Jokių daigų, ieškau pirkt krėslą kiaušinį kabamą, puiki vieta gamtoj skaityt
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 28, 06:56)
Jokių daigų, ieškau pirkt krėslą kiaušinį kabamą, puiki vieta gamtoj skaityt
Pasinaudosi kelis kartus ir liks stovėti.
QUOTE(Nakviša @ 2021 04 28, 07:07)
Pasinaudosi kelia kartus ir liks stovėti.
Tegu, praeitą vasarą lovą hamaką su tinklu nupirkau, l gerai vasarą, tai, manau, ir kiaušinis pasitarnaus
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 28, 07:20)
Tegu, praeitą vasarą lovą hamaką su tinklu nupirkau, l gerai vasarą, tai, manau, ir kiaušinis pasitarnaus
Aš baigsiu (kai atšils orai) rengti terasą ir numesiu sėdmaišius.
QUOTE(Nakviša @ 2021 04 28, 07:25)
Aš baigsiu (kai atšils orai) rengti terasą ir numesiu sėdmaišius.
sedmaisiai man nepatogu, pilnam atsipalaidavimui noriu galva atremt, o su jais neiseina.
turiu kiausini terasoj, turiu gultus. tai patogiausia knyga skaityt sofoj gultai naudojami vakarais kavai gert (ar ne kavai) ir deginimuisi, kiausinis ner labai patogus ilgai kybot ten, bet jei skaityt knyga, patogiau nei gultas gal. dabar pirkciau didesni kiausa, maniskis siaurokas...
mano kiausas toks:
gultai tokie:
tokį kiaušą ir pirksiu.
Gultų turim , nebereik, telpa visi svečiai
Gultų turim , nebereik, telpa visi svečiai
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 28, 10:53)
Jei gali pirk didesnį ir platesnį.Nebent tu esi maža ir smulki.
Aš į tokį su savo 1.70 ūgiu telpu,bet galvai nelabai patogu.Vaikai telpa idealiai,abu sulipa.
Labai mėgstu ten sūpuotis.Tik kai maniškis stovi ne att lygaus pagrindo,greitai virsta.Jau du kartus buvau apsivožusi.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 04 28, 10:13)
Jei gali pirk didesnį ir platesnį.Nebent tu esi maža ir smulki.
Aš į tokį su savo 1.70 ūgiu telpu,bet galvai nelabai patogu.Vaikai telpa idealiai,abu sulipa.
Labai mėgstu ten sūpuotis.Tik kai maniškis stovi ne att lygaus pagrindo,greitai virsta.Jau du kartus buvau apsivožusi.
Gyvai rinksiuos.
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 28, 09:53)
Pirk didesni. Seniuose sitas kainuoja 130 gal o yra didesnis uz 149 lyg. Zo, pasibandyk, nes sitam tiesiai sedet nepatogu, galva lenkia i prieki, o as vos 166cm. Tai sedziu sonu, kojas susikelus, pagalveliu pasiemus, tada patogu