Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Žu žu @ 2021 05 19, 08:40)
Man tai visai neskanu tas grybas  unsure.gif o ir vaizdas tragiskas virtuveje.. tas trilitrekas marlem apvyniotas labai jau neseksovai atrodo  biggrin.gif  biggrin.gif

va va tokį ir pamenu vaizdą biggrin.gif
Tai apsieisiu
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 19, 10:38)
Dar neseniai kolegė darbe augino. Nei seniau gal prieš 10 metų kai jo mada buvo, nei dabar aš neperlipu savę,s kad jo paragaučiau biggrin.gif

Mano mama irgi bandymą darė, augino. Prisimenu, kaip aš jo bijojau, vien to pavadinimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 05 18, 22:19)
Oo...Kokios permainos sm..
Politines sioj temoj.
Reiskia nei apie braskes, nei apie bites, nei apie apatinius nebus sneku...
Papildyta:

Ka Cambala?
Cambala turi savo nuomone.

Labai puiku, ir labai gerbtina,kad turi savo nuomonę,ir sugebi ją apginti.Bet reikia pripažinti,kad ir kitos turi savo nuomonę,nebūtinai sutinkančią su taviške.
Tilps plepesiai apie viską, ir braškes ir politikus, ir net triusikus hihihi.gif
Oi, nea, tokio grybo jokiu būdu neauginsiu,pamenu močiutę iš kaimynės parsinešė.Labai ne kaip atrodė, į medūzą panašus buvo.Ir vadino japonišku(???) grybu.Gerti nebandžiau, nes vien nuo vaizdo purtė.Bet kažkodėl jis pas mus neilgai gyvavo.Ar užsilenkė, ar šiaip atsibodo,nes nuo stalo dingo clap.gif
Atsakyti
Ar jūs suprantat ką nors su tais atlaisvinimais sporto klubams. Arba galima tik su galimybių pasu be jokių papildomų reikalavimų arba nesveiki reikalavimai kaip ir dabar tik kad baseine keli žmonės galės būti, bet visiems galima. Tai kaip suprasti, nuo sporto klubo priklauso ar jis taip ar taip elgsis?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 05 19, 12:22)
O ši tema yra visų. Jūsų, šiukšlių, kloaka yra jums palikta, o ši bendra.

???
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 19, 11:22)
Ar jūs suprantat ką nors su tais atlaisvinimais sporto klubams. Arba galima tik su galimybių pasu be jokių papildomų reikalavimų arba nesveiki reikalavimai kaip ir dabar tik kad baseine keli žmonės galės būti, bet visiems galima. Tai kaip suprasti, nuo sporto klubo priklauso ar jis taip ar taip elgsis?

Mqtyt. Na mano klube ir šiaip baseine žmonių būdavo nedaug, tad smagu kad jau galima bus eiti.
Žadu ir sūnų vėl leist į treniruotes, nuo to sėdėjimo namie tuoj į kabliuką pavirs
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 05 19, 12:32)
Šiukšlė geriau skamba, nei atmata. Pratinkitės.

!!!
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2021 05 19, 08:40)
Man tai visai neskanu tas grybas  unsure.gif o ir vaizdas tragiskas virtuveje.. tas trilitrekas marlem apvyniotas labai jau neseksovai atrodo  biggrin.gif  biggrin.gif

Mes labai mėgstam. Mano stiklainis nuo alyvuogių, toks truputį paraitytas, kokie 2 litrai ir su gražia servetėle dengtas, persmaugta plaukų gumele su svarovskiu 🤣. Tikra puošmena . Kai jau būna prinokęs, iš karto išgeriame visą. Labai skanus, su burbuliukais. Cukraus dedu labai mažai ir vis išgyvenu kad nenumirtų grybas iš bado, bet kažkaip išgyvena. Antrinės fermentacijos nedarau, nes nelieka po pirminės. Pilant į ąsotį svafbu geras koštuvas, nes tie gabaliukai medūziukai nepatrauklūs.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 05 19, 13:00)
Mes labai mėgstam. Mano  stiklainis nuo alyvuogių, toks truputį paraitytas, kokie 2 litrai ir su gražia servetėle dengtas, persmaugta plaukų gumele su svarovskiu 🤣. Tikra puošmena . Kai jau būna prinokęs, iš karto išgeriame visą. Labai skanus, su burbuliukais. Cukraus dedu labai mažai ir vis išgyvenu kad nenumirtų grybas iš bado, bet kažkaip išgyvena. Antrinės fermentacijos nedarau, nes nelieka po pirminės. Pilant į ąsotį svafbu geras koštuvas, nes tie gabaliukai medūziukai nepatrauklūs.

O jis tik dėl to kad skanu ar dar kažkuo vertingas ir sveikatai?
Atsakyti
Idomu, kaip sios tolerantiskosios reaguoja i akivaizdu zmogaus zeminima del jo saves suvokimo? ar tylesit burnas uzraukusios, nes tai bobute, juk jusu "drauge" ?
Dabar proga kaip tik parodyti realioje gyvenimo situacijoje, savas vertybes.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 19, 14:57)
Viską tu žinai, tranny🐓
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 15:50)
Idomu, kaip sios tolerantiskosios reaguoja i akivaizdu zmogaus zeminima del jo saves suvokimo? ar tylesit burnas uzraukusios, nes tai bobute, juk jusu "drauge" ?
Dabar proga kaip tik parodyti realioje gyvenimo situacijoje, savas vertybes.

Tu čia pasiskųsti atėjai? Ne ta vieta, tam yra e-policija, prokuratūra ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 19, 16:08)
Tu čia pasiskųsti atėjai? Ne ta vieta, tam yra e-policija, prokuratūra ir pan.

Ka norejau, kam norejau ta ir parasiau, prie ko cia epolicija ir porkuratura? As jusu asmeniskos nuomones klausiu, jus gi tokios tolerantiskos, taip uz zmoniu teises, bet kai reikia realiai ka del to padaryti tylit kaip muses po lapais....Po jusu akim darkomasi is zmogaus, ir jus patogiai uzsimerkiat.

Tu taip ir gyvenime darai, jei matai nusikaltima , uzsimerki ir nieko nedarai, na nebent pranesi policijai? O jei prie tavo akis is kokiu geju tyciotusi, nieko nepasakytum, gi ne viskas telpa i BK, sis atvejes nera policijos reikalas cia, bet tai gerai parodo jusu sazines ir is tikro vertybes.
va taip ir subujojo tokie veikejai, kaip bobutes ir cambalos sioje erdveje, nes teisuoles nieko nedare, o kaip tik dar skatina visa tai mirksiukas.gif
Atsakyti