Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 04 07, 08:18)
Nakviša, nebernarvuok tokiais vaizdais,nuo pavydo nusprogsiu. ax.gif

Mes dar vakar buvom išlėkę raitomis. Nuostabus žirgynas gerokai toli už miesto, dykumoje. Gavome pabandyti du karštus arabus. Ir kai pasiekėme jūros pakrantę, jodama pradėjau galvoti apie Magnus Dux žygį su žemaitukais. Mano Sylvestro bandė gerti vandenį, rai neatmetu tikimybės, kad žirgai gėrė vandenį.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Oo kokie grazus ir tvarkingi arkliuku namuciai.
Atsakyti
Jau geriau nesigirtum, o tai pasirodai kokia tengenė esi,jau ir triobos išsisiurbti nesugebi  irnesakyk.gif
Pagaliau ir pas mus saulė šviečia, ir vėjas nelabai stiprus.Galėsim su šuniais į mišką nuvažiuoti.

Faktas, kad ieškom visų įmanomų buities palengvinimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2021 04 07, 10:14)
Mes dar vakar buvom išlėkę raitomis. Nuostabus žirgynas gerokai toli už miesto, dykumoje. Gavome pabandyti du karštus arabus.  Ir kai pasiekėme jūros pakrantę, jodama pradėjau galvoti apie Magnus Dux žygį su žemaitukais. Mano Sylvestro bandė gerti vandenį, rai neatmetu tikimybės, kad žirgai gėrė vandenį.

vartotojo įkelta nuotrauka

Jetuteliau...
Jo majo
Nakvisaaaaaa wub.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 07, 13:03)
Faktas, kad ieškom visų įmanomų buities palengvinimų biggrin.gif

Pries du su uodegyte metus priesinausi tokiam monui. Dabar neisivaizduoju be jo gyvenimo, ziauriai patogu ypac kas turi plaukuotus augintinius ax.gif Rudeni pavasari tai ivertinsi, o ir siaip...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 07, 07:34)
šiandien atkeliaus siurblys robotas, tikiuosi, pasiteisins. Visi aplink jau tokiais apsiginklavę biggrin.gif

Pasiteisins, pasiteisins mirksiukas.gif tikrai namai svaresni ir tvarkomi reciau, nei pries robotuka 4u.gif o kiek siuksliu/dulkiu kas karta ispurtau blink.gif blink.gif
Atsakyti
Jau geriau nesigirtum, o tai pasirodai kokia tengenė esi,jau ir triobos išsisiurbti nesugebi  irnesakyk.gif
Pagaliau ir pas mus saulė šviečia, ir vėjas nelabai stiprus.Galėsim su šuniais į mišką nuvažiuoti.

Kokie dar siurbliai, tikra moteris tik su grindų skuduru rankose ir ant kelienių cool.gif
Aš irgi svarstau apie tą robotą, nes nuo triušio pūkų neįmanoma blink.gif ir dar spiriukus jie susiurbia biggrin.gif
Atsakyti
Ant kelienių tai tik vienam darbui, o ne grindis plaut
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 04 07, 18:50)

Aš irgi svarstau apie tą robotą, nes nuo triušio pūkų neįmanoma  blink.gif  ir dar spiriukus jie susiurbia biggrin.gif

O kur suni 9 metu padejot? Ko jo nemini?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 07, 22:26)

tos veislės šunys plaukų daug nemėto smile.gif

aš savo šuns plaukų nė nepastebiu, man siurbimas daugiau dėl kraiko išsibarsčiusio ir šiaip.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 07, 22:26)

O kodėl aš jį turiu minėt ? Po jo nieko siurbt nereikia.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 04 08, 08:14)
O kodėl aš jį turiu minėt ? Po jo nieko siurbt nereikia.

Mabiau kad tas kur noruose buvo, o ne pliksius.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 08, 11:57)
Mabiau kad tas kur noruose buvo, o ne pliksius.

Mūsų šuo ne plikas, bet ne tas, kuris buvo noruose smile.gif bet šitas visiškai nesišeria, nebent jau kaltūną šukuoji, biškį ant šukų lieka.
Atsakyti