As atsimenu, kai tu gyreisi visada, jog pas tave raudoni nuostabus plaukai bla bla bla...vos nenuvirtau pamacius neaiskaus ryzumo lygius plaukucius ir susiraukslejusias akis. Kam tu save pristatai mamkose, kaip grazuolę?
Nesinervuok, burba, gero žmogaus turi būti daug bet raukšlėmis tai su bobutės mopsu galėtum konkuruot
Svarovskiu
O pas tave gazas ir po pirminės būna? Maniau tik po 2.
Kiek cukraus dedi?
Montekrista,
Ką greitomis radau (pati visko nežinojau) be to, kad galima pasidaryti visokiausių skonių:
Kandagi tai fermentuotas maistas, turintis daug probiotikų (gerųjų bakterijų) ir enzimų, padedančių medžiagų įsisavinimui – teigiama, kad kombučia gerina virškinimą. Probiotikai taip pat gali prisidėti kovojant su grybeliais, depresija ir nuotaikų svyravimais.
Kombučia gali būti geriama norint numesti svorio, vėlgi dėl tų visų virškinimą skatinančių dalykų.
Ji turtinga gliukoze ir hialurono rūgštimi, todėl labai tinka žmonėms turintiems problemų su sąnariais ir sportininkams (gliukozė – suteikia energijos).
Turi detoksikuojančų, organizmą valančų savybių.
Gausi antioksidantų, galinčų stiprinti imunitetą ir suteikti energijos.
Gerina miegą.
Turi daug vitaminų B ir C.
O močiutės ir mamos, panašu, kad tiesiog nemokėjo daryti skaniai
Žmonėms, turintiems problemų su sąnariais, cukrus yra priešas numeris vienas. O gliukozė ir yra cukrus.
Depresikams taip pat cukraus reikia vengti, taigi, gliukozės turtingas produktas ir čia nepadės.
Svoris priklauso ne nuo virškinimo greičio, o nuo insulino, kurį gliukozė ir užkelia. Todėl ne, ir su svoriu kovoti tai nepadeda.
Bet skanus gėrimas, kiek iš vaikystės atsimenu.
O pas tave gazas ir po pirminės būna? Maniau tik po 2.
Kiek cukraus dedi?
Montekrista,
Ką greitomis radau (pati visko nežinojau) be to, kad galima pasidaryti visokiausių skonių:
<span>Kandagi tai fermentuotas maistas, turintis daug probiotikų (gerųjų bakterijų) ir enzimų, padedančių medžiagų įsisavinimui teigiama, kad kombučia gerina virškinimą. Probiotikai taip pat gali prisidėti kovojant su grybeliais, depresija ir nuotaikų svyravimais.
Kombučia gali būti geriama norint numesti svorio, vėlgi dėl tų visų virškinimą skatinančių dalykų.
Ji turtinga gliukoze ir hialurono rūgštimi, todėl labai tinka žmonėms turintiems problemų su sąnariais ir sportininkams (gliukozė suteikia energijos).
Turi detoksikuojančų, organizmą valančų savybių.
Gausi antioksidantų, galinčų stiprinti imunitetą ir suteikti energijos.
Gerina miegą.
Turi daug vitaminų B ir C.</span>
O močiutės ir mamos, panašu, kad tiesiog nemokėjo daryti skaniai </p></div></blockquote><p></p><p>Žmonėms, turintiems problemų su sąnariais, cukrus yra priešas numeris vienas. O gliukozė ir yra cukrus.
</p><p>Depresikams taip pat cukraus reikia vengti, taigi, gliukozės turtingas produktas ir čia nepadės.
Svoris priklauso ne nuo virškinimo greičio, o nuo insulino, kurį gliukozė ir užkelia. Todėl ne, ir su svoriu kovoti tai nepadeda.</p><p></p><p>Bet skanus gėrimas, kiek iš vaikystės atsimenu.</p>
Man keista, kaip dauguma žmonių dažnai būna įsitikinę tik vienu teisingu būdu maitintis/gyventi, o visa kita bando nuneigt... Insulinas svarbu, bet organizme dar vyksta daugybė kitų svarbiu procesų. Ir nebūtinai tik viena mitybos/gyvenimo būdo klaida nulemia antsvorį.
Taip, cukrus depresijai draugas, bet čia ne apie jį, o apie probiotikus rašo. Jų galima ir be cukraus, žinoma gaut.
Dėl sportininkų, manau, turėjo omeny hialuroną, kad sąnariams jis gerai. O gliukozė vartoja irgi, tikrai sportininkai nesimaitina vien keto. Bent ne visi, jei tokių ir yra. Juolab gal nuo šakos priklauso (galiu ir klyst, aišku), kur reikia staigiai ir greitos energijos pliūpsnio, o kur išlaikyti ilgiau ir tolygiau.