Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Žu žu @ 2021 04 28, 10:26)
Pirk didesni. Seniuose sitas kainuoja 130 gal o yra didesnis uz 149 lyg. Zo, pasibandyk, nes sitam tiesiai sedet nepatogu, galva lenkia i prieki, o as vos 166cm. Tai sedziu sonu, kojas susikelus, pagalveliu pasiemus, tada patogu

Ačiū, įsitaisysiu priešnpirkdama būtinai
Atsakyti
Patogiausia skaitymui yra super mega king size fotelis, į kurį gali sukristi, susmegti ir paskęsti biggrin.gif ir gulėt skersai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 04 28, 13:19)
Patogiausia skaitymui yra super mega king size fotelis, į kurį gali sukristi, susmegti ir paskęsti biggrin.gif ir gulėt skersai  ax.gif

jei atsigulu-miegu biggrin.gif esu miegapelė visiška
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 04 28, 13:19)
Patogiausia skaitymui yra super mega king size fotelis, į kurį gali sukristi, susmegti ir paskęsti biggrin.gif ir gulėt skersai  ax.gif

Aš tai tik atsigulusi skaitau smile.gif Geriausia tai ant pievos skaitosi ar ant smėlio.
O hamake šiaip smagu ale medituoti/snūduriuoti.
Atsakyti
As irgi tik atsigulusi skaitau, jei ne lovoje, tai gulscia fotelyje, bet kur kur galiu isirangyti-atsigulti.

Mano skaitymo laikas velus vakaras, naktis, arba ankstus rytas.

Mano ziemos sode kojos jau greit nebus kur deti. Prisisakiau augalu daigu. I zeme kazkaip ju gaila kisti, tai sukisau i vazonus, kol pageres orai.
Vakar pasodinom bulves, idomu kuo visa tai baigsis, kai tokie saltoki, permainingi orai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 04 30, 13:55)

Mano ziemos sode kojos jau greit nebus kur

Turi ziemos soda? wub.gif
Svajone mano. Tik beda ta, kad ten, kur dar galima kazka galvot - siaurine puse ir pavesis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 30, 15:27)
Turi ziemos soda? wub.gif
Svajone mano. Tik beda ta, kad ten, kur dar galima kazka galvot - siaurine puse ir pavesis.

Tu gi orchyčių mėgėja, žinoma jei neklystu.Tai tau šiaurinė pusė idealu.
Galiu pasidžiaugti, pagaliau didysis šuo baigė lašalinių kursą, erkė buvo išvertusi iš kojų.Kad jas kur perkūnai, šitas erkes.Pilna visur, net kieme.
Atsakyti
Pažiūrėjau ir noriu visko ten 😍

https://gelesmanufak...house/ypatingi/

Kokį milkshake atradau bigsmile.gif rooibos arbata ir riebi grietinėlė (ar avižų pienas, jei vegan), nerealaus saldumo ir skonio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 03, 10:38)
Pažiūrėjau ir noriu visko ten 😍

https://gelesmanufak...house/ypatingi/

Kainos didelės, ir dauguma augalų mūsų sąlygomis nei lauke, nei kambaryje nebus galima išlaikyti kelis metus.
Nu, bet ir oras pas mus.Kad, į kur griausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 05 03, 15:57)
Kainos didelės, ir dauguma augalų mūsų sąlygomis nei lauke, nei kambaryje nebus galima išlaikyti kelis metus.
Nu, bet ir oras pas mus.Kad, į kur griausmas  doh.gif

O kodėl ne? Šiltų kraštų augalai žiemą užmiega žiemos miegu, sustoja augti ir leisti lapus, bet po to vėl atsigauna. Jei tu apie klimatines sąlygas.

Nusipirkau Užkalnio žurnalą pirmąkart. Nu geras. Ir autoriai geri.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 05 01, 12:56)
Tu gi orchyčių mėgėja, žinoma jei neklystu.Tai tau šiaurinė pusė

Megeja
Bet nesamone apie siaures puse. N metu orches auginu. Ir citrusus ir visokiaz kitas nesamones. Kaitria pietu saule tik kaktusai ir baobabu gimines iskencia.
Orvhidejoms reikia iskaidytos sviesos ir dregmrs. Siaurine puse netinka.
P.S. Phalaenopsiai mam neidomus.
Atsakyti
Moonte, jau gavai antra skiepa? kaip jautiesi? As ryt keliauju antrojo. pasidariau siandien antikunius, turiu kazkiek. sakiau po antro skiepo praejus keliom savaitem eisiu darytis ta antikuniu, kur skaiciukus parodo.
Atsakyti