Sveikutes
Mat ji sunis ta groooze, linkiu visom islikt sveikom, ir gyvom. Nes kai visa tai baigsis, tada jau pasigrazinsit i valias, o gal ir ne... Nes po visko priimsite save tokiom, kokiom esat, netobulom, bet nuostabiom.
Siaip, man uzejo noras dirbti, todel dazniausiai sedziu "pogrindyje".
O kaip jus tvarkotes su VIENATVE. Kiek ilgai galite buti pacios su savimi?
QUOTE(Moonte @ 2020 03 18, 10:36)
Galiu labai ilgai. Manes visai negasdina sitas karantinas. Dabar tai net ir su dukra bunam. Baisiau butu, jeigu uzdraus i laika išeit.
Plaukus dazau namie, tai turiu dar ant karto, nu o paskui bus matyt
Skaiciau, kad jau bulves sodint zmones ruosiasi, ar ne per anksti? Ir kazin, kur ju dabar gauti, kai niekas nedirba.
Mylimuke, kas bulves sodina, turi ju rusiuke seklai.
QUOTE(kin @ 2020 03 18, 11:20)
Mylimuke, kas bulves sodina, turi ju rusiuke seklai.
O as neturiu, viska suedem
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 16, 15:25)
<p>Paaiškinkit man kaimietei.Kuriam galui tiek wc popieriaus perka? Viską suprantu, visko pati šnd papirkau, bet kam tiek popieriaus reikia?
</p>
</p>
Lisitėja, vakar per A. Perednio laidą girdėjau anekdotą šia tema: "Kodėl žmonės šiuo metu perka tiek daug wc popieriaus? Nes kai vienas nusičiaudo, tai dešimt lekia į tualetą iš baimės"
Aš kai buvau pirmadienį parduotuvėje, tai maximoje nebuvo bomžpakių ir žalios mėsos
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 03 18, 09:36)
Sveikutes
Mat ji sunis ta groooze, linkiu visom islikt sveikom, ir gyvom. Nes kai visa tai baigsis, tada jau pasigrazinsit i valias, o gal ir ne... Nes po visko priimsite save tokiom, kokiom esat, netobulom, bet nuostabiom.
Aš galiu ilgai būti pati su savimi. O kur dar knygos, tv, visokie messenger reikalai. Man sunkiau išbūti uždarytai su žmonėmis, kai ribotai gali kur išeiti. Nors ir mylimais žmonėmis...Susitarėm su drauge eiti pasivaikščioti lauke kažkur paplepėti. Nors dabar turiu daug darbo--buvom kaime kelias dienas, tai reikia atsigriebti.
QUOTE(Moonte @ 2020 03 18, 09:36)
Sveikutes
Aš viena būnu taaaip retai, kad nereikia niekaip tvarkytis su tuo
Kadangi dirbu iš namų, tai nėra problemos-o ką veikti, dar vaikus sužiūrėt reikia kažkiek
Man vienatve negresia, nes galiu ilgai buti viena. Va is namu dirbti yra zymiai sunkiau.
Kaip jus tvarkotes?
Namuose pilna veiklos, dar valgyt reikia ieskoti, visi pastoviai skambina...
Tik klausykit, kaip sitoje temoje ramu. As negaliu patiketi. Reikejo seniai nauja sukurti.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 18, 10:34)
O as neturiu, viska suedem
Rinkis.
https://zaliastotele...eklines-bulves/
Ka daryt su biciu pikkiu? Jis lyg imuniteta stiprina? Ji kazkaip paruost reikia ar siaip po nedaug kramtyt? (tokios drozles- dulkes)
Papildyta:
Mylimuke, cia yra tos geros, kur tau sakiau Quenn Anne.
Tinka viskam, grazus baltumas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 03 18, 13:38)
Aš užsidarius miegamajam dirbu.
Ne kažką, bet nieko. Susitaupo laikas važiavimui į darbą, mažiau maistui išleidžiam (nooooooooors...), manau, kad kelis kg užsimesim gal
Taip, seniai reikėjo atskiros temos, čia ramu ir malonu būti.
Ne kažką, bet nieko. Susitaupo laikas važiavimui į darbą, mažiau maistui išleidžiam (nooooooooors...), manau, kad kelis kg užsimesim gal
Taip, seniai reikėjo atskiros temos, čia ramu ir malonu būti.
QUOTE(Moonte @ 2020 03 18, 14:38)
Aciu. Jau pati po to pagalvojau. Pernai is ju pirkau Adore, ankstyvos, dideles daug ir skanios buvo.
Cambala,
Taip, piki imt ir kramtyt tiesiog.
QUOTE(cambala @ 2020 03 18, 13:54)
Ka daryt su biciu pikkiu? Jis lyg imuniteta stiprina? Ji kazkaip paruost reikia ar siaip po nedaug kramtyt? (tokios drozles- dulkes)
Papildyta:
Papildyta:
Mano mama ruosia biciu piki.
1 citrinos sulciu. Bet ji deda visa susmulkinta citrina, nes jai patinka zieves poskonis.
1 dideli sauskta medaus, negailint, su kaupu.
4 didelius saukstus biciu pikio.
Viska sumaiso, palaiko para, karts nuo karto pamaisydama.
Kiekviena diena suvalgo po puse arbatinio saukstelio.