Ten šiukšlių nėra.
visos ir surinktos
Bandai save itikinti?
Kuo geresne esi uz gatvine?
Niekuo. Pati pasirinkai sau draugija...
Mataii uzdara tema turi toki bloga dalyka... SARASHA.
Kai atvira erdve, tai galima apsimesti, kad "cia ateina kas nori".
O dabar matai atejo tai ka pakvietete. Taai jau nereikia cia vartytis... Susilyginot su blogiausia.
Mataii uzdara tema turi toki bloga dalyka... SARASHA.
Matai, sarasas toks:
tu, liutuke, burbanti ir monteverte. cia tie nepageidaujami.
Mano nuomone Idomucia daug geresnis pašnekovas nei daugelis kitų. Jokiu būdu nelendu į šikną, man abiejuose pusėse yra priimtinų ir nepriimtinų. Pakvietė, prisijungiau .
Idomucia, nori pasakyt, jei būtum gavęs kvietimą, nebūtum prisijungęs? Arba kitos? Būtumėt visi sulindę. Tarp jūsų vadinamų teletatbių yra labai fainų žmonių, ir visiškai jos jokios teletabės ir nelinksi į taktą vadui. O tiesa, kas vadas, jei jas (na dabar ir mane) vadinat teletabėm, tai teletabiai turėtų kažko klausyti, kažkam linksėti?
Neikerti... Daug kas gali buti nepageidaujami. Del ivairiu priezasciu
Svarbiausia - kas pageidaujami...
Vakar darbas puikiai pavyko... Susiregistravot tvarkingai, ATidenget kortas. Baigesi vartymaisi "ja ne takaja, tolko zhdu tramvaja"
Liudna,, kad veidmainem teletabem be principu buvo gaishta laiko.
ishku tas tikrai liudna.
Bet geriau zinot padeti tokia kokia yra
Papildyta:
Idomucia, nori pasakyt, jei būtum gavęs kvietimą, nebūtum prisijungęs? Arba kitos? Būtumėt visi sulindę. Tarp jūsų vadinamų teletatbių yra labai fainų žmonių, ir visiškai jos jokios teletabės ir nelinksi į taktą vadui. O tiesa, kas vadas, jei jas (na dabar ir mane) vadinat teletabėm, tai teletabiai turėtų kažko klausyti, kažkam linksėti?
Puikus klausimas. Uzskaitau.
Pakvietimo gavimas (nu teorinis). Man butu nemalonus. Nes tureciau atsisakyti.
Juk ilga laika tema buvo atvira ir nei as ten lindau nei skaiciau, nei buvo idomu. Kadangi ismesdavo tai kelis kart teko paspausti.
Maniau, kad reikia gerbti zmoniu teise bendrauti priimtinoje aplinkoje.
Nei Ubntiene nera piktybine, nei as. Bet zmonems sukeliam stresa. Del skirtingu priezasciu. Ir normalu, kad zmones nori pabendrauti ramesneje aplinkoje.
Tai kokie cia kvietimai? Yra objektyvios priezastys.
Bet tas ramus bendravimas kai virsta troliu serykla - tai jau neimanoma rasti priimtinos iseities. Karas yra karas.
Teletabiskumas tai ne linkciojimas vadui. Tai neturejimas jokiu principu stuburo, net suvokimo.
Pacioms nepatinka rietenos, nepatinka izeidinejimai, o pasikvietet to cempionus.
Reiskia jusu nuostatos tai melas, esme yra tustybe...
Po vakar dienos liko nusivylimas jusu visa kompanija. Cambaline ir gatvine tai cia jau aisku.
Bet tu su vakaryksciu pataikavimu ar kitos su tyliu "nieko nematau ir nerupi" .
Naa neidomu mums pavirsutiniskumas ir dvivediskumas... Bendravimas turi turet prasme.
Jos neliko po vakar
tikrai ne. Kokia prasmė lįsti ten, kur mylimukė, bobutė, cambalinė? Jų ir taip visur pilna. Atsidalinom temomis, bet jos vis tiek pas mus komentavo. Gal tu to nežinai, neskaitei, tai informuoju
Labai mažai temų turiu favorituose, ir šią tik neseniai radau kai anoj temoj kažkas nuorodą įdėjo. Stengiuos nelyst į razborkes, bet kartais neišeina . Gal ir aš būčiau nėjus, jei būčiau žinojus, kad cambala pakviesta. Gal kai kas ir nenuseis, tuo labiau kai Idomucia sąrašus viešina Beje, aš nuėjau jau po to kai jis pirmą sąrašą išviešino, gal 3 ar 4 pradžioj buvo
Tai va. Nakviša tada išsivedė paskui save normalesnes nares į kitą temą, bet buvo kvaila ir išsivedė ir visas cambalines. Ir niekas nesikeitė. Jos toliau išlįsdavo iš savo tos temos ir toliau puldinėjo narius kaip anksčiau. O dabar visai nekvailėjo. Pagalvojo, kad užrakins jas po spyna ir jos nebepuldinės kitose temose kaip anksčiau?
Nu gal tikrai skiepai protą susuko, nežinau
Cia jokio mokslo nereikia.
Eini i Nakvishos profili.
Paspaudi "Nario sukurtos temos"
Toje naujoje temoje yra zinuciu skaicius.
Paspaudi ant zinuciu skaiciaus ir rodo prisijungusius ir kiekk zinuciu parase.
Po to jei idomu, gali skaityti ka kiekvienas narys ten parase is to nario profilio.
Bet visai negaila uzdaro bendravimo. Gaila, kad ttiketa tuo veidmainiavimu ir vaidinimu.
Cia zmones neatskleeide vardu, tai buvo tiketasi i minimalu nuosirduma
Nemeluok, mizne monteverte. Kadangi lutuke nerse visas temas, tai buvo Nakvisos sukurta si tema, kurioje buvote nepageidaujami tu, lutuke ir Idonuc. Nuo pat pradziu lutuke vis bande lusti i sia tema, paskui Idomuc. Ir tu vis ciokindavai viska savo zvairom isvarvejusiom akim. Jums buvo palikta tema " kur rasti vyra". I sia tema mylimuke burba pakviete, bet kai stora kiaule pradejo savo cirkus - ji irgi cia tapo nebepageidaujama. Visos kitos temis bendros - tavo problemos kad inksdavai gavus marmem.
Nebuvau kuris laikas, bet ziuriu tokie pokyciai, kad burbai nuobodu su savo tapkem jums paliktoj temoj, tai motinine kiaule i paplepejimus nusirideno...🤣🤣