Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 05 18, 13:15)
na bet visur, manau, tokių yra. Tik va kaip mažinti jų masę? Švietimas? Pasaulio pamatymas? Kas? <...>

Visais laikais, visada buvo pilna tų kurie tiki sąmokslo teorijomis. Visada juk lengviau kaltinti kitus dėl savo nesėkmių.
Švietimas nieko čia nepakeis, nes pagrindai yra dedami šeimoje, o ugdymo įstaigos tikrai nėra perauklėjimo zonomis.
Na ir paskutiniu metu labai užėjusi “mada”: kuo garsiau rėkti (pageidautina be argumentų).
Viena juvelyrė (ex-lipdukas) pakvaksėjo pas save snukiaknygėje apie Davosą ir visi protingi sulėkė savo entelekto perlus barstyti apie Sorošą, Švabą, reptiloidus, masonus ir dar galai žino ką.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 05 17, 22:30)
Tapino laidą žiūrėjot? Prisikvatojau ką tik, rado perliukų krūvą biggrin.gif.

Nereali laida, senaiai taip skaniai nesijuokiau. Šurajevą dabar žiūriu, lužtu, apie antivakserius biggrin.gif , Lobovui skambina lotuliukas.gif
Ar galima šioj temoj visiems bendrauti? Ana, apie tautos išrinktuosius, išsigimė. Tiek jau to, jei priimsit, galiu ir teletabe pabūt. Ar cambala čia nesilanko, nevarinės kur kam galima rašyti?
Atsakyti
aš tai kaip tik maloniai stebiuosi LT, kad populistai ir jų "sekėjai" vis dar nenusveria lemtinguose įvykiuose. Yra neabejojantys savo įsitikinimais, todėl nenusileidžia, susiėda neatlaikę įtampos ir netenka jėgos. Iki rinkimų šita šeimyninių triusikų banga tikrai išsikvėps.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 18, 17:28)
Nereali laida, senaiai taip skaniai nesijuokiau. Šurajevą dabar žiūriu, lužtu, apie antivakserius biggrin.gif , Lobovui skambina lotuliukas.gif
Ar galima šioj temoj visiems bendrauti? Ana, apie tautos išrinktuosius, išsigimė. Tiek jau to, jei priimsit, galiu ir teletabe pabūt. Ar cambala čia nesilanko, nevarinės kur kam galima rašyti?

Lankosi. Nevarinės. Nuomonių skirtumas visada įdomus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 18, 18:28)

iš pradžių smarkiai Tapiną žiūrėjau, dabar kažkaip jau atsibodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 05 18, 17:39)
iš pradžių smarkiai Tapiną žiūrėjau, dabar kažkaip jau atsibodo  ax.gif

Saikingomis dozėmis. Nėra ir jis objektyvus.
Iš vis pas mus labai visa spauda “sugeltonejo”, nėra normalios objektyvios analizes ir apžvalgų.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 05 18, 18:43)
Saikingomis dozėmis. Nėra ir jis objektyvus.
Iš vis pas mus labai visa spauda “sugeltonejo”, nėra normalios objektyvios analizes ir apžvalgų.

aš nežinau, ar jos tikrai nėra, ar mes jau visko nebeaprėpiam. Kaip ir žurnalistai. Kol išanalizuos, įvykiai pakeičia vieni kitus.

Masiulis laugh.gif

Nuotolinių posėdžių kuriozai nesibaigia: vonioje kamerą įjungęs pusnuogis Kęstutis Masiulis sutrikdė kolegas

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=87221427
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 05 18, 17:50)
aš nežinau, ar jos tikrai nėra, ar mes jau visko nebeaprėpiam. Kaip ir žurnalistai. Kol išanalizuos, įvykiai pakeičia vieni kitus.
Masiulis  laugh.gif 

Nuotolinių posėdžių kuriozai nesibaigia: vonioje kamerą įjungęs pusnuogis Kęstutis Masiulis sutrikdė kolegas

Bet tai ką, gerai kad nesivarto, buvo, tai buvo.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 05 18, 17:50)

Kaip aš jį suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 05 18, 18:59)
Kaip aš jį suprantu.

tik kaip profesorių suprantu laugh.gif tas legendinis išsiblaškymas. Bet šiaip tai sunku suvokti . Aš dvidešimt kartų tikrinu mikrofoną ir kamerą normaliame kabinete. O čia vonioje
ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 18, 17:28)

Kuo mūsų daugiau, tuo bendrauti įdomiau.Cambala faina moteriškė, tik kartais būna aštroka. rolleyes.gif Manau sutilpsime visos.Lai garsiai neįvardijamos triumfuoja tongue.gif
Šnd skambina klientas, prašo laiką rezervuoti.Sakau galiu tave iš ryto priimti,yra tarpiukas.Oi,ne sako, man netinka,dar eilėraščio neišmokau, ir daugybos lentelės nepasikartojau lotuliukas.gif Su pradinuke dukra nuotoliniu būdu mokosi.Nu, taip juokingai nuskambėjo doh.gif
Atsakyti
nu man toks juokingai mielas yra tas mamyčių susitapatinimas su vaiku biggrin.gif
Atsakyti