Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Bobute, tai niekas neileidžia I roju biggrin.gif? Ar ir tau, kaip mylimukei, paaiskinti, kaip pasidaryti nauja versija?

Vargše tu vargše, tavęs tai niekas niekur nekviečia, galėsi rūgt čia su tais desperatais :D

Su nauja versija man, pasirodo, viskas puikiai buvo, tik pati netyčia atsijungiau  :P​ 

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 19, 22:12)
Ja ja😄 Nieko, greit galėsit uostyti vieni kitų anusus, nebešiksit ten, kur jums negalima, bet vistiek ciokinsit, nes be teletabių negalit😀

Burba eilinį kartą už borto.
Ablomas. Abydna. Ir dabar matysim kvarteto show. Nes nu kaip?! KAIP?!
Pardon for my french: sukos ***!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 19 gegužės 2021 - 21:15
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 19, 21:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72831596" data-time="1621450217"><div><p>Bobute, tai niekas neileidžia I roju vartotojo įkelta nuotrauka? Ar ir tau, kaip mylimukei, paaiskinti, kaip pasidaryti nauja versija?</p></div></blockquote><p>Vargše tu vargše, tavęs tai niekas niekur nekviečia, galėsi rūgt čia su tais desperatais biggrin.gif</p><p></p><p>Su nauja versija man, pasirodo, viskas puikiai buvo, tik pati netyčia atsijungiau  tongue.gif​ </p>

Aha. Aha..kazkaip netycia.. aha... Jei butu netycia, tai zinotum kur spausti, kad pasitaisytu.
Tu padekotum bent, kad tave berazumę pamokinau kaip ieiti I nauja versija biggrin.gif biggrin.gif ot dėkingumas bobos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 gegužės 2021 - 21:16

Tai kaip jus teletabes cia tada rašot? Cia holiucinscija mumeis atieja?
Papildyta:
O is mylimukes padekos nesulauksiu, kad tik mano deka ten papuolė biggrin.gifberazumė. As dvigubai vyresne uz ją mokinu ją kaip naudotis telefonu biggrin.gif

O tai ko cia Nakviša tada draikosi, jei 'išėjo'?

Maja D, ką tu čia veiki? biggrin.gifbiggrin.giftu gi uzdaroje temoje biggrin.gif

Tu nebent su anusų tvarkymu galėtumei padėt. Jei kada reiks, kreipsiuos  :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 05 19, 21:15)

Nesinervink biggrin.gif kaip atrodysi pries kolegas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 22:09)
Tai kaip jus teletabes cia tada rašot? Cia holiucinscija mumeis atieja?
Papildyta:

O is mylimukes padekos nesulauksiu, kad tik mano deka ten papuolė  biggrin.gif  berazumė. As dvigubai vyresne uz ją mokinu ją kaip naudotis telefonu  biggrin.gif

Maja D, ką tu čia veiki?  biggrin.gif  biggrin.gif  tu gi uzdaroje temoje  biggrin.gif

taigi aš tau sakiau ką čia veikia. Galvoja, kad nusiurbs mūsų gyvenimus ir ten ramiai sėdės. A nichujutki biggrin.gif bet šiaip tai ten toks slaptumas, kad biggrin.gif kaip anksčiau visų žinutes kas norėjo tas rado, taip ir dabar viskas matosi biggrin.gif visos naujienos biggrin.gif
Atsakyti

Aha. Aha..kazkaip netycia.. aha... Jei butu netycia, tai zinotum kur spausti, kad pasitaisytu.
Tu padekotum bent, kad tave berazumę pamokinau kaip ieiti I nauja versija biggrin.gifbiggrin.gifot dėkingumas bobos biggrin.gif

Ką tu čia kliedi? 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 19, 21:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72831621" data-time="1621451342"><div><p>Tai kaip jus teletabes cia tada rašot? Cia holiucinscija mumeis atieja?
Papildyta:
O is mylimukes padekos nesulauksiu, kad tik mano deka ten papuolė vartotojo įkelta nuotraukaberazumė. As dvigubai vyresne uz ją mokinu ją kaip naudotis telefonu vartotojo įkelta nuotrauka

Maja D, ką tu čia veiki? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukatu gi uzdaroje temoje vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu nebent su anusų tvarkymu galėtumei padėt. Jei kada reiks, kreipsiuos  laugh.gif​ </p>

Nu va, visi pasiziurėkit. Akivaizdus irodymas. Tik po mano paaiskinimo berazumei, berazumė turi naują versiją.

Kur padėka? Alio? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 19, 21:12)
Ja ja😄 Nieko, greit galėsit uostyti vieni kitų anusus, nebešiksit ten, kur jums negalima, bet vistiek ciokinsit, nes be teletabių negalit😀

Mes ziauriai laukiam, kada jusu cia nebus, ziauriai. Kuo greiciau, tuo geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 gegužės 2021 - 21:20
QUOTE(Nakviša @ 2021 05 19, 22:15)

Rimtai, linkiu jums sekmes. Bendraukit be to meshlo pilamo.
Tik jeei priimsit kokias skandalistes, tai vel viskas susipurvins, nes jos be to negali
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 23:09)

Maja D, ką tu čia veiki?  biggrin.gif  biggrin.gif  tu gi uzdaroje temoje  biggrin.gif

Nebūčiau, tikrai maloniau bendrauti ten kur nėra mordobojų, nu bet man ta nauja versija tokia debiliška....
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 22:24)
Rimtai, linkiu jums sekmes. Bendraukit be to meshlo pilamo.
Tik jeei priimsit kokias skandalistes, tai vel viskas susipurvins, nes jos be to negali

Tavęs nėra tame sąraše. Gali atsipalaiduoti su savo draugėmis.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 19, 22:24)
Nebūčiau, tikrai maloniau bendrauti ten kur nėra mordobojų, nu bet man ta nauja versija tokia debiliška....

Cia jau aplamai neina bendrauti... kazkoks issigimeliskas meshlo pylimas.
Bet...
Tai TIKRA. Moterys parodo savo vidu.
Geriau tikras meslas nei netikri kvepalai
Atsakyti