestis.
Atsakyti

Negaliu nei batų,nei stanikų intike pirkti.Būtina matuotis šiuos dalykus.Siuntinėjimas pirmyn atgal užpypina.

Atsakyti
aš irgi vengiu pirkti internetu. na neseniai rankinę nusipirkau, rizikavau.
Et, norėjau batų, gerai, akd vienus spėjau nusipirkt...
Atsakyti

Aciu 4u.gif. Mamai profilaktiskai eisiu duot.
Nupirkau vit C, vyrui i burna sukisu po valgio, nes anas tai nieko pats negers, nieko jam nereikia.

MB irgi negeria, sake jam uztenka citrinu.

Atsakyti

Aš džiaugiuosi, dirbdama namuose, žymiai daugiau padarau. Artimieji žino, kad dirbu, skambina tik po darbo valandų, valgyt pasidaryt puikiausiai galima spėti per pertraukėles, tik, va, galvoju į miegamąjį persikelti dirbti, toliau nuo pagundų

O tu ir anksciau is namu dirbai?

Aplink mane visi panikuoja del viruso, visi is namu, tai ir skambina. Aisku pas mus ligoniu skaiciai visiska subine. As labai tikiuosi Lietuvoje taip nebus.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 18, 18:01)
<p>O tu ir anksciau is namu dirbai?</p>
<p> </p>
<p>Aplink mane visi panikuoja del viruso, visi is namu, tai ir skambina. Aisku pas mus ligoniu skaiciai visiska subine. As labai tikiuosi Lietuvoje taip nebus.

</p>

Taip, su pertrūkiais dar nuo sovietinių laikų, tik pastaruosius 16 metų nebe.
Šiandien turėjau lygiai 2 skambučius dėl darbo, pati dėl darbo skambinau gal 10 kartų, bet mano jau toks darbas visus "push'inti". Užtat el. laiškų parašiau ir gavau begales, o dar kiek su kolegomis pasichatinom apie darbą ir šunis. Bet tuo ir gerai virtualus bendravimas, kad kitų pokalbiai netrukdo suikaupti, o atsakyti gali, kai turi laiko. Koronos kažkaip niekas neprisiminė.

Šiandien IT pateikė info, kiek kartų srautai buvo išaugę vakar, lyginant su praeita savaite, tai augimas kartais ir dešimtimis kartų
Atsakyti