Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mjforever @ 2021 05 18, 16:39)
iš pradžių smarkiai Tapiną žiūrėjau, dabar kažkaip jau atsibodo  ax.gif

Tikriausiai subrendai.
Tapinas puikus Auksiniame prote ir žemo lygio toje savo laidoje. Nesuprantu kokiu žmogumi reikia būti, kokias vertybes turėti, kad jo laidos būtų juokingos. unsure.gif Ten gi ištisa laida yra patyčios, bet tik pateiktos ,,aukštu lygiu''. Bet tai vis tiek patyčios.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 05 18, 21:19)
Ka Cambala?
Cambala turi savo nuomone.

Kad ir kokia tu kartais būni nemandagi, bjauri, perlenki lazdą ir t.t., bet tu nesi šiknalaižė. Va šitas tavyje man patinka. smile.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 19, 07:53)

Vietos visoms užteks, ir politikai, ir triūsikams biggrin.gif
Smagu, kad čia mūs daugiau susirinko (... net žalia girelė linko...) biggrin.gif

Tiusikai manęs nedomina, o va apie politiką jau nėra su kuo pakalbėti. verysad.gif
Atsakyti

Pasitikrinkite msg., merginos. 
Vietos SM pilna, užteks visoms.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 05 19, 19:31)
<p>Pasitikrinkite msg., merginos. 
Vietos SM pilna, užteks visoms.</p>

O kas tas yr?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 19, 19:50)
O kas tas yr?

“Naujos žinutes”, “asmeniniai pranešimai”.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 05 19, 13:25)
O jis tik dėl to kad skanu ar dar kažkuo vertingas ir sveikatai?

Japonai, koriejiečiai, tibetiečiai ir t.t. teigia kad sveikatingas kaip probiotikas. Bet tyrimais veiksmingumas nėra patvirtintas.
Vertę užskaitau dėl raciono praplėtimo. Sunku surinkti didelę įvairovę. Su visokiom lauko pievos žolelėm 500 pavadinimų niekaip nesurenku, bet nors stengiuosi
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 19, 15:57)
Svarovskiu laugh.gif
O pas tave gazas ir po pirminės būna? Maniau tik po 2.
Kiek cukraus dedi?

Aha smile.gif
Būna, kartais ir labai stiprus, kartais toks minimalus. Laikau apie savaitę, į du litrus tokį silikoninį šaukštą , gal 20 gramų. Bet tiksliai nežinau, nesvėriau. Ir užpilu iš krano vandeniu maloniai šiltu bei koncentrato juodos arba žalios arbatos.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 05 19, 19:03)
Japonai, koriejiečiai, tibetiečiai ir t.t. teigia kad sveikatingas kaip probiotikas. Bet tyrimais veiksmingumas nėra patvirtintas.
Vertę užskaitau dėl raciono praplėtimo. Sunku surinkti didelę įvairovę. Su visokiom lauko pievos žolelėm 500 pavadinimų niekaip nesurenku, bet nors stengiuosi

Aha smile.gif
Būna, kartais ir labai stiprus, kartais toks minimalus. Laikau apie savaitę, į du litrus tokį silikoninį šaukštą , gal 20 gramų. Bet tiksliai nežinau, nesvėriau. Ir užpilu iš krano vandeniu maloniai šiltu bei koncentrato juodos arba žalios arbatos.

Na, pakaks kefyro kol kas.
Vakarais po treniruočių labai jį mėgstu.
Mergiotės, matėt filmą Įkalinta rūsyje?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 05 19, 19:31)
<p>Pasitikrinkite msg., merginos. 
Vietos SM pilna, užteks visoms.</p>

teisingai bekit bekit ir vel, tik kol skatinsit tokias degrades kaip bobute, toli nenubegsit. mirksiukas.gif

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 19, 18:54)
Alio, savartyno šiukšle, ar ne tu vadini gėjus iškrypėliais, ligoniais? Čia kas, ne įžeidinėjimas, žeminimas? Patylėtum tu, atmata

Tai jau buvai užblokuota fb už savo kliedesius, kad taip gerai žinai?🤣 Nesistebiu, kiek čia esi prirašius, tas pats ir fb🤣

Bėk pranešk epolicijai, ateis moderatoriai, tave su išsigimėliu ono pirmu taikymu iš čia išmes už antivalstybines kalbas, kas jau vieną kartą nutiko😁
Papildyta:

O tu, vištgaidi, bestalkindamas "teletabių" temą nepastebėjai, kad aš ten nieko nekomentuoju?🤣 Ar tu, senas gaidy su papais, rimtai galvoji, kad man rūpi? Niekas man nesutrukdys ateit čia ir tave apšikt. Pats prisiknisai, dabar turėkis, šūdo gabale
Papildyta:

Jei užsiimtų, tavęs čia seniai nebebūtų, sąvartyno šiukšle😀

O tau kas leidžia dergtis, šiukšle? Ar jau pamiršai, ką kalbėjai apie gėjus?

Kartoji savo šeimininkės kliedesius?😂
Papildyta:

Neturėsi tu ramybės, šiukšle. Ar apsidairai per petį, kai iškiši savo riebų snukį iš sąvartyno?
Papildyta:

Aik tu sau, nu ką tu sakai?😱 Tai ne tu vadini gėjus iškrypėliais?

Tai tu saugokis, saugokis, nes nu maža ką bigsmile.gif
Tai sakai, man būtų sunku pas tave atvažiuot? Max valanda kelio. Naktį sapnavai, kad tave mušu? Pridėjai į triusikus, ar ne?

Hm.. palyginus su tavim, net labai gerai😁

Aik tu? Čia tik pradžia, žinok.
Papildyta:

Juk jau skaitot abu su karpa wub.gif

Pasvajok, vištgaidi😂

Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2021 05 19, 20:03)

Aha smile.gif

Kombucha sis gerimas vadinasi, kuri pardavineja parduotuvese, o namie daromas su tuo taip vadinamu grybu. Gana daug ten geruju bakteriju, del to ir sveika, bet ten yra ir siek tiek mielegrybiu, del ko ir nelabai sveika. Geriau fermentuotos darzoves. Ir yra dar geresniu gerimu,bet cia ne ta publika, kad dalintis biggrin.gif
Atsakyti
Nesu naudojus naujos versijos. Man neleidžia nei prisijungt, nei atsisiųst psw pakeitimui g.gif g.gif g.gif
Gal kuriai taip buvo? Kų daryc?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 19, 21:02)
Nesu naudojus naujos versijos. Man neleidžia nei prisijungt, nei atsisiųst psw pakeitimui g.gif g.gif g.gif

Liksi naislaite su mumis biggrin.gif
Atsakyti

Padekok gatvinei bobutei
Atsakyti

Aš telefone paprasčiausiai perjungiu į “Nauja forumo versija!”
Atsakyti
Davai davai...
Kol kas matau trys ten
Nakviša
Montekrista.back
Žu žu

Paskaiciau ka raso.... Nu nieko idomaus. .Bet forumas taip luzineja, kad cia vargas.

Juokauju... Tegu moterys pasisneka ramioje aplinkoje, jos tam turi teise... Tik tegu nekviecia i savo gretas neadekvaciu, kurios kirsins is vienos erdves i kita
Papildyta:
Iš_Šviesos sekmingai prisijunge
Atsakyti